Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
arkadaşlar,bugünki lavmanım daha kolay geçti şükür...500 den sonra 1750 yi ilk defa tamamını alabildim...demekki gün geçtikçe daha fazla alabiliyor bağırsaklar...ama yine 5 dakika tutabildim toplam..
yeter arkadaşım,senzorlanıyorsun galiba yemek işinde biraz serbest davranıyorsun...benim krizlerim tutmadı henüz,ama güniçi bende 1 kereyi geçmeyecek kaçamaklar yaptım,ama 1 yudum kabak mesela bugünki kaçamağım,dünki kaçamağım:1 lokma ekmekle tahine bandım..ama bu kadar fazlası yok..neyse 3. gün bitti sayılır,artık 1 bitki çayı içicem,akşam brokoli salatası yedim,suyunuda içtim,açlık hissetmiyorum......

valla kızlar bravo sıze benım gunlerım cok zor gecıyor... bır gun tansıyonum cıkıyo bır gun dusuyo... ama yınede kararlıyım bırakmaya nıyetım yok hihoyyyt bıde lavmandan sonra bısıler dokdugumu gorsemde yaptıklarım bosa gıtmese delikafadulden

tansiyonu düşen arkadaşlar bence haşladığınız sebzelere bir miktar tuz atın .benimde ilk gün tansiyonum düştü çünkü hiç tuz tüketmemiştim ama bugün sebzelerime tuz attım ve çok rahatım .başdönmesi yaşamadım hiç açlıktan dolayı.zaten normalde çok tuzlu yerim ben yemekleri birden kesince vücut allak bullak oldu .ama bugün rahatladım çok şükür.

pın@rım çokta zorlanmıyorumda halsiz düşmekten korkuyorum
marankinin kampındakiler düzenli yapıyor ama ilaçlarıda ekstradan içiyorlar
o ilaçlar vücutlarını daha direçli tutuyordur bizler o ilaçlardan almıyoruz
o yüzden bitarafı onaralım derken öteki taraflardan olmayalım
benimde bugün lavmanım çok kolay oldu ama maalesef bende 5 dakikadan fazla tutamıyorum

bende bir sey gormuyorum. birde hanimlar 2 gun boyunca kendimi hafislemis hissediyordum iyidim , bugun karnimda bir sislik var ac kaliyorum ama karnimdaki sislik gitmedi. Acaba patates yedimden ondan dolayi mi ? bu sislik anlamadim ? az sonra lavmani yapacam bakalim yine aynimi olcak.

süper anne benimde tansiyonum düşer o yüzden bende
salatama ve pişirdiğim sebze yemeğine çok az tuz koydum

yaa ben lavmandan sonra çok üşüyorum
sizlerdede oluyormu
birde bol su içmeye çalışın ne kadarda meyve sebze suyu içsekte suyun yerini tutmaz bence
bu seferde vücut susuz kalır Allah korusun başka şeyler olmasın

tabiki kamptakiler için çok kolaydır,destek ürünleri alıyorlar,yemeleri gerekenler ,içmeleri gerekenler önlerine geliyor hazır,sadece lavmanı kendileri yapıyorlar,,ohhh paşalar gibi benim dr. arkadaşımda şimdi orada beyiyle beraber..10 gün izinli....
bende günde 1 kere tuz kullanıyorum ve tansiyonum düşmüyor....
lavmandan sonra benimde elim ayağım kesiliyor,hatta midem bulanıyor ama hafif ve çabuk geçiyor
üşmeye gelince tabiii mide boş gün boyu bende üşüyorum....a.s.

arkadaslar,
tuzun olmadigi konusunda kesin bir kanit var mi? ben hic denk gelmedim de..kesinlikle yenmemesi gerekenlerisurekli soluo Maranki hoca hepsini ama tuzu saymadi. Neden tuz kullanmiyorsunuz?
tuz da minaraldir sonucta ve fazlasi olmamakla birlikte tuzun gerekli oldugunu dusunuyorum hatta ben.

konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar cevap yazabilirlermi?lutfen

annem kilolu olduğundan salata falan kesmiyo kızlar akşam ona mantar kavurdum tavada onu yedi inşallah mevsim sebzesidir mantar sevdi annem.

london canım aslında bence kimsenin kesin bildiği bir durum değil bu ama tuzun fazlasıda zararlı olduğu için tüketmemek iyi diye düşünülüyor olabilir.

ama ben tussuzluğa dayanamadığım için atıyorum tuz.

cancığazlarım lavmandan sonra üşümemiz normal . biraz açık olacak ama yarı çıplak duruoz arkadaşlar ve tuvalete gir çık bekle derken baya üşütüyoruz benim lavman oratalama 20 dk sürüyo yalnız içimde tutmak değil yanlış anlaşılmasın sürekli tuvalete girip çıkmaktan bi kalıyorum :1no2:. bende çok üşüyorum yatağıma yatıyorum 9 dan sonra :1no2: ısınıyorum filan derken saat oluyo 10 sonrada mayışıyorum uyuyakalıyorum mirmirmirmir ya bide ben meyve olarak kivi yiyorum acaba mevsimimi . bugünde hiiiç tuz kullanmadım yağda kullanmadım. salatayı öle yaptım ama yiyemedim çok yavan geldi yani açıııımmm . ama sabrediyorum -tatlicadiarzu-

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:laelaelaelaelaeArkadaslar sulu lvman setini bugun ancak bulabildim.Tek basina yapmasi cok zormus.yardim almak gerek.Ben bugun bide dis cektirdim iyice ac kaldim.Hayirlisi Allahtan bakalim......

yoğun bir günden sonra bir saat önce eve geldim,sürekli dışarda olduğum için kuruyemiş tükettim bide kuşburnu çayı içtim,yarım saat öncesinde mecbur yemek zorunda kaldım yemesem olmaz ertesi gün bitap olurdum bende sebze çorbası içtim yanına da küçük bir patetesten bol maydonozlu ve limonlu çok az tuzlu ve çok az ama çok çok az yağ gezdirdim ikisini yedim bide zılbıt pyapmış annem ondan çok az yedim,sizce çokmu olmuş yaaamirmirmirmirbirazdan da lavman yaparım yani suyum soğuduktan sonra,geç oldu biliyorum ama yapabilecek başka bişeyim yok:1no2:içimde hiç rahat etmedi

ausgulcüm ilk yaptığın için zor gelmiştir canım . ilkinde bende zorlandım mandalını kapamayı unutmuşum birazı yerlere gitti neyse kapadım sonra lavmanı yaparken çok zorlandım filan derken alıştım .
melankolicim naptın kıs o kadar dışarıda :)) bu arada arkadaşını hatırladınmı acaba kaydirigubbakcemile2 :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…