Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
karankicim her turlu bitki cayi serbest ,tarcinda sifali bitkilerden kesinlikle ve kullanmanda sakinca olmadigini dusunuyorum.hatta faydasi bile vardir emin ol. Bak simdi benimde canimi cektirdin gidip ocaga su koyucam bi tarcinli soyle guzel meyve cayida ben yapayim :) bu arada halsiz olman normal tabiki,cak az besinle duruyoruz. Ama ozellikle halsiz hissettiginde findiz ceviz badem gibi kuruyemislerden ve kuru uzum,hurma ve kayisi gibi kuru meyvelerden yemeni kesinlikle tavsiye ederim

okyanuscum aslında üşümeyle birlikte yerinden kalkmak istememe var bende bilgisayarın başından kalkamıyorum akşama kadar neyse bugünüde atlattım sayılır şükür.birde az sonra lavmanımı yapsam. şafak 4

londocum bende geç başladım.takip edelim birbirimizi.cuma günü limon ve su içecez demekkki.ben pzts içecem sanıyordum

dildeki yaralar kürle mi alakalı yani? ben de diyorum neden iki tane birden yara çıktı? böyle bir etkisi oldugundan haberim yoktu.

sarımsağı bilmiyorum canım aslında bende yemek istiyorum ama bilgim olmadığından sabrediyorum . cumartesiden sonra inş . yeriz :) şaibeli olan yiyeceklerden uzak dursak daha iyi yaptıklarımız boşa gitmesin . öle olsada aç kalıoz böle olsada en iyisi uzak durmak :) sebzeye devam marankiye selam :))

canlarım bziler vitaminsiz kalıoruz büyük ihtimalle gerkesin ağzında yaralar çıkmış . yada acaba yediğimiz kuru kayısı kuru incir kurutulurken sağlıksız ortamlarda mı kurutuyolar

canlarım bziler vitaminsiz kalıoruz büyük ihtimalle gerkesin ağzında yaralar çıkmış . yada acaba yediğimiz kuru kayısı kuru incir kurutulurken sağlıksız ortamlarda mı kurutuyolar CADIARZU

canlarım bziler vitaminsiz kalıoruz büyük ihtimalle gerkesin ağzında yaralar çıkmış . yada acaba yediğimiz kuru kayısı kuru incir kurutulurken sağlıksız ortamlarda mı kurutuyolar

Bence vitaminsizlikten değil okyanuscum meyvelerle gerekli vitamini aldığımıza inanıyorum.ama yemek alışkanlığımız değişti.Bu yüzden olabilir yaralar diye düşünüyorum.Bende yara yok çok şükür.

Guleysacim valla saolsun Okyanus34 arkadasimizin sayesinde cuma gunu yapcamizi ogrendik bende aynen senin gibi tam 7.gun sonunda tamamlamayi dusunuodum.

cuma gunu Allahin izniyle hepimiz birbirimizi haberdar edip birlikte uzerimizdeki olumsuzluklardan kurtulcaz insallah.

Bu arada arkadaslar bende de esimde de sivilce cikti iltihapli falan,hani agzimda yara var diosunuz ya bence cok normal,vucut tepki verio yaptiklarimiza toksinleri yavas yavas atmaya calisio bence bole yara ve sivilcelerle falan.

teşekkürler kondon zencefil benim vaz geçilmezlerimdendir inan heryıl defalarca grip olurdum zencefile başladığımdan beri çok rahatım hem beyin hemde beden olarak 6 aydır baş ağrılarım için depresyon ilaçları kullanıyodum onları dahi bıraktım ve bundan sonra ilaçlara mümkün olduğunca hayatımda az yer vermeye karar verdim biz aklımızı çalıştırdan dan sonra herşey doğada var allah her şeyi bizim emrimize vermiş

evet karankicim o ilaçlar bizi mahvediyo . bi yandan tamir ederken bi yandan da başka organlarımızın sağlığını tehdit ediyoruz. herşey bizim elimizde . maranki hocam herkesi olumlu yönde etkilio allah razı olsun ondan . bende artık sağlıklı yaşam için yeme alışkanlıklarımı değiştirdim büyük oranda inşallah devamı gelir
bu arada benim yüzümdede sivilceler çıktı bence kuru yemişler yağlı ya büyük ihtimal ondan londoncum

arkadaslar bu arada kac yasindasiniz,neler yapiosunuz anlatin valla? biraz sohbet ortami olsun istedim..surekli soru cevap gerildik yaw :)

ben 25 yasimdayim annemle konustum dioki siz daha gencsiniz,neden ugrasiosunuz die..Ama bence en onemlisi zaten erken yaslarda yapabilmek ozelliklede dogumdan once onerio Maranki hoca bunu

londoncum bende 25 im yaştaşız desene. nese kıslar sonra yine konuşuruz canlarım ben egzersiz aralarında yazıyorum size :) bitsinde salata filan yapcam yicem . namaz filan baya zamanı bbulur . öptüm hepinizi

25 likler buraya toplanmış .melonkolide 25 burda yok ama kankim o da benim

selam canlarım.bende şimdi papatya çayı içiyorum.az öncede yeşil çay işçtim 1 kayısıyla.saat 18 de slatamı yiycem.saat 20 dede greyfurt portakal lişmonkarışımı su içicem.
haa bende de çenemde iltihaplı bi sivilce çıktı.bide iki kaşımın arasında.bende toksin atıyoruz diye yorumlamıştım bunu.ama komşularım çok inceldiğimi söylediler.bide spor yapabilseydim.
bende 29 yaşında 5 yaşında bir kız çocuğu annesiyim.

yine bir sorum var :) yarın gece tam dolunay oluyor ya acaba özel bir şey yapılıyor mu yeme içme açısından bilginiz var mı? bu arada ben de 26 yaşındayım.

Ne guzel arkadaslar iyi bi raslanti olmus cogumuzun yaslari birbirine yakin.Ablalarimizda var her konuda bizimle bilgi ve deneyimlerini paylasabilcek. Burdaki arkadaslik ortami gercekten cok guzel.

ben yeni uye oldum buraya nasil ozelden mesaj falan yollanilir bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…