yanii bu bizim yaptığımızdan biraz daha serbest hee
bana öyle geldi
saatler açısından fln
ama yalnız kuruyemiş incir vs. belli saatlerde
ben yemiyodum gerçi ama
ee bu yazılanlar bizim yaptıklarımızdan 1 saat daha sonra nerdeyse.biz akşam 19-21 arası meyve suyu içiyoruz bunlarda yok.
neyse benşm lavman bitti.ilkini 5 dakika,2.sini5dakika sağ,8 dakika ayaklar yukarda tuttum.ya nezamn dökülcek bu taşlar felan.aranızda taşları düşürüdğünü gören varmı.bilenler söylesin lütfen kaç gün sonra dökülmeye başlıycak.
rose maşallah yani nasıl tutmayı beceriyosun bu lavmanı. ben bağırsaklara girmesine bile sabredemiyorum tuvaletin yolunu zor tutuyorum :bbo: bide 3 kere de anca yapabiliyorum yaaa kafamçokkarıştı bu işin formülü varmı ????
günaydııınnnn......... geceden kaynattığım lavman suyunu çokk ısıtmışım bekliyorum hallaa soğumadıı... hııı iştee geç kaldı bu iş bu gün................
canım belkide vücudunda taş filan yoktur. biraz açık olacak ama ben geçenkinde incelemedim ama taş maş görmedim. zaten şu lavmanı da bi becerebilsem belkide ondan bişe göremiyorum. yada ben sağlıklıyım :))))
günaydın arkadaşlar bnde bugün ilk defa 6 dakika tutabildim.hergün 3 dakika zor tutyordum.ama bir değişiklik hissetmedim kendimle ilgili karın şişliği yaşıyorum sizdede aynı durumlar varmı.ha birde normalde çok acıkıyordum yemek ve ekmek yediğim halde 2 gündür hiç öyle bir problem yok.
Günaydın arkadaşlar, haftasonu yazamadım forum. Ben de cumartesi başladım. ılk gün şiddetli başağrısı oldu ama ertesi güne bişey kalmadı. Aciktığımı hiç hissetmiyorum. Lavmanı Kasım ayına göre çok rahat yapabiliyorum. ılk gün olmasına rağmen uzun süre tutabildim içimde. Diğer günlerde daha rahat oldu ve 10 dakika kadar tutabildim.Ama bir kere de kalanını gönderemiyorum. ıki parçada gönderebiliyorum:)) Hepinize kolay gelsin...Bu arada Konyada kırmızı pancarın kilosu 10 lira oldu. ( Fırsatçılar yine işbaşında yani..
ooo ısıtıcıya niye koyuyon kıs :))) ondan elinle baksanda anlayamazsın. bi musibet bin nasihattan iyiymiş bundan sonra aygazda yaparsın :))) canım benim inş. çabuk soğur .saat geç oldu baya
aaaaa bu lavmanı tutanlara imreniyorum benimki nie olmuyo yaa . deryacım geçtim 2 den 3 kere yolluyom ve dolmasına bile zor sabrediyorum ( ve 2 gündür son suyu yollarken karnımda acıma oluyo inşallah sağ çıkarım bu temizlikten :))
milletimiz her durumdan yararlanır canım böle insanlar olduğu müddetçe ....... ne diyim yani boşlukları siz doldurun
Kasım ayında ben de senin gibiydim okyanuscum, içimde hiç tutamıyordum, ama bu sefer rahatım lavman konusunda. Ben akşamları çorba içmiyorum, saat 19.00dan sonra hiçbişey yemiyorum, sadece su içiyorum. Geçen sefer çorba içiyordum akşamları, bağırsaklar dolu olduğu için de sabah zorlandığımı düşünüyordum, bilmiyorum artık...ınhşallah sen de yaparsın ....
ah beni ne kasımda pakladı nede şimdiki Çok üzgünüm çoook lavmanı istemiyo bünye a.s bende diyorum acaba gece yatarken yediğim incir kayısı yapabilirmi .bu akşam yemiyim bakalım ne olcek :uhm: zaten geçenkinde benim midem tutulmuştu o zamanda pek yapamzdım zaten elimde lavman setide yoktu tüp şeklinde olanla idare ediyodum o da çok zordu .... inşallah bu durum hallolur yaptığımın boşa gitmesinden korkuyorum çünkü geçenkinden içimde şüphe kaldı :sm_confused:
okyanuscum.sadece belirtilnlere harfiyen uyuyorum.aslınba benim birinci çok daha iyi tutuluyo.ikincide zaten boşaltrım refleksi oluyo ama biraz durup popomu felan sallıyorum geçiyo.yatarkende sağda rahatlıyorum.ayaklarımı kaldırdığımda 2 dakika sonra refkeks yine zorluyo ayak bileklerimden tutup daha da yukarı kaldırınca geçiyo.ben sadece böyle yapyorum.biraz açık oldu ama başka anlatılmazki buda.
taş yoksa kum vardır.illaki bişeyler vardır.benden sadece gündüzkü yediklerim çıkıyo yaa.
Arkadaşlar çarşamba günü de başlanabileceğini nerden öğrendiniz.. Bir arkadaşım da başlamak istiyor da onun için soruyorum...Çarşamba başlarsa o da cumartesi günü mü bitirecek bizim gibi...Yoksa yine 8 gün mü yapacak?
dediklerini tatbik edicem bakalım rose . derryacım marankinin sitesine gir orda pancarla ilgili bi haber var . pancarda patlama oldu filan diye. orda yazıyodu yanılmıosam . daha öncedende biliyodum son 4 günde başlayabiliyosun . yine bildiğim kadarıyla o da bizim gibi cuma günü içecek yağı ve limonu . ancak lavmanı ve sebzeyle beslenmeyi 2 gün kadar uzatırsa faydası olur. yanlışım yoksa canım böle olmalı
bende 3 kerede yapabiliyorum lavmanı.. bende tutamıyorum... benimde karnıma ağrı giriyorrr.. ayrıca şunu tahmin ediyorum barsaklarla uğraşmak baş ağrısı yapıyoo(bence)....benimde canım kahve istiyooo..... bende bendeee yaa.. şimdi suları iççem öğğğğğğğğğğğğ... pancar bi derece patates suyu (mide sorunları olanlar patatses ve lahana suyu ekleyecek).....patateste bi derece bi dee yaağğğğ...