Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
bu gün bi rekor imza atayım dedimm.. lavman suyunun 3. turunda mesaj yazmaya geldimm...Çok üzgünüm çoook....az su yaa tutatrımmm sandımm.. o bile durmuyooo.. rekor denemesi başarısızzz..

Teşekkür ederim okyanuscum, söyledim arkadaşa başlamak istiyor, sağolasın paylaşımın için...

Arkadaşlar benden de taş falan dökülmüyor, Geçen sefer de bişey gelmemişti, sadece yediklerim çıkıyor. Bu diyete başlamadan önce doktora gitmiştim, kan ve idrar tahlilleri yaptırdım, hepsi de çok iyi çıkmıştı, doktor nasıl besleniyorsan öyle devam et demişti:) Belki de sağlıklı olduğumuz için bişey dökülmüyordur. Bişey sorcam içinizde Marankinin bitkisel haplarını kullanan var mı, ben kullanmıyorum

s:a hanimlar bugun 3. gune baslasdik. iyi gidiyor bigi acikma yokda halsizlik var. ev isini yapamiyorum. lavmanida aksamlari yapiyorum, ilk yarim litreyi tutuyorumda 2 ltre çok en fazla 5 dk oda derin derin nefes alip verince uzuyor... ama ilk gune gore iyi oluyor ardik.. bende de oyle degisik bir seyler gelmiyor gun içinde yedimlerim geliyor. lavman sirasinda ayni dogum sancisi giibi felaket karnim agriyor. : ((

merhaba kızlar 2 gündür bende yapıyorum lavmanı.bugün bayağı zorlandım.bu arada pancarın kg 12 ytl ye aldım.mecbur kaldım çünkü bir manavda buldum.içmesi çok zor.midem kalkıyo.sıkıldım ya.et yemek istiyorum

of yaa benimde midem kalkiyo, sabah ki karisimdan, 1 saatda anca bitiriyorum. daha 4 gun var : ((

günaydın detokscu hanımlar çarşamba günüde başlanıyo denilmiş ama bence gec kalınmış oluyo çünkü ayın hareketlerine göre yapıyoruz hilal olunca başlayıp dolunayda bitiriyoruz aslında biz kuru meyvelerede haemen başladık maranki 3. gün başlayın diyor

kızlar bende zor içiyorum kaç tane pancar sıkıyosunuz ben anca 1 tane oda küçük bügün pancara ayrı içtim ve çıkarmadım şükür. lavmana gelince ilkini 10 dk tuttum ikincisini 5 dk sagda 1 dk yatarak anca
bence hemen bişeyler düşmesini beklemiyelim son günde düşeçekler inşallah zeytin yağını içince birde ogün ayın etkisiyle düşeceklermiş öyle dedi maranki
baş ağrısı bende de oldu annemde de o nasıl bir ağrı bügünde halsizim her yerim ağrıyor sanki
öğlene ne yiyiyorsunuz kızlar ben lahana havuç turp salatası yapıcam yanına bilmiyorum bakalım

baş ağrısı olmadan hissediyorum hemen bir hurma atıyorum ağzıma, cevizi de bala batırarak yiyorum. O zaman baş ağrısı olmuyor. Vallahi Maranki ne derse desin bu baş ağrısı başka türlü geçmiyor, ben ilk günden beri yiyorum kuruyemişleri.

Belki geç kaldın diyeceksiniz ama bende bugün başladım. Lavmanı da akşam işten sonra yapacağım, lavman seti bulambilirsem. Dün pazardan kırmızı pancarı 7,5 tl'ye aldım. Piyasada lavman seti de kalmamış diye okudum bir gazete yazısında.benneyaptımki

Bence zamanı konusuna fazla takılmamalıyız. Bir rus arkadaşıma kozmik temizlikten bahsettim. Yıllar önce alternatif tıpla uğraşan birisi arkadaşımın kronik kabızlığı için aynı miktarda karışımı, aynı şekilde bir hafta süreyle hergün, ikinci hafta gün aşırı olacak şekilde önermiş ve arkadaşım kabızlıktan kurtulmuş.:lepi:

Ondan bu sözleri duyunca içim daha da rahat etti. Yıllardır bebek için uğraşan ve kronik kabız, tombul birisi olarak denemeye karar verdim. Bakalım akşam becerebilecekmiyim.

