merhaba bayanlar ben de kasım ayı yapanlardanım hatta esımle beraber yapmaya karar vermıstım ama esım 3. gun pes ettı bızım yapmamızdakı amac cocuk ıcındı tup bebek oncesı deneyelım dedık ve rabbım nasıp ettı de coocugu olmayanlara SIDDETLE tavsıye ederim!!!!!
o soruyu bende sorcam ama.ben acıktıkca yeşil elma yiyorum.umarım bişi olmaz.
böylelikle daha tok duruyorum.lavmanı 5 dk dahi tutamıyorum.zorluyorum ama olmuyor.ama şimdilik hiçbişey çıkmadı.bakalım geriye kaldı 4 gün:dance:
Hoşgeldin london_uk. Ben kasım ayında yapmıştım ama lavmanı içimde uzun süre tutamamıştım. Ondan mı yoksa sağlığımda bir problem olmadığı için mi, yoksa Marankinin bitkisel haplarını kullanmadığım için mi bilmiyorum, benden hiçbişey çıkmadı. Ama aylarca hiç bağırsak problemi, gaz sancısı yaşamadım, her gün düzenli olarak çıktım. Bir de her kışı boğaz ağrısından dolayı antibiyotik içerek geçirirdim, Bu yıl hiç boğazım ağrımadı, hiç antibiyotik içmedim. Bir kere grip oldum o kadar. (Çok şükür bugünüme) Cildimde gözle görülür bir değişiklik var, parlaklık, canlılık geldi. Önceden kan değerlerim biraz düşük çıkıyordu. Şimdi kan değerlerim de çok iyi. Aklıma gelen değişikliklerbunlar...
Sevgili SeRaRe, senin adına çok sevindim. Allah tamamına erdirsin, inşallah kucağına alırsın bebeğini sağ salim. Ben de bebiş için yapıyorum. Siz bu arınma programından sonra mı tüp bebek yaptırdınız. Tüp bebeğe kadarki sürede yine bu şekilde mi yedin, içtin. Açıklarsan çok sevinirim.
misafir arkadaşlar var sürekli görüyorum bayanlar katılın hadi sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?