Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
KIZLAR BİDE BUGÜN REGL OLDUM VE ŞU AN FECİ KARNIM AĞRIYOR.İLAÇTA İÇMİYORUM.KEKİKLİ YEŞİL ÇAY İÇİP DURUYORUM.KEKİK YUMUŞATIR KARNI DİYE BİLİYORUM.REGL İKEN LAVMAN NASIL OLACAK BİLMİYORUM ARTIK :1no2:

valla bende salata yedim öğlen,pişmiş yememeye gayret etmeliyiz gibime geliyor arkadaşlar...olmazsa ben akşama tekrardan meyve ve sebze suyu yaparım,oda tok tutuyor,lahana ve ıspanakta atarım..s,izde akşam öğününü böyle geçiştirebilirsiniz,ama ben gündüz kuru yemişlerden çok yiyorum 2 avuç oluyor..napayım ki?

deryacım çok az acı pul biber kullanabilirmişiz mikropları öldürürmüş arkadaş söyledi bende şuan öğle yemegimi yiyorum haavuç brokoli lahana kereviz pırasa haşladım suyuyla beraber . ama bu gün çok halsizim başım dönüyo: sabah meyvelere sebzede kattım öyle suyunu sıktım daha sonra 15 fındık kabuklu 2 hurma 2 gün kurusu kayısı 1 incir yedim kaldı 4 gün inşallah hepimiz çok zorlanmadan bunları yapıp sağlıklı ve kaliteli bir hayat süreriz

Kuruyemişi ben de abartıyorum. Sanırım enerjim de ordan geliyor :dance:

Pınarımcım akşamları sadece salata yeneceği yazıyorya programda bende öyle yapıyorum.Hem daha iyi oluyor.Valla haşlamaları öğlen yiyene kadar yemesem aç dursam daha iyi.:)
Birde kavurma yok diye biliyorum.Sadece haşlayacağız istersek biraz yağ dökebiliriz üstüne sanırım.

Arkadaşlar öğlen ne yediniz, fikir vermesi açısından soruyorum. Haşlama yemekten bıktım artık...:bbo: Değişik lezzetler arıyorum diyete uygun cokacimcoook

ben dün yaptığım bol havuçlu bol limonlu pırasadan yiyeceğim çok azda salata
canım kısır istedi esmer bulgurla çok az yapıp yesem olurmuki acep

Kavurma yok mu? ıspanağı çok az zeytinyağında yeşil soğanla birlikte kavurup, üzerine pulbiber serpip yemiştim ben. Ispanağı iyice pişirmeden. E napiim, haşlamalardan böğğ geldi yani. E biraz lezzet katmak lazım, çok zor yiyorum haşlamayı..

arkadaslaaarrr, herhangi gun baslasak bile yinede cumartesimi yapacagiz son arinma islemini??? bilen biri yokmu,cevap verin lutfen biliosaniz bisiler

bu arada "Karanki arkadasim" bende yeni uye oldum senin gibi,aynen cok merakliyim boyle tamamlayici tip olaylarina..cok okuyorum cok arastiriyorum..bildiklerimizi paylasabiliriz :)
sarimsak olayina gelince ben 5-6 dis sarimsagi ezip tulbente koyup ole suyunu iyice siktim lavman suyuna,bugun ilk defa denedim ve sanirim gercekten daha etkili oldu..resmen bagirsaklarim ferahlamis gibi hissediorum.

selam canlar.bugün ben daha iyi hissediyorumkendişmi.baş ağrım felan yok.az önce ıspanak haşladım doğrayıp üstüne limon sıkıp busefr 1 tatlı kaşığı yağda koydum denemk için onu yedim.ama bidaha zey.yağı koymama.gözüm döndü yerken çok kötü oldu tadı.baharat konusuna gelince bahart yasak diye bil,yorum.özellikle acı.kesin bilen varsa söylesin lütfen.

canım benim nickim mecburiyetten oldu o kadar isim denedimki kabul olmadı benimde sabrım taştı yeteeeer artık dedim bu oldu sonra değiştiririm belki

benimde alternatif tıbba merakım arkadaşım sayesinde oldu
vede çok inanıyorum rabbimizin yarattığı herşeyde bir şifa vardır mutlaka diyorum
mesela beğenmediğimiz kaktüs çiçeğinin bile faydası var radyosyonları üzerine çekiyomuş
pc nin yanına koymak lazım

Deryacım kavurma yok diye biliyorum.Haşlama yemek benide öldürüyor.Özellikle brokoli haşlamasını yutana kadar ölüyorum.Tüylerim diken diken oluyor.Bu arada hemsehriyiz sanırım :)

kızlar ben meyve ve sebze sularını robotta püre yapıp ince süzgeçten geçiriyorum katı meyve sıkacağı kardeşim aldı ama çok zahmetli diyo bende böyle yapıyorum çok güsel suyu çıkıyo . mutfak robotu olmayanlar katı meyve sıkaca olmayanlar rendenin ince yeriyle katı olanları rendelesede olur zannediyorum . bide kıllardan kurtulmak için idrarı denedim sonuçlarını sizlerle paylaşırım inşalllah birde bitki çayları nasıl olacak poşettekilermi

Deryacım kavurma yok diye biliyorum.Haşlama yemek benide öldürüyor.Özellikle brokoli haşlamasını yutana kadar ölüyorum.Tüylerim diken diken oluyor.Bu arada hemsehriyiz sanırım :)

zuhal evet benimle de hemşehrisin.be brokoliyi daha rahat yedim.1.5 bardak haşlanmış ıspanak suyu,2.5 bardak kaynamış maydonoz suyu limonla içtim.sabh ile öğle arsında 2 günkurusu kayısı 2 incir yedim.

İnşallah vardır kavurma...yerimseniben.
Ben Ankaralıyım, Konya'da yaşıyorum, seviyorum Konya'yı. Hemşeri sayılırız.kaydirigubbakcemile5

zuhal evet benimle de hemşehrisin.be brokoliyi daha rahat yedim.1.5 bardak haşlanmış ıspanak suyu,2.5 bardak kaynamış maydonoz suyu limonla içtim.sabh ile öğle arsında 2 günkurusu kayısı 2 incir yedim.

Rosecim konyalısın demek.Sevindim:)
Ben hiçbir haşlamayı sevemedim.Ölcem yutana kadar.ılaç niyetine yutuyorum.ınşaallah emeklerimiz boşa gitmez ve Allah hepimize şifasını verir...

yetercim tahmin etmiştim zaten senin isim bulamadığın için yeter dediğini
daha önce bende msnme yeterki olsun demiştim aynen senin gibi kızlar sizlerle bir sırrımı paylaşıcam cumartesi akşam karar verdim detoks uygulamaya evde meyveler ve sebzeler vardı ama lağman seti yoktu eczaneler kapanmıştı netten nöbetci eczane aradım en yak netten lağman setiniinceledim ve bunu kendi yöntemlerimle yapmaya karar verdim çok düşündüm en sonunda buldum nemi yaptım evde tıpkı lağmanon hortumuna benzer bi hortum vardı ve gözüme kızımın balonu ilişti bolonun ucuna hurtumu bağladım suyuda yoğurt kabına koydum azıcık balona su doldurdum balono pompaladım kovadaki sular kendiliğinden balona doldu ve dün sabah lağman setini aldın insanlar inanın eczanede kuyruktaydı

hıoşgldin karankicim.kıllardan kurtulmak için idrarı denedim ne demek?bitki çayıda demleme olcak.

Seni tebrik etmek lazım valla karanki nasıl aklına geldi böyle birşey ama balonu nasıl astın merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…