Sabah ıspanak, pancar, havuç ve elma suyu ile zeytinyağlı karışımımı içtim. Tadı da güzeldi ama şu an biraz halsizim. Öğle yemeğime de ıspanak yemeği yaptım, az bulgurlu. Dr. Maranki kabuklu buğdaydan lapada yapılabilir demiş, bugün kabuklu buğday almayı da düşünüyorum.

bişi sorabilirmiyim? şimdi ben bu sabah başladım lavman yapılarak başlanıyomuş valla ben yapmadım ama pancar havuç yeşil elma ve lahana suyunu içtim şu saate kadarda bitki çayları içtim yeşilçay ada çayı falan lavmanı akşammı yapıyım ne zaman yapıyım...birde sebze haşlıycam zeytinyağ falan koyimi üzerine

alarahan.......bende bu sabah başladım biraz takıldım aslında ama zaman konusuna marankinin sitesinde zaten en geç çarşamba sabahına kadar başlanabilir diyor...

valla arkadaşım, bilgi veriyor amcam ama kırık pörçük,doğru düzgün sitesinde a'dan z'ye belirtse sorun olmayacak..herkezden 1 püf noktası duyuyoruz ve allak bullak oluyoruz,sitesinde açıklamamış çoğu gerçeği,bizde mi kampa gidelim yani?herşey ticari amaçlı olmuş,artık kızmaya bile başladım,niçin sitede herşey açık açık yazmıyor diye?benim gibi düşünenleriniz vardır umarım.kaydirigubbakcemile5

bazzy arkadaşım alıntı yapamadım ,ben lavmanı akşam yapıyorum,saat 6 da. ben zorlanıyorum suyu tutmada acaba akşam yaptığımdan mı dedim ama okyanus arkadaşımda benim gibiymiş,o sabah yapıyor..galiba buda bünye ye göre değişiyor....

kolay gelsin canım,geç kalmadın,çarşambaya kadar oluyormuş,lavmanı akşamüstü 6 gibi yaparsın canım,sağlıklı günlerrr.....kaydirigubbakcemile5

kıslar şimdi havuç,sogan,ıspanak ve brokoliyi güzelce suda haşladım blendırdan geçirdim biraz daha kaynattım. üstüne limon sıktım ve içine de ceviz kırdım tadı fena deil tavsiye olunur denemeyle sabittir:) bu arada ben saat 9 dan uyuyorum yaa çok üşüyorum çünkü ve az önce kalktım yarın uyumamam lazım

pınarim bende senin gibi düşünenlerdenim ne yiyip ne yemiyceğimizi anlaşılır bil şekilde yazsalar siteye hiç böyle şu varmı şu yokmu karmaşasına girmiycez.mesela en şaibeli konu patates patatesde sebze sonuçta haşlayıp yesek bişey olmaz diye düşünüyorum.ama tabi bi açıklama olmadığı için insan şaşırıyo .ben dün haşlayıup yedim.bugünde öğle yemeği olarak ne haşlasam diye düşünürken komşum sağolsun çok harika bir kereviz havuç ve papates haşlaması getirmiş.harikaydı onu yedim.

ayrıca sitede bu temizlik sırasında vücuttan atılanların resimler var bakabilirsiniz diyor çıktığı televizyon programında ama ben 2 resimden başka resim göremiyorum.görebilen varmı?

Merhaba arkadaşlar, yeni katıldım, bi arkadaş 8 misafir var, kayıt olun demiş duramadım. :) Ben de beden temizliği tecrübelerimi paylaşmak istedim sizinle.
yaklaşık bir senedir sürmekte olan kabızlık şikayetimle 3 kez 3 farklı doktora gittim. Fakat ne kullandığım ilaçların ne de önerdikleri diyetlerin hiç bir faydasını görmedim. Verdikleri ilaçlar afedersiniz ishal yapmaktan başka birşey yapmadı, karın şişkinliğim yine benimle kaldı. Çekilen filmler sonucu en son konulan teşhis divertiküler rahatsızlık, yani kalın bağırsakta kesecikler oluşmuş, polip oluşumu mevcut. Eğer tedbir alınmazsa, uzun süre boyunca, kötü huylu olabiliyor.
en son alternatif tıpta çareyi aramaya başladım ve internette araştırma yaptığımda buldum Maranki'nin temizliğini, ki tam o sıralarda tv'de cok görünmeye başladım.
Eşim ve ben aslında cok itibar etmeyiz böyle şeylere ama insan çaresiz kalmaya görsün. denesem ne cıkar diye düşünmeye başladım..
sonra bütün yorumları okudum, hem buradaki hem diğer sitelerdeki, ve sonbahar temizliğine katılan bir tanıdığımla konuştum. Ciddi ciddi uygulamaya karar verdim.

