Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
hatırladım okyanuscumhihoyyytsabah kurs kurs sonrası seminer seminer sonrası ehlite kursu akşam 8 de eve geliyorum,bu arada sen bilmiyodun dimi ehliyet almaya karar verdikte a.s canım çıkıyo resmen eve o kadar geç gelince programda biraz aksadı doğal olarak

ausgul alışcaz evet umud etmek gerek :)) melankolicim hala bitmedimi bu seminer ne seminermiş :)) ehliyetde hayırlı olsun canım çok sevindim sonra bana öğretirsin a.s canım benim bu maraton seni çok yorar yaa zaten hasta oluosun sürekli :bbo:

Bende aynı sorunla karşılaştım ama birşey denedim su sıcağa yakın ılık olursa boşaltımda geç oluyor bugün oldukça uzun durabildim hatta banyoyu bile bu arada yıkadım

hay maş. zehrazeynep ben lavman bitmeden zor tutuyom biter bitmez koşturuom delikafadulden

ben bugün çok ama çok hasta oldum
bırakmayı düşündüm sabrettim uyudum hep
test edildim yani bugün
iştahım tamamen kapandı hiç bişey yiyemedim benimde en çok korktuğum buydu zaten
akşam fıstık yedim biraz başka bişeyi kabul etmedi midem
umarım şifa bulurum daha da kötü olmam bende kronik kabızlık için yapıyorum geçtiğini söyleyenler vardı umutluyum inşallah

aa bide bişey çıkaran oldumu diyesorulmuş benden ilk gün çamur çıktı
bugünde arkadaşım solucan çıkardı

walla haklısın bende sinir oldum afyondaki programla sitede beden temizligi programı farklı saatleri farklı yemeklerin lavmanın.:uhm: bende buna takıldım

vay be benden de çıkmıştır belki bişeler ama ben anlamıyorda olabilirm . nası ya solucanı baya baya görmüşmü :1shok:

görmüş valla kendimden iğrendim diyo
2 tane parmak büyüklüğünde solucan çıkmış

kızlar ya kaç tane pancar sıkıyosunuz.ben 1 tane oda küçük bişey acaba yeterlimidir.bide az gelir işe yaramassa diye korkuyorum

ya sormayın arkadşlar.en son yazdığım msjdan sonra bidaha giremedim.akşam girdim ama şifre felan kabul edilmiyo.şifreyle girince bağlantı yok diyo.az önce ancak şifresiz misafir olarak girebildim.ayyy inanamazsınız benim için burası çok önemli. bugün öğlen 2 yaprak marul yedim.akşam bol su ve az önce çöayla 2-3 kayısı 2-3 incir yedim.

arkadaşlar bi de lavmanı 2 litreylemi yoksa 2,5 litreylemi yapıyosunuz ben 2 litreden yapıyordum şimdi gördüm 2,5 litre diyor. nette kimisi 2 kimisinde2,5 litre yazıyor kafam karıştıı yaaa

Son düzenleme:
canım benimn lavman seti 1 750lik .ben 2.5 litre suyu gece 11-12 rası kaynatıyorum.gece 4.45te kalkıyorum.yani sabah.5-6 diş sarımsağı rendeleyip sirkeyi limonuda koyduktan sonra.2.5 litrelik yoğurt kovasında karıştırıp.500 mlini en küçük 500mllik su şişesine kalnınıda 1.5 litrelik gazoz şişesine doldurup wcyw giriyom.satimide karşıma koyup başlıyorum işleme.
sizin suyun sıcaklığım nasıl oluyo arkadaşlar.ilk gün benim su soğuğa yakın ılktı ama hiç ısınamadım.tirtir titredim. şimdi daha sıcak yapıyorum.

benimkide1,750 litrelik ben 2 litre hazırlıyodum.yarın 2,5 yapıyım bali.suyum ılık oluyor ama insan titriyor üşüyor boşaltım olunca

ben hazırım sabaha suyumu kaynattım.incir kayısı erikte yedim. yatalım artık arkadaşlar erken yatın diyor.ya bide kaç pancar tüketiyorsunuz kimse cevaplamadı

canım ben 1 pancar kullanıyorum.1 kırmızı havuç 1 bildiğimiz havuç 1yeşil 1 kırmızı elma, maydonoz lahana ıspanak.

ma şu var pancarların büyüklükleri farklı.çoook büyükleri 2 gün yapıyorum.orta boy yapıyorum yani anlıycağın.

saol canım bende bügün aldım kırmızı havuçu yarın ekliycem diğerleri aynı seninki gibi.hadi hayırlı geceler yarın görüşürüz

Iyi geceler kizlar...Yeni gelenlere hosgeldiniz ve kolay gelsin diyorum...

Serare sen kasimda bizimle yapmistin sanirim eger 1 ay sonra hamile kaldiysan beraber dogum yapicaz seninle :)))

Bende gecen kasimda temizlik yaptim korundugumu sanirken hamile kaldim...Bu konuda dikkat edin arkadaslar pancar yumurtlamayi arttiriyormus diye okumustum hatta gecmis sayfalardada yazilidir..:))) Bebek için yapanlara moral olsun ise yariyor tabiiki Allahin izniyle ilk once...

alsebe ben bu durumdan korktum canım.bu temizlikten sonra hamile kalmak daha kolaylaşıyomu?çocuğu olmayanlara Allah nasip etsin versinde, benim gibi 2 çocuklular napıcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…