Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
slm kızlar ıkı gundur evde yoktum yazamadım... dun benım ıcın kabus gıbıydı basımın agrısından kafamı hıc kaldıramadım bugun daha ıyıyım bunye alısıyo galıba kaydirigubbakcemile2

canım maranki sitesinde aynı türde beslenin ve yavaş yavaş normal yemeklere gecin diyor :dance:

teşekkürler canım....

umarım emeklerimiz boşa gitmez....

ben nezaman ohhh diyeceğim biliyor musunuz bedenimden pisliklerin döküldüğünü gördüğüm an...işte ozaman çabalarım boşa değilmiş diyeceğim....

canlarım nette cok arştırdım başlamadan önce armut kesinlikle mevsim meyvesi deil sadece elma portakal greyfurt sebzelerse lahananın son ayı bu ay bidahaki ay yapacaklar varsa lahana yok suan olanları yazıyım brokoli kereviz pırasa turp ıspanak havuc tere roka maydanoz lahana kırmızı pancar benim aldıklarım kuruyemş olarakta hurma kayısı incir badem ceviz keciboynuzu afiyet olsun

merhabalar..bu gün lavmanım daha iyi geçti,ama ben o 2 litreyi taksit taksit alabiliyorum içime.hemen boşaltım refleksi oluşuyor..enson 1250 yi aldım,bugün 2 dakika sağa yatttm,2 dakika sola, 1 dakikada öyle bekledim ,top.5 dakikacık..valla 15 dakika tutabilene bravo...
arkadaişlar ben sabah meyve sebze suyumu içtim, güniçi 1 avuç fındık,3 kayısı,5-6 hurma yedim(çok mu olmuş sizce?birde brokoli ve bürüksel lahanası suyunu içtim salatasını yedim,ben az tuz koyuyorum,zaten günde 1 kere koyuyorum oda az.maranki zaten tuzda aşırıya kaçılmasın çok az tüketilebilir demiş,bende 1 kere kullanıyorum günde...neyse az önce meyve suyu içtim,gece yatarken 3 kayısı 3 incir yiyip üzerine sirkeli suyumu içicem....

merhabalar..bu gün lavmanım daha iyi geçti,ama ben o 2 litreyi taksit taksit alabiliyorum içime.hemen boşaltım refleksi oluşuyor..enson 1250 yi aldım,bugün 2 dakika sağa yatttm,2 dakika sola, 1 dakikada öyle bekledim ,top.5 dakikacık..valla 15 dakika tutabilene bravo...
arkadaişlar ben sabah meyve sebze suyumu içtim, güniçi 1 avuç fındık,3 kayısı,5-6 hurma yedim(çok mu olmuş sizce?birde brokoli ve bürüksel lahanası suyunu içtim salatasını yedim,ben az tuz koyuyorum,zaten günde 1 kere koyuyorum oda az.maranki zaten tuzda aşırıya kaçılmasın çok az tüketilebilir demiş,bende 1 kere kullanıyorum günde...neyse az önce meyve suyu içtim,gece yatarken 3 kayısı 3 incir yiyip üzerine sirkeli suyumu içicem....

konuyu 14 kişi okuyor 8 i misafir hanımlar sizde üye olun birbirimize destek olalım.alttan alttan bakmayın:))

iyi akşamlar herkesin mevlid kandili mübarek olsun
rabbim dualarımızı kabul etsin
bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun a.s.
ben bu gün biraz kaçamak yaptım dayanamadım
öğleye kadar iyiydim öğleden sonra herşeyi bozdum
evde yoktuk biraz önce geldik gittiğim yerdeki arkadaşlar kanıma girdi klava:
bende hazır asker hemen atladımcokacimcoook zaten lavmanımıda yapmadım
neden yapmadım çünkü belim karnım kasıklarım çok ağrıyor -tatlicadiarzu-
birde ben dün lavmanı yaptıktan sonra çok üşüdüm
sıtma tuttu sanki o yüzden bugün yapmadım
inşallah yarın tekrar başlıycam şimdi melissa çayı içtim

olsun canım zararın neresinden dönsen kardır..zaten çarşambaya kadar başlamak isteyen başlayabilirmiş..biz neden 8 gün yapıyorsak?çarşamba başlayanlarınkide detoks sa biz neden cumartesi başladık,mantıklıbir şey bilen aydınlatsın lütfen...
birde arkadaşlar,armut mevsim meyvesi değil dedik durdukta elma?elmalarda buzhaneden,elmalarda mevsim meyvesi değilmiş,benim kafam karıştı gerçekten hiç elma ağacı görüyor musunuz elmaları sarkan?dıştan gelenler hariç,çünki burada onlardan bulmam imkansız..yaaa napıcam elmasız meyve suyumda bişeye benzemiyecek ......

