Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
rabbim imşallah çocuğu olmayıp çocuk isteyenlare
hayırlı evlatlar nasip etsin
inşallah emeklerinizin karşılıklarını alırsınız

sağol canım inşallah herkes istediği şifasını bulur. gerçi ben bebek için yapmıyorum ama olursa da güzel olur yani 16 yıldan sonra büyük bir süpriz olur herhalde

ben şimdi salatamı yedim 1 saat sonra falan bitki çayını içerim
aralarda kurulardan falan yerim yeter

bende bu gün kurtlar gibi açlık çektim kızlar..reglden sanırım..bolca hurmai,incir ve fındık tükettim..napayım yaa ekmek,peynir çukulata yemedim ya.....bende birazdan ıspanak yiyecem,akşam 7 den sonra yemek yasakmış,sadece bitki çayı ve gece yatarken incir,kayısı yiyebiliyoruz....

bende salata ve sebze çorbası yedim sizler neler yediniz ne kadar miktar yiyosunuz.çocuk isteyen arkadaşlar rabbim gönlünüzce hayırlı evlatlar verir inşallah amin. arkadaşlar ben aşırı gaz çıkaran birisiyim ama 3 gündür gaz hiç olmadı buna çok memnun oldum . fakat acaba iyimi kötümü anlamadım

pınarcım benimde malum dönem yaklaştı canım acayip tatlı çikolata çekiyor
hurmayla kaysıyla geçiştiyorum
şu anda netten maranki amcamızı dinliyorum bu adamın konuşması çok hoşuma gidiyor
kendisinden Allah razı olsun insanları çok güzel bilgilendiriyor

bugün lavmanımı içimde hiç tutamadım ben yaaa...dün çok iyiydi,5-6 dakika tutmuştum ,şimdi 3 dakikada nerdeyse yapıyordum altıma...bişeyde çıkmadı,ama 4. günü atlattıkya kaldı 3 günnn.....

arkadşlarr.az önce noldu biliyomusunıuz.biraz açık yazcam kusura bakmayın.wcye giridm ıknma refleksi oluyo aam bişey çıkmıyodu sabhtan beri az önce işte girince ıkınrken bi et parçası düştü.dedim ben et yemedim.sadece sebze ve kayısı çıkması gerekir hemen eldiven takıp peçeteyle inceledim.resmen bi et parçası ama iki tarafı tıtıklı gibi. küçük parmağımınyarısından fazla büyüklüğü.sarımsak etkisini gösteriyo heralde. meyve sebzeleri hernekadar yıksaktra onlardan geçmiş olabilir.yediğimiz çiğ köfteler.ve dışarda yediğimiz yemekler.yanında gelen saltalari. vs. nekadar hiyjenik bilmiyoruz.ayy çok şoktayım.iyikide yapmışım.sizler enbüyük destekçimsiniz.

amaan rose14 çok sevindimmi deyim ne diyim bilmiyorum yaa
inşallah bizde de böyle şeyler varsa düşer yaa
sarımsak suyu bende katıyım bari

rosecim burda hepimiz birbirimizden kuvvet alıyoruz yarın bende sarmısak kullancam kaç diş attın suyunu nasıl çıkardın .bu gün bendende sümük gibi iltihap gibi baya bişeyler çıktı çok afedersiniz bunları yazdığım için ama sizlerde yazın

ya canım ben dışarda salata yemeyi felan hiç sevmiyorum ama bazen mecbur oluyo.bide çiğ köfteye bayılırım.ama onun neler yaptığı malum.ben ondan çok şüpheleniyodumzaten. ay bide bunu yapmasaydım nolurduki.içimde oşeyle yaşıycaktım.herneyse.çokşükür giti.belki daha avrdır gerisi bilemiyorum.arkadşlar her ihittmale karşı sizde koyun derim sarımsak suyunu.

Canım belki yardımcı olur Dr. Aidin Salih yazısını okudum.Bağırsaklarında problem olup olmadığını öğenmek için 1adet kırmızı pancar rende yapılıp limonsuyu sarımsak istenilirse başka sebzelerle beraber salata yapılır yemek olarak yenilir.3 saat sonra idrar kontrol edilir ve 36 saat boyunca kontrole devam edilir Bağırsak sıhatli olursa kırmızı pancarın rengi idrara karışmaz .eğer bağırsak bozulmuşşa renk kırmızı olur.
İidrar ara ara kırmızı bazen temiz oluyosa bağırsakta kısım kısım bozulmuş demektir bağrsk bozuksa mutlak tedavisi yapılmalı kırmızı pancar limon zeytin yağı ve muskatla salataya kırmızılık geçene kadar devam edilir. diyordu
Bi sorun varsa bile kırmızı pancarla tedavisi mümkün demekki

karankicim ben 5-6 diş koyuyorum ama dişler büyük.rendeliyorum tülden bi bez var bende ona .sonra suyunu sıkıyorum sirkeli suya bikaçkez suya batırıp bidaha çıkarıyorum suyunu sıkıyorum iyce.bence yapın arkadaşlar.

rose14 walla sevimdim herkezin emekleri boşa gitmez umarım varsa içimizde kötülük düşşünnnn gitsiiiin tertemiz olalım.ben de sarımsak ekliycem yarın

Bende tam turşu olanlardanım.Akşam denedim sarmısağı sirke ,limon,sarmısak da girdi ohh tam turşu suyu...

bendende sümüksü birşeyler çıktı ama anlayamadım tam ne olduğunu...

alsebe evet senınle bırlıkte yapmıstık bende 1 ay sonra hamıle kaldım :CüvCüv:beraberız ınşallah kaydirigubbakcemile5 selamlar a.s. rabbım olmayanlara da versin

Arkadaslar zeytinyag sizmami hafif olandan mi ictiniz.gecen detoxu yapan biri tv ye baglanmisti.Heryerinde yagdan sonra sivilce ciktigini soylemisti.Detoxu yapanlar boyle biseyle karsilastimi acaba....

bende bu günden itibaren sarımsak suyu koymaya başladım,kızlar siz klozete mi oturuyorsunuz?benden bişey çıksa nasıl anlarım ki*klozete dibe düşer zaten....burada birinden geçen seferki temizlikte 1 metre solucan çıkmış arkadaşlar,ayyy umarım bende yoktur yada varsa bile kısadır,korktum ben yaaa..ama içimizde o varken yaşamak daha tehlikeli ve kötü tabiii...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…