Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Kızlar ben içimde tutamıyorum hemen boşaltım oluyor zamanla durur mu ki
bir de fıstık yemiştim kendi elceğizlerimde kavurup o da yasak mı ki
un mamülleri ve hayvansal ürünler hariç herşey serbest dediydi TV' de

Marankinin dedikleri konusunda herkes bişey söylüyor. Ben sitede yazdıklarına göre yiyip içmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Kuruyemişlere 3. günden itibaren başlayın demiş ben ilk günden beri yiyorum. Lavman konusunda da hiç sıkıntı yaşamadım. Çiğ patates ve lahanayı sabah sıkarak sebze suyuna karıştırıyorum mide rahatsızlığı olanlara böyle önermiş, ama patatesi pişirerek yeme konusunda sitesinde hiçbir bilgi yok, zaten patates bağırsakları tutacağından boşaltım sorunu yapabilir, bence yemeyin.

merhaba arkadaşlar pancar konusuna açıklık getirmek istiyorum izmirde oturuyorum ve bizim pazarda pancar 1,5 ytl benbu hafta üç kilo aldım .ama yetmez sanırım çünki eşimle birlikta yapıyoruz.tekrar almam gerekebilr.bene öğleymeğimde brokoli haşladım içine bir tane pıarsa doğradım bol limon biraz zeytinyağı ve tuz ilave etim afiyetle yedim..ben haşladığım sebzelerin içine lezzet versin diye bir miktar pırasa doğruyorum ve sarımsak ilave ediyorum.

s.a arkadaşlar bu temizliği bir arkadaşım ve eşide yapıyor.ve az önce arkadaşım aradı eşi tutturmuş akşama kuru fasulye yiyelim. yenmez diye bir şey demedi maranki diye ben her ne kadar yenmez en basiti salçayla pişiyor desemde koymuş fasulyeyi.bakalım napıcaklar....

yaa ben yine 1 çay kaşığı tatlı yedim...dayanamadım....

şimdi çook pişmanım..

Beylerle bu iş zor oluyor arkadaşlar. Biz cumartesi eşimle başladık, akşama hastalandı, baş ağrısı, bulantı falan. Ben yapmayacam diye söylenmeye başladı, sen bilirsin dedim ve yapmıyor şimdi.:)

erkek milleti herşeyi bozuyo zaten :)) halbuki yaratılış itibariyle bayanlara göre daha güçlüler ama dayanıksızlar. sahiden çoğunun kalbine midesinden geçiliyo heheheheh hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

ben nişanlıma sende yap dedim ama açlıktan ölürmüş öle dedi . çalışan insanmış hem erkek adamı öle şeyler bozarmış kaydirigubbakcemile3

aa ben bugün başladım sabah beri fındık ceviz yiyorum aralarda hep 3.gün mü başlanıyordu tüh yaaa nolcak şimdi

Merhaba Arkadaslar,
Siteyi uzun zamandir takip ediyordum ara ara olsada ama bugun detoxla ilgili bircok kisinin cok faydali yorumlarini okuyunca ozellikle tesekkur etmek icin uye olmak istedim.

Ben Londrada yasiyorum ve esimle birlikte dun sabah detox programina basladik. Cok kolay olmayacagini zaten tahmin ediyordum ve ole de oluo sanirim :) Allah hepimizin yardimcisi olsun.Ama sagligimiza iyi gelecekse senede 2 kere toplam 2 hafta dayanmaya deger die dusunuyorum.
Lavman uygulamasina gelince;
Lavmanin ilk yarim litresini istedigim kadar tutabiliorum hatta saatlerce dursam durabilirim ama ikincisi gercektende cok daha zor.en fazla 10 dk tutabiliorum. hic duramayanlara tavsiyem uyguladiktan hemen sonra yere uzanip saga cok az durup ayaklarinizi kaldirirsaniz su bagirsagin en diplerine gitmis olacagindan disari cikmak icin cok daha az basinc yapiyor.ben biraz boyle bekledikten sonra saga donmeyi deniyorum daha az sanci verio sanki.
Diger taraftan pancarin kilosunu 10-15 TL ye alanlari duyuorum.dudagim ucukluyor.Burda hersey cok pahali ama inanin pancar en ucuz seylerden biri. Turkiyedeki firsatcilar yine is basinda olsa gerek!

Birde arkadaslar ben Maranki hocayi netten takip ediyorum malum yurtdisinda olunca.ama bircok seyi karmasik veriyor.Yani neredeyse 20 videosunu izledim katildigi Tv programlarindan cok celiskiler olustu kafamda. ve sitesinde de "Pin@rim" arkadasimizin dedigi gibi hic bir bilgi net degil.Artik turkiyeye geldigimde kitaplarini alip ayrintilarini takip etmek istiyorum.ve inanin bu yuzden sizlerin yorumlari cok faydali oldu benim icin.Allah razi olsun hepinizden.

Sanirim yorumum cok fazla oldu helede ilk yorum icin :) arada sorularim olursa mutlaka sorucam ve eminimki cevabini alicam. ama en merak ettigim daha onceki yillarda programi uygulayan arkadaslarin sonuclari.paylasirsaniz sevinirim.

london ben daha önce yaptım ama benden pek bişe çıkmadı yada çıktıda ben anlayamadım . yada ben çok sağlıklıyım :))) bide lavmanı ben hiç tutamıyorum o yüzden de şüphe var içimde

valla derya bende yiyorum artık olduğu kadar yapcak bişe yok :)

Site ismi verdiğim için mesajım silinmiş. Ama diyeceğim şu ki, kuruyemişler ilk günden başlanıyor içiniz rahat olsun.

almilacım kızların önerilerini uygulıycam ben ama bakalım nolcak inşallah tutabiliriz bizde bi gün :1no2: -tatlicadiarzu-

Bir de kabuklu buğday yenebilir diye okuduğum için buğday aldım. Onu haşlayıp cevizle de yiyebiliriz yada salataya koyarız. Hemde çok doyurucu.

1. Gün
7 Mart 2009 Cumartesi - Başlangıç

05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina veYeşilçay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. )
12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
17-18 Lavman Uygulaması
18-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)
Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.

ya bi bide ben bi video sunu izledim nette hayvansal gıdalar ve un ve mamülleri haricinde her şeyi yiye blirirsiniz dedi bende buna güvenerek patates yiyorum hatta bu akşam fırında patates yapıp yemeyi düşünüyorum kızlar (abartıyomuyum)

evet kızlar birinci günden itibaren yiyobiliyoruz kuru yemişleri . ne dediyse onu yapıoz caaaanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…