Kızlarrrrrrrrr acil yorumlarınızı bekliyorum.Sabah lavmanda suyu verdim.Ama boşaltım yaparken suyun rengi kırmızı mor arası aynı pancarın rengi gibi çıktı.İkinci 1,5 lt yide verdim yine aynı çıktı.
Baya korktum ama bırakmadım yine sebze suyumu içtim devam ediyorum.Kendim rahatım bi problemim yok ama acaba bağırağımda bi sorun mu oluştu diye koktum.Hadi bana moral verin devam edeyim.Yada bırakayım.
Sizce normal miki
sagolasın rosecim yanma olmazmı bide sarımsaktan ne kadarcık su çıkcakki sarımsagı sıkıp kandini koysak nasıl olur bugün koyiyim bari nasıl olsa benim limon lifleri filanda kacıyo lavmanımakaydirigubbakcemile5livaza zaten lavman suyuna katılcak canım.eğer içerde kurt parazit felan varsa etkisiz hale getirp düşürsün diye.5-6 diş sarımsağı tüle rendeliyorum sonra hazırladığım suya sıkıyorum.bide tülbette sarılıyken suya batırıp çıkarıp sıkıyorum yine.
canım evet cumartesi bitirecekmiş marankinin sitesinde öle yazıyokaydirigubbakcemile2Arkadaslar gec başlayanlarda mı cumartesi bıtırcek acaba?
Arkadaslar gec başlayanlarda mı cumartesi bıtırcek acaba?
benim pazartesi son günüm yani 7.günüm.7 gün tamamlanmadan olmaz ya sanırım
korkma zuhalcim benim te ilk günden beri öyle.hele bugün dün bişey yemediğim için sadece kırmızı su çıktı canım.önce korktum ama sonra aklıma geldi pancardan olduğu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?