Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
bende bişey sorcam.biz normal yemeye cumartesimi pazarmı başlıycaz.bende 10 gün felan yapmayı düşünüyorum lavmanı.ayrıca tam omasada bu şekilde beslenmeye devam etcem.en azından yediğim şeyelrden vijdan azabı çekmiyorum. böylece yaza inşallah kilolar gider.

maranki bişe yapın dememiş canım :) boşver denenleri uygulayalım yeter.
bide egzersizi şiddetle tavsiye ediyorum özellikle karın egzersizlerini bağırsakları süper çalıştırıyo .ben yapmadım mesela dün karın egzersizini sadece lavman esnasında tuvalete çıkmıştım . ama bugün yine yaptım hareketlerimi muhteşem çalışıyo . hem zinde oluyosunuz üstünüzde uyuşukluk olmuyo sadece kas ağrısı oluyo :)))

desenize çoğunuz taha taze fıstıksınız bem 40 yaşındayım ama çok daha ufak gösteriyomuşum öyle diyolar ha bide bendede sivilceler çıkmaya başladı normade cildim temizdir 3 çocuk annesiyim 20 yıllık evliyim orduluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

shivaree canim, aslinda o dolunay olayi bende de soru isareti..Son lavmani dolunay oldugu gun yani cuma yapicaz dio Maranki hoca ama ay takvimine baktim ben dolunay yarin hakikaten ??

karanki ablam alemsin :)) ya kıslar aç kalacaz sohbet filan derken hadi salatalarımıızı yapalım yiyelim aaa oturduk pc başına :))

kızlar bende regl oldum,zor olacak lavman felan ama ilk defa ağrısız geldi reglim...hep belirti verirdi,hafif ağrılarım olurdu hiç ağrısız gelmiş...

shivaree canim, aslinda o dolunay olayi bende de soru isareti..Son lavmani dolunay oldugu gun yani cuma yapicaz dio Maranki hoca ama ay takvimine baktim ben dolunay yarin hakikaten ??

olsun arkadaşım yarında yapıcaz nasılsa lavmanı..ama onun ay takvimide farklı olabilir yani bilemiyecem....:roflol:

merhaba arkadaşlar , bakıyorum hepinizin maşallahı var bomba gibisiniz (Allah nazardan korusun) bizde eşimle beraber devam ediyoruz , eşim çalıştığı halde bana göre daha iyi bende çok fazla halsizlik oluyor ve sürekli kan şekerim düşüyor galiba elim ayağım buz gibi sürekli üşüyorum bugün hemen hemen yattım diyebilirim ama inşallah bırakmayı düşünmüyorum Ahmet Maranki hocanın Masajla tedaviler adlı kitabında lavman konusuna bugün tekrar baktım orada özellikle kara ekmek ibaresi vardı yenilenler arasında bende evde bulunan tam buğday unundan biraz hamur yapıp sac üzerinde iki tane ufak ekmek yaptım birazdan onu afiyetle yemeyi düşünüyorum çünkü mideme girenler hemen eriyor galiba sürekli bir açlık hissi var. Neyse çoğu gitti azı kaldı inşallah sonucu güzel olur.Hepimize bu zorlu maratonda güç kuvvet versin diye Allaha dua ediyorum namazlarımın sonunda

ya cancığazlarım takılmayalım bunlara . elbetteki vaardır bildiği yada bizim eksik bilgimiz var . bilmiyorum ama . türkiyede ki herkes böle yapacak içinizi ferah tutun bildiği vardır elbet . hadi ben kaçtım ii muhabbetler size

Kızlar kür bitince kırmızı pancar'a devam diyorum ben. Kırmızı pancarın faydalarını say say bitmiyor. Pazarda kapış kapış gidiyor, bir tek yer satıyordu pancarı ve şaşkın bir şekilde insanları izledi pazarcı amca. Ne olduğundan haberi yok sanırım. :1shok:

son öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım pancar hakkında:

Ahmet Maranki, karaciğerin ve dolayısıyla, karaciğerden kaynaklanan bazı cilt hastalıklarının ilacı olabilecek öyle bir kür önerdi.
KÜRÜN KAZIRLANIŞI VE UYGULAMA ŞEKLİ : Kırmızı pancarı, 1 gece önceden, sirkeli suya koyup, bekletin. Sabah, pancarı kaynar suya koyarak, 3 dak kaynatın. Bir süre demlendirdikten sonra, suyunu süzün ve cam bir kavanoza koyun. Bu suyu 3 hafta boyunca, günde 3 kez aç karnına için.

nevbancım hurma ye kayısı ye onlar birnevi kanşekerini yükseltir kanısındayım canım
ben bugün lavman yapmıycam hiç yapasım yok nedense :1no2:
bu arada ben 33 yaşındayım bir oğlan bir kız iki çocuğum var
karanki çok hoşsun( ismin çok hoