Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Hoşgeldin london_uk. Ben kasım ayında yapmıştım ama lavmanı içimde uzun süre tutamamıştım. Ondan mı yoksa sağlığımda bir problem olmadığı için mi, yoksa Marankinin bitkisel haplarını kullanmadığım için mi bilmiyorum, benden hiçbişey çıkmadı. Ama aylarca hiç bağırsak problemi, gaz sancısı yaşamadım, her gün düzenli olarak çıktım. Bir de her kışı boğaz ağrısından dolayı antibiyotik içerek geçirirdim, Bu yıl hiç boğazım ağrımadı, hiç antibiyotik içmedim. Bir kere grip oldum o kadar. (Çok şükür bugünüme) Cildimde gözle görülür bir değişiklik var, parlaklık, canlılık geldi. Önceden kan değerlerim biraz düşük çıkıyordu. Şimdi kan değerlerim de çok iyi. Aklıma gelen değişikliklerbunlar...

merhaba bayanlar ben de kasım ayı yapanlardanım hatta esımle beraber yapmaya karar vermıstım ama esım 3. gun pes ettı bızım yapmamızdakı amac cocuk ıcındı tup bebek oncesı deneyelım dedık ve rabbım nasıp ettı de coocugu olmayanlara SIDDETLE tavsıye ederim!!!!!

okyanus34 bence ne kadarda olsa diyetine devam ediyosan lavman icinde cok fazla dursada durmasada yararini gormussundur diye dusunuyorum.Birde sonucundan ici rahat etmeyenler 7.gunun sanunda uygulanan programi ertesi gunde aynen yaparsalar daha iyi sonuc alirlar die bir videosunda izledim.ben 8.gunde lavmana devam etmeyi dusunuyorum.

Bu arada arkadaslar patates biraz kafa kurcaliyor gercekten cunku nisasta iceriyor(ekmekde nisasta iceriyor ve ekmegi kesinlikle yemeyin diyor).Diger sebzelerden farkli degerlendirebiliriz belki ama kesinlikle yenmemesi gereken seyler arasinda soylemiyor Maranki hoca.mesela meyve yiyebilirsiniz ama muz yenmeyecek diyor.ozellikle belirtmek isteseydi sebze yenebilir ama patates yenmeyecek derdi bence. bunun haricinde tuz konusunda tuz yenmeyecek diyede birsey ne okudum ne dinledim ama eminde diilim,bu konuya aciklik getirebilecek arkadaslar var mi acaba?

Sevgili SeRaRe, senin adına çok sevindim. Allah tamamına erdirsin, inşallah kucağına alırsın bebeğini sağ salim. Ben de bebiş için yapıyorum. Siz bu arınma programından sonra mı tüp bebek yaptırdınız. Tüp bebeğe kadarki sürede yine bu şekilde mi yedin, içtin. Açıklarsan çok sevinirim.

londoncum ben ilk yaptığım için program biter bitmez normal yemeğe geçtim :) gözüm dönmüştü çünkü :)))) şimdi daha sabırlıyım bu sefer uzatmayı düşünüorum

misafir arkadaşlar var sürekli görüyorum bayanlar katılın hadi sizde

Valla okyanuscum Allah sabir versin bizlere gercekten.Ben esimle yapiyorum ve cok zor oluyo onu idare etmesi.sunuda yesek olur bunuda yesek olur bence falan dio.Aynen senin bahsettigin gibi bitsin herseyi yapip yiyecegiz die zor ikna ediorum onu:) Bu arada boyle cok guzel oluomus ya hemen yaziyorum ve cevap aliorum senden chatlesir gibi. Saolasin dikkate aldigin icin yazdiklarimi..

ya kızlar bişi sorucam her türlü meyve yiyebilirmiyiz...yani elmayı portakalı sıkmadan veya haşlamadan yiyebiliyomuyuz:S

a.s.
öncelikle herkese selamlar bende sizler gibi cumartesiden başladım ama malesef yine cumarteside kaldı:) yani devam edemedim çarşamba günüde devam etsemmi die düşünüp duruyorum... serare arkadaşımızın yazdıkları bi çok kişi için çok umut verici kendisini tebrik ediyorum ALLAH tamamına erdirsin içeriğini bizlerle paylaşırsa sevinirz.

o soruyu bende sorcam ama.ben acıktıkca yeşil elma yiyorum.umarım bişi olmaz.
böylelikle daha tok duruyorum.lavmanı 5 dk dahi tutamıyorum.zorluyorum ama olmuyor.ama şimdilik hiçbişey çıkmadı.bakalım geriye kaldı 4 gün:dance:

bende portakal yiyorum tok tutuyor biraz ama suyunumu sıkmak lazım acaba :S yada elmayıda hafifce haslasakmı :bbo:

Hosbuldum gercekten..Daha ne olsun:) Masallah dielim derya sana.

merhaba arkadaşlar...aramıza yeni katılanlar var hoşgelmişler...arkadaşlar bebiş için sağlık,şifa için her nedenle yapıyorsanız mevlam karşılığını verir inşallah,çünki kolay olmayan ve sabır isteyen bir iş..bu gün gezmede herkez sofraya oturdu ben kuru yemişlerimi,ve bitki çayımı yedim içtim...zor ama dayanılmayacak bişey de değil,3. günü de geçirdik sayılır....meyveyi meyve olarak yemeyelim arkadaşlar,suyunu içelim...lavmana gelince artık tutabildiğimiz kadar canım,zorlada olmuyor işte...sevgiler....

derya kardes ben tup bebek tedavısıne mart ya da nısan ayında baslayacaktım marankiyi dınledım onun deyımıyle tup bebek tedavı oncesı bu yontemı uyguladım ve bır ay sonra hamıle kaldım tabıı yıne rabbımın ıznıyleee bu sadece bı vesıle nıyet onemlı sen bu dıyetı yapmaya devam et canım.. hakkında hayırlısı rabbım hayırlı evlat nasıp etsın

valla helal olsun azimle devam eden arkadaşlara a.s.
bende devam ediyorum ama arada kaçamaklarım oluyor
ben sabah karışımımı içtim 1 saat sonra midem çok kıyıldı küçük bir parça kepekli ekmeğin arasına 3 zeytin koyup yedim
yeşil çay içtim aralarda ceviz,incir,fındık, hurma, kayısı falan yedim
biraz önce çok az yağda bolhavuçlu pırasa pişirdim içine bir avuç kadar bulgur attım
bol limon sıkıp yedim biraz sonra lavmanımı yapacağım
biraz bekledikten sonra salata yerim yine kurulardan yerim
bugünlük yeter demi a.s

bende az önce lavmanı yaptım çok zor tutuyorum.hemen boşaltım hissi oluyor ve sancı başlıyor.mecbur tutuyorum tuvaletin yolunu inşallah faydası oluyordur.

bu arada 3 günü devireceğiz Allahın izniyle...şafak 5 ....

bu kozmatik temizligin, hamilelikten once israrla yapilmasi, gerekli oldugunu, genetik olan annenden çocuga geçecek hastaliklari onledigini, izledim tv de dr maranki'den..
bu çok ilgimi cekti dusuncenize Allah'in izni ile saglikli cocuklara sahib olmak. ben kendim alerjiyim. oglumda aynen ben gibi alerji : (((
En cokta saglikli cocuklara sahib olmak için katlaniyorum bu iskenceye... Azim ile devam eden hanimlari tekrik ediyorum.

Saglik için her seye deger degil mi ?

Allah hepimize kolaylik versin insAllah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…