Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
sevgili london bende yeni üye oldum bende detoks yapıyorum ama bugün ççççço acıktım siz nasılsınız sarmısağı 1 dişmi 1 başmı ezip suyunu alıyoruz

Arkadaslar lavmanı 1 mı 2 kezmı yapıyorsunuz?sıtede 2 defa ..kafam karıstı

Lavman günde bir kez yapılacak, sabah yapamayanlar akşam yapacak. Maranki Hocanın sitesinde öyle yazıyor ama başka bir sayfasında açıklamasını bu şekilde yapmış.

karanki aramıza hoşgeldin canım
nickin çok hoşuma gitti karankimarankidenmi esinlendin

Arkadaşlar öğlen ne yediniz, fikir vermesi açısından soruyorum. Haşlama yemekten bıktım artık...:bbo: Değişik lezzetler arıyorum diyete uygun cokacimcoook

Yediklerimiz sanırım idrar söküyor, saat başı wc'deyim.:1rolleyes: Ama barsaklar aynı oranda çalışmıyor.

Yukarıda da sormuştum. Lavman sırasında geri torbaya dolan oldu mu? Benim bir noktada kötü bir tıkanıklığım mı var acaba, ileriye gidemedi.benneyaptımki

lavmanın yüksek biyerdemi asılı hortum gergin olunca daha rahat gidiyor

Bitki çaylarını içtikçe wc'ye gidiyorum, işyerinde de zor oluyor :bbo: 1. ve 2. gün akşam da wc'ye çıktım bağırsaklar iyi çalışmıştı o günlerde, ama dün bişey yoktu. Lavman sırasında öyle bir sorun yaşamadım. Lavmanın yukarıda takılı olması lazım, lavmanı verirken ki pozisyonun da önemli, sitedeki şekillere dikkat ettiğinde sorun olmuyor...

Arkadaşlar öğlen ne yediniz, fikir vermesi açısından soruyorum. Haşlama yemekten bıktım artık...:bbo: Değişik lezzetler arıyorum diyete uygun cokacimcoook

ben karnıbahar haşladım 2 havuç ve 1 patates doğrdadım.onu yedim canım ama pek iştahla yedim diyemem.dün kereviz yemiştim oda lezzetli gelmişti.

Baharat konusunda bir yasak var mı arkadaşlar? yerimseniben Kullanabiliyorsak en azından lezzet katar haşlamalara delikafadulden Bu arada acayip bir enerji var bende, hayret bişey...sırnaşık şey

yetercim senin nikinde çok güzel bende sağlıklı yaşam ve alternatif tıppa meraklıyım sürekl
i araştırırım ve öğrendiklerimi arkadaşlarıma ve çevreme anlatırım dün kahvaltıya arkadaşım geldi elinde poçalar simitler bende sularımı sıkıyodum kahvaltı niyetine arkadaşa anlattım anlatım baya bi anlattım oda bana ayy sende bu mahallenin karankisi sin bundan sonra senin adın karanki olsun dedi nikimde böylelikle oluştu günlerdir kadınlar kulubundeki yazıları okuyorum ve üye olmaya karar verdim bende tecübelerimi paylaşmak istiyorum herkese selamlar

ben 1 patetes 1 havuç biraz lahana ve bir tutam ıspanak haşlıyorum blendırdan geçirip yiyecegiz annemle bakalım tadı nasıl olacak

Baharat konusunda bir yasak var mı arkadaşlar? yerimseniben Kullanabiliyorsak en azından lezzet katar haşlamalara delikafadulden Bu arada acayip bir enerji var bende, hayret bişey...sırnaşık şey

Baharat konusunu bilmiyorum ama ben kullanmıyorum.Enerjine maşallah benim hiç halim yok evi bile süpüremiycem bugünde kaldı artk pazara kadar süpüremem bu gidişle fisfisfis

canım benim sebze suları temizleyici,meyve suları besleyiciymiş..bağırsakları yani,biz hep pişmiş sebze tükettiğimizden bağırsaklarımız naturel değilmiş ve bazı şeyler kaybediyormuş,yani bir takım arıza,bunları gidermek için pişmişten ziyade çiğ yememiz gerekiyormuş,derken eee ben akşama ıspanak haşlayacağım,soğanlada az kavuerurum diyordum ama?çelişkiye düştüm yine....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…