merhabalar..bu gün lavmanım daha iyi geçti,ama ben o 2 litreyi taksit taksit alabiliyorum içime.hemen boşaltım refleksi oluşuyor..enson 1250 yi aldım,bugün 2 dakika sağa yatttm,2 dakika sola, 1 dakikada öyle bekledim ,top.5 dakikacık..valla 15 dakika tutabilene bravo...
arkadaişlar ben sabah meyve sebze suyumu içtim, güniçi 1 avuç fındık,3 kayısı,5-6 hurma yedim(çok mu olmuş sizce?birde brokoli ve bürüksel lahanası suyunu içtim salatasını yedim,ben az tuz koyuyorum,zaten günde 1 kere koyuyorum oda az.maranki zaten tuzda aşırıya kaçılmasın çok az tüketilebilir demiş,bende 1 kere kullanıyorum günde...neyse az önce meyve suyu içtim,gece yatarken 3 kayısı 3 incir yiyip üzerine sirkeli suyumu içicem....
valla arkadaşım, bilgi veriyor amcam ama kırık pörçük,doğru düzgün sitesinde a'dan z'ye belirtse sorun olmayacak..herkezden 1 püf noktası duyuyoruz ve allak bullak oluyoruz,sitesinde açıklamamış çoğu gerçeği,bizde mi kampa gidelim yani?herşey ticari amaçlı olmuş,artık kızmaya bile başladım,niçin sitede herşey açık açık yazmıyor diye?benim gibi düşünenleriniz vardır umarım.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?