Cumartesi başladım, sebzelerimi pancarlarımı aldım. (bu arada pancar beylikdüzü pazarında 6 lira) Lavman da aldım fakat 2 kez yapabildim, kısa süreli oldu cok bekleyemedim. Umarım yine de işe yarar.

3. gündeyim, elimden geldiğine uymaya çalışıyorum. ve inanın bana karnımın şişliğinden kurtuldum, sebzeden sonra şişse de uzun sürmüyor. göbekli oldugumu sanıyordum meğersem karnım o kadar şişmiş ki, 6 aylık hamile gibi geziyormuşum--hiç abartısız.

Her şey bir yana, sizi bilmem ama benim bazı gözlemlerim var mesela aslında ne kadar cok seyi, ne kadar cok ve üstüste yediğimi farkettim. Ne kadar cok işlenmiş gıda tükettiğimi düşünüyorum--brownieler, kekler, pastalar, şekerler, çikolatalar, pudingler....ve vücudumu bir çöplük gibi kullanmışım sanırım.
Bir diğer gözlemimse, insan bu şekilde beslendiğinde doğaya zarar vermiyor, çöp poşetindeki tek atığım meyve sebze posaları, hurma çekirdekleri...Bu beni az da olsa mutlu etti.
Ve az yediğim için cok rahatım, hafifim, acıkmıyorum, kendime sadece 1 gün telkin vermek zorunda kaldım, dışarı cıktım gezdim, alışveriş merkezlerine gitmek te sorun olmadı, taze sıkılmış portakal suyuyla idare ettim, ve yanıma aldığım hurma ve incirlerle. 1-2 de havuç atmıştım çantama.
Sebze suyunu pancar ağırlıklı oluşturunca daha içilesi oluyor ve inanır mısınız bilmiyorum, ben öğlene kadar ders anlatıyorum 4 saat yani, ve acıkmadım. Psikolojik mi acaba. Her zaman acıktığım kadar acıktım, o da normal sanırım.

2 gündür cok rahat uyanıyorum, ve ağır hissetmiyorum kendimi. Lavman zor ama bir süreliğine katlanacağım.
Vücudumun bu temizlik sırasında ve temizlikten sonra salgılayacağı faydalı salgıları düşünüyorum, hayat kalitemin yükseleceğini düşünüyorum. Kısa bir süre de olsa bu nimetlerden faydalanmak umarım bir yarar sağlar.
Hayatımda sebzelerin yeri neredeyse yokmuş, bir de onu farkettim. Kırmızı pancarı ne görmüşlüğüm ne yemişliğim vardı, turpu hiç sevmezdim, brüksel lahanası, brokoli aynı şekilde. Ekmeksiz yapamam diyordum, ama ölmüyorum :)

Yani böyle işte. Ama benimle birlikte başlayan bir arkadaşım vardı. bugün bıraktı sabah istifra etmiş cok fazla. Umarım ben başarıyla tamamlarımi cok azimliyim.

Bir de sorularım var. patates yedim dün öğlen, yenmemesi mi gerekiyordu? Bir de keçi boynuzu kemirebilir miyim canım tatlı çektiğinde?

shivare patates şaibeli kimi diyo yeniyo kimi diyo yenmiyo. bizde 1 hafta nedirki diyerek şaibeli olanlardan uzak durmaya çalışıyoruz . keçi boynuzu bilmiyorum ama yanına kuru üzüm, gün kurusu ,incir kurusu ve çekirdekli kuru üzüm al birazda ceviz fındık hepsi birbirine çok yakışıyolar :) ve çok azda bal yenilebiliyo yanılmıyo isem . ama bizdeki ballar nasıldır içinde ne olduğunu bilmediğim için ben onu da yemiyorum . zaten ne kaldıki bitmesine

aramıza katıldığına ve paylaşımda bulunduğuna sevindim shivaree...

patates ve keçi boynuzu konusunda hiçbir bilgi okumadım vede duymadım...muallakta olan hiçbirşeyi yemiyorum...

patates nişastalı bir sebze onun için 1 haftalığına uzak durun derim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…