merhabalar bende yeni katıldım aranıza 2 gündür devam ediyorum. ayrıca herkese teşekürler.herkesin tecrübesinden faydalanıyorum.inş herkes başarılı olur.armut için bişey söylemek istiyorum.birde kış armudu var ya .o yüzden kış meyvası olmazmı

pinarim elma mevsim deil ama maranki yeşil elma şart dio. o ne diyosa doğrudur :))

nese kıslar ben çıkıyorum biraz kuru üzüm filan ıslatayım suyu kaynatayım ,sirkeli su yapim içim falan filan işte görüşürz allah rahatlık versin hepinize ....

nese kıslar ben çıkıyorum biraz kuru üzüm filan ıslatayım suyu kaynatayım ,sirkeli su yapim içim falan filan işte görüşürz allah rahatlık versin hepinize .... kaydirigubbakcemile5

vallaha ben onu bilmem elam buzhaneymiş dalındanmış anlamam.menüde elmamı var.eee ben elmayı alır yaparım.arkadaşlar niyetinizi bozmayın.ya bazı şeylere takılmayın.ihtilafa düştüğünüz konularda bırakın yani.mesela armut.patates .ya bi hafta bunlardan yemeyin nolcak.evet şuan yasak olduğu için cazip geliyor olabilir ama.bundaki amaç canınmızın istediğini yemek değilki.belirtilenleri yiyeylim yetr.bakın 2 gün geçti bile.haydi bakalım hepimize kolay gelsin.

güzelim dayanıcaz tabii,armut önemli değil,patates yemedim,pirinç bulgurda yemedim,ne deniyorsa yaptım,ama bir elmadan dolayı iş bozulmasın, ona korktum...yeşil elma dan kasıt,dış ülkelerden gelen mi? yoksa heryerde olan sarımtırak yeşil mi? yani elmayıda mı kesicez arladaşlar?kaydirigubbakcemile5

vallahi geçti,2 gün,kaldı 6 gün,ben cumarteside aşırıya kaçmayı düşünmüyorum,hafiften yemeklerden yerim heralde..neyse,ben şimdi 2 incir,4 kayısı yedim,birazdanda sirkeli suyumu içicem, ve yatıcam,yine uykum geldi erkenden....

canım ben genelolarak söyledim.fazla takılmıyalım.dış ülkedeki elma değildir zannetmem.çünkü o yurdumuz malına değer veren biri.üstelik yurtdışından gelen meyve ve sebzelerin doğal olmayıp hibrit olduğıunu söylüyo.dolayısıyla .kalbimizi bozmayalım.biiznillahi teala şifasını görürüz inşallah.yani heryerde olandır bence.öteki türlü olsaydı elamnın adını bile söylerdi.:1hug:

dr.maranki sitesinden alınan, afyon da yapacağı lavman detoks uygulamasının kopyesi aşağıda yazılanlar...
lavman 1 saat geç kaldım... yesemmi yemesemmi soruları için belki bi faydası olur

06:00-08:00 LAVMAN UYGULAMASI (ODALARDA) 08:00-09:00 TABİAT YÜRÜYÜŞÜ, KOŞU, EGZERSİZ
09:00-10:00 KAHVALTI(özel hazırlanmış meyva suları ve organik özel hazırlanmış kozmik yeşil çay)
13:00-14:00 ÖĞLE UYKUSU(KAYLULE) VE DİNLENME
14:00-15:00 ÖĞLE YEMEĞİ(1 çeşit sebze çorbası veya haşlaması, salata ve/veya meyvalar)
17:00-18:00 DİNLENME, İKİNDİ ÇAYI (organik özel hazırlanmış kozmik yeşil çay ve kuruyemiş), 19:00-20:00 AKŞAM YEMEĞİ(1 çeşit sebze çorbası veya haşlaması, salata ve meyvalar)
20:00-21:30 KOZMİK BİLİNÇ SEMİNERİ VE ÇAY SOHBETİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…