valla bende salata yedim öğlen,pişmiş yememeye gayret etmeliyiz gibime geliyor arkadaşlar...olmazsa ben akşama tekrardan meyve ve sebze suyu yaparım,oda tok tutuyor,lahana ve ıspanakta atarım..s,izde akşam öğününü böyle geçiştirebilirsiniz,ama ben gündüz kuru yemişlerden çok yiyorum 2 avuç oluyor..napayım ki?
canım benim sebze suları temizleyici,meyve suları besleyiciymiş..bağırsakları yani,biz hep pişmiş sebze tükettiğimizden bağırsaklarımız naturel değilmiş ve bazı şeyler kaybediyormuş,yani bir takım arıza,bunları gidermek için pişmişten ziyade çiğ yememiz gerekiyormuş,derken eee ben akşama ıspanak haşlayacağım,soğanlada az kavuerurum diyordum ama?çelişkiye düştüm yine....a.s.
Arkadaşlar öğlen ne yediniz, fikir vermesi açısından soruyorum. Haşlama yemekten bıktım artık...:bbo: Değişik lezzetler arıyorum diyete uygun cokacimcoook
Pınarımcım akşamları sadece salata yeneceği yazıyorya programda bende öyle yapıyorum.Hem daha iyi oluyor.Valla haşlamaları öğlen yiyene kadar yemesem aç dursam daha iyi.:)
Birde kavurma yok diye biliyorum.Sadece haşlayacağız istersek biraz yağ dökebiliriz üstüne sanırım.
yetercim senin nikinde çok güzel bende sağlıklı yaşam ve alternatif tıppa meraklıyım sürekl
i araştırırım ve öğrendiklerimi arkadaşlarıma ve çevreme anlatırım dün kahvaltıya arkadaşım geldi elinde poçalar simitler bende sularımı sıkıyodum kahvaltı niyetine arkadaşa anlattım anlatım baya bi anlattım oda bana ayy sende bu mahallenin karankisi sin bundan sonra senin adın karanki olsun dedi nikimde böylelikle oluştu günlerdir kadınlar kulubundeki yazıları okuyorum ve üye olmaya karar verdim bende tecübelerimi paylaşmak istiyorum herkese selamlar
Deryacım kavurma yok diye biliyorum.Haşlama yemek benide öldürüyor.Özellikle brokoli haşlamasını yutana kadar ölüyorum.Tüylerim diken diken oluyor.Bu arada hemsehriyiz sanırım :)Kavurma yok mu? ıspanağı çok az zeytinyağında yeşil soğanla birlikte kavurup, üzerine pulbiber serpip yemiştim ben. Ispanağı iyice pişirmeden. E napiim, haşlamalardan böğğ geldi yani. E biraz lezzet katmak lazım, çok zor yiyorum haşlamayı..
Deryacım kavurma yok diye biliyorum.Haşlama yemek benide öldürüyor.Özellikle brokoli haşlamasını yutana kadar ölüyorum.Tüylerim diken diken oluyor.Bu arada hemsehriyiz sanırım :)
Deryacım kavurma yok diye biliyorum.Haşlama yemek benide öldürüyor.Özellikle brokoli haşlamasını yutana kadar ölüyorum.Tüylerim diken diken oluyor.Bu arada hemsehriyiz sanırım :)
zuhal evet benimle de hemşehrisin.be brokoliyi daha rahat yedim.1.5 bardak haşlanmış ıspanak suyu,2.5 bardak kaynamış maydonoz suyu limonla içtim.sabh ile öğle arsında 2 günkurusu kayısı 2 incir yedim.
kızlar ben meyve ve sebze sularını robotta püre yapıp ince süzgeçten geçiriyorum katı meyve sıkacağı kardeşim aldı ama çok zahmetli diyo bende böyle yapıyorum çok güsel suyu çıkıyo . mutfak robotu olmayanlar katı meyve sıkaca olmayanlar rendenin ince yeriyle katı olanları rendelesede olur zannediyorum . bide kıllardan kurtulmak için idrarı denedim sonuçlarını sizlerle paylaşırım inşalllah birde bitki çayları nasıl olacak poşettekilermi
yetercim tahmin etmiştim zaten senin isim bulamadığın için yeter dediğini
daha önce bende msnme yeterki olsun demiştim aynen senin gibi kızlar sizlerle bir sırrımı paylaşıcam cumartesi akşam karar verdim detoks uygulamaya evde meyveler ve sebzeler vardı ama lağman seti yoktu eczaneler kapanmıştı netten nöbetci eczane aradım en yak netten lağman setiniinceledim ve bunu kendi yöntemlerimle yapmaya karar verdim çok düşündüm en sonunda buldum nemi yaptım evde tıpkı lağmanon hortumuna benzer bi hortum vardı ve gözüme kızımın balonu ilişti bolonun ucuna hurtumu bağladım suyuda yoğurt kabına koydum azıcık balona su doldurdum balono pompaladım kovadaki sular kendiliğinden balona doldu ve dün sabah lağman setini aldın insanlar inanın eczanede kuyruktaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?