Moralini bozma rose14, ben de kasım ayında da bişey çıkmamıştı, şimdi de çıkmıyor. Hem de harfi harfine uyguluyorum programı. Sadece yediklerim çıkıyor. Hatta ikinci seferde nerdeyse duru su çıkıyor, Demek ki sağlığımız yerinde. Şükredelim.
arkadaşlar size bi sorum olacak kırmızı pancarın yapraklarıyla berabermi sıkıyosunuz
acil cevap lütfen
bende ilk lavmanımı sabah yaptım. Sizde de geri kaçış oluyormu, tam barsaklara dolarken geri kaçıyor. Benim lavabolar bayağı tıkalı sanırım.
canım benim pancarın zaten yaprağı yokda.diğer arkadşlarda sadece kök kısmızı sıkıyolardı zannedersem.
canım allah razı olsun seninde ne duan varsa kabul olsun allahım hakkında hayırlısını nasip etsin a.s.dua istemiş arkadaşım.inşallah canım cenabı mevla herkese ne niyet ile yapıyosa niyetine nail eylesin ,bebği olmayan arkadaşlarımız da inşallah hayırlarla sağlıklısından evlat sahibi olurlar.inşallah hayılı sonuçlar alırız hepimiz.
Kızlarrrrrrrrr acil yorumlarınızı bekliyorum.Sabah lavmanda suyu verdim.Ama boşaltım yaparken suyun rengi kırmızı mor arası aynı pancarın rengi gibi çıktı.İkinci 1,5 lt yide verdim yine aynı çıktı.
Baya korktum ama bırakmadım yine sebze suyumu içtim devam ediyorum.Kendim rahatım bi problemim yok ama acaba bağırağımda bi sorun mu oluştu diye koktum.Hadi bana moral verin devam edeyim.Yada bırakayım.
Sizce normal miki
kızlar ya ben sirkeden cok tiksindim yatarken içen arkiler nasıl içyosunuz lavman yapıyomuş gibi oluyorum kafamçokkarıştı içim almıyoo
Kızlarrrrrrrrr acil yorumlarınızı bekliyorum.Sabah lavmanda suyu verdim.Ama boşaltım yaparken suyun rengi kırmızı mor arası aynı pancarın rengi gibi çıktı.ıkinci 1,5 lt yide verdim yine aynı çıktı.
Baya korktum ama bırakmadım yine sebze suyumu içtim devam ediyorum.Kendim rahatım bi problemim yok ama acaba bağırağımda bi sorun mu oluştu diye koktum.Hadi bana moral verin devam edeyim.Yada bırakayım.
Sizce normal miki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?