Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
merhaba arkadaşalr ben bugün öğlen için kereviz havuç pırasa birazda dereotu koydom haşladım yedim üzerine zeytin yağı velimon çok lezzetliydi tavsiye ederim.birde ben kuru üzüm yiyorum aralarda inşallah sakıncası yoktur ve dün akşam azıcık pekmez içtim canım çok tattlı istemişti onunla giderdim.

arkadaşlar beden temziliğine hangi gün başlarsanız başlayın aynı bizim gibi cuma akşamı yağ ve limon içilecek. ama bedende tam temizlik isteniyor ise bu lavman ve haşlama sebze ve meyve işini pazartesiye kadar uzatabilirsiniz . çünkü bugün kanal 7 de geçmiş programlarının tekrarı yayınlanmıştı . o programda yağ limon karışımının mutlaka cuma günü içilmesi gerektiğini belirtti. çünkü ayın çekim gücü bu günmüş . ama sonrasını uzatmak size bağlı

balonu un diğer kısmına ip bağladım havlu askısına astım ama ikinci gün elimle tuttum yukarı kaldırarak ama asınca daha iyi su gidiyo. ama elde tutunca tam tersi oluyor yani barsaktakiler balona boşalıyo en iyisi asmak

iyiki balon patlamadı karanki yoksa 2 litre sirkeli suyla banyo yapadın sırnaşık şey

shivare bende yapamırum lavmanı 3 aşama halinde yapıorum. bugün burda kızların tavsiyesini dinledim sağ yan tarafıma yatıp bacağımı kaldırdım yarım dakika ya tuttum tutamadım ama ilk uzun tutuşum bu oldu kaydirigubbakcemile3

ben suyun tamamını alamıyorum ne tavsiye edersiniz? (( bi işe yaramayacak diye korkuyorum.

Parça parça gönder canım, yani ilk 500'ü gönderdikten sonra onu boşalt, sonra bi 750 gönder, onu tutmaya çalış, boşalt, sonra kalanını. biraz daha zahmetli olacak, vaktini alacak ama...Ben de 500'den sonrasını birkere de gönderirsem uzun süre tutamıyorum, ikiye bölüyorum napiim. Hiç yapmamaktan iyidir diyorum...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy gül gül öldüm süperanne kaydirigubbakcemile3

karanki aramıza h.g canım . süper bi zekan var maşallah yani hiç aklıma gelmezdi böle bişey :) derya baykal gibi üretkensin yani ne diyim maşallah tekrar
bide kıslar ben de dinç hissediyorum kendimi . ama ağzımda yaralar çıkmaya başladı ( galiba vitaminsizlikten
bide patatesi hala tüketen varmı ben bıraktım . nişasta bağırsaklarda tutulum yapıomuş bende bu bilgiden çıkarak bu temizlikte yenmemesine kanaat getirdim kendi kendime . zaten çoğu gitti azı kaldı bugünü saymazsak .
sebze suyunu içemeyen arkadaşlar pipeti şiddetle tavsiye ediorum. kasımdakinde sölemesi ayıp ben hep çıkarıodum bu suları iyice mahvolmuştum :)) bu sefer pipet işimi çok kolaylaştırdı

kızlar şimdi marankinin eski programlarından birini dinleyerek çalışıyordum.Akşam namazından sonra kesinlikle hiç bir şey yenmeyecek dedi.Bu çok önemli dedi.Ben yemekten sonra yeşil çay yapıp yanındada ceviz filan atıştırmıştım.Benim gibi yapanlara duyurulur !!!

1.750'lik bendeki. yarısı bittiğinde 30 saniye zor tuttum karın ağrısından ölüyodum. patlıycam sandım. tutamadım zaten.

parça parça işe yarar inşallah. Hiç yoktan iyidir herhalde değil mi, bıktım artık karın şişkinliğim ve hazımsızlığımdan.
Öğleyin pırasa doğradım az, haşlanmış brokoli ve brüksel lahanasıyla karıştırdım, üzerine limon süper oldu. arada sebze suyu çok güzel oluyor sevdim ben bu işi. Kırmızı pancar, brokoli ve brüksel lahansıyla yıldızım barıştı.. Pancarın suyunun bu kadar lezzetli olacağını tahmin etmemiştim.

bu arada bir arkadaş yazmıştı bunun hakkında...katı meyve sıkacakları da bence cok zahmetsiz. Gerçi büyüklüğüne de bağlı olabilir. Bendeki moulinex'in en küçüğü ama süper bişey bence. düşük watt'ı olanlar daha cok posa ve daha az su cıkarıyormuş bilginize.
Bu arada brokoli ve brüksel sizde de cok gaz yapıyor mu?

klava:

lahana bende de şişkinlik yapıor canım çiğ yediğim zaman özellikle . shivarecim bende 3 kere de anca gönderiorum suyu yapcak bişe yok

saol okyanuscum,valla surekli bakiorum cevap geldimi yazdiklarima die nihayet senden gelmis:) ben pazar sabahi basladim programa ve cuma aksamdan bu hazirliklari yapicaz o zaman. Umarim tam 7 gun olmadi die sorun cikmaz..

peki ben cuma gecesi yapicam zeytinyagi hamam falan isini ok,peki cumarteside 7. gunum oldugundan yine ayni Zeytinyagi isini yapmalimiyim? yani izledigin tekrarda bu soyleniyormuydu?

tesşekkrler okyanuscum. napım bende böyleyim bişeyi kafaya takınca illaki bi şekile yapıcam. canım benimde dilimde ikinci gün yara oldu ama bu gün geçti dün hurma kayısı incir fındık yedim akşam .belki iyi gelmiştir .birde zencefil çayına az tarçın koydum içtim aslında şimdide demlicem ama bi mahzuru varmı bilen varsa lüttfen yazın 1 ve ikinci gün acaip enerjiktim yerimde duramıyodum ama bü gün baya bi halsizim

süperanne ben de kasımdakinde mahvolmuştum mum gibi eridim canım öleeee evde oturuodum a.s ama şimdi şükür öle bişe yok . sabahları 6,30 da kendi kendime kalkıyorum lavman yapmaya . ama öğlen bir saat filan kestir canım çünkü kamptaki programlarında yazıyodu . bu sefer sebze meyve sularımı içiyorum kuru yemişlerimi filan yiyorum . bide şimdi egzersiz yapıcam. sanırım egzersizinde faydası oluyo hergün yapıorum

londoncum bi kere içilcek zeytinyağı ve limon bizle beraber içieceksin. sonra lavmanı filan uzat bence . ben geç başlamadığım halde uzatmayı düşünüyorum .çünkü sitesindeki programında eğerki tam temizlikten emin değilseniz lavmanı uzatabilirsiniz demiş. umarım açıklayıcı olmuştur.

sevgili okyanus galiba patates konusunda haklısın dün patates yemiştim bu sabahki lağmanımın ilk yarım litresini verdim hiç sancım olmadı 6 dakika içimde tuttum yine olmadı sonra verdiğim sudan daha az boşaltı yaptım ikincidede 2 dakika tutabildim ama 2 litre su gene çıkmadı galiba sen haklısın bende yemicem patetes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…