Arkadaslar lavmanı 1 mı 2 kezmı yapıyorsunuz?sıtede 2 defa ..kafam karıstı
Arkadaslar lavmanı 1 mı 2 kezmı yapıyorsunuz?sıtede 2 defa ..kafam karıstı
Arkadaşlar öğlen ne yediniz, fikir vermesi açısından soruyorum. Haşlama yemekten bıktım artık...:bbo: Değişik lezzetler arıyorum diyete uygun cokacimcoook
Yediklerimiz sanırım idrar söküyor, saat başı wc'deyim.:1rolleyes: Ama barsaklar aynı oranda çalışmıyor.
Yukarıda da sormuştum. Lavman sırasında geri torbaya dolan oldu mu? Benim bir noktada kötü bir tıkanıklığım mı var acaba, ileriye gidemedi.benneyaptımki
Yediklerimiz sanırım idrar söküyor, saat başı wc'deyim.:1rolleyes: Ama barsaklar aynı oranda çalışmıyor.
Yukarıda da sormuştum. Lavman sırasında geri torbaya dolan oldu mu? Benim bir noktada kötü bir tıkanıklığım mı var acaba, ileriye gidemedi.benneyaptımki
Arkadaşlar öğlen ne yediniz, fikir vermesi açısından soruyorum. Haşlama yemekten bıktım artık...:bbo: Değişik lezzetler arıyorum diyete uygun cokacimcoook
Baharat konusunda bir yasak var mı arkadaşlar? yerimseniben Kullanabiliyorsak en azından lezzet katar haşlamalara delikafadulden Bu arada acayip bir enerji var bende, hayret bişey...sırnaşık şey
Rose canım çok sağolasın.O kadar alıştımki bu programa sabah ilk kez kırmızı boşalınca baya korktum bi terlik var sandım.Bırakmak da istemedim.Pancarın suyunu içiyorum kalın bağırsakla ne alaksı var diye düşünmüştüm.Varmış demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?