canım maranki sitesinde aynı türde beslenin ve yavaş yavaş normal yemeklere gecin diyor :dance:cuma günü içip cumartesi günü normal beslenmeye dönebiliyor muyuz?
canım maranki sitesinde aynı türde beslenin ve yavaş yavaş normal yemeklere gecin diyor :dance:
iyi akşamlar herkesin mevlid kandili mübarek olsun
rabbim dualarımızı kabul etsin
bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun a.s.
ben bu gün biraz kaçamak yaptım dayanamadım
öğleye kadar iyiydim öğleden sonra herşeyi bozdum
evde yoktuk biraz önce geldik gittiğim yerdeki arkadaşlar kanıma girdiklava:
bende hazır asker hemen atladımcokacimcoook zaten lavmanımıda yapmadım
neden yapmadım çünkü belim karnım kasıklarım çok ağrıyor -tatlicadiarzu-
birde ben dün lavmanı yaptıktan sonra çok üşüdüm
sıtma tuttu sanki o yüzden bugün yapmadım
inşallah yarın tekrar başlıycam şimdi melissa çayı içtim
vallaha ben onu bilmem elam buzhaneymiş dalındanmış anlamam.menüde elmamı var.eee ben elmayı alır yaparım.arkadaşlar niyetinizi bozmayın.ya bazı şeylere takılmayın.ihtilafa düştüğünüz konularda bırakın yani.mesela armut.patates .ya bi hafta bunlardan yemeyin nolcak.evet şuan yasak olduğu için cazip geliyor olabilir ama.bundaki amaç canınmızın istediğini yemek değilki.belirtilenleri yiyeylim yetr.bakın 2 gün geçti bile.haydi bakalım hepimize kolay gelsin.
güzelim dayanıcaz tabii,armut önemli değil,patates yemedim,pirinç bulgurda yemedim,ne deniyorsa yaptım,ama bir elmadan dolayı iş bozulmasın, ona korktum...yeşil elma dan kasıt,dış ülkelerden gelen mi? yoksa heryerde olan sarımtırak yeşil mi? yani elmayıda mı kesicez arladaşlar?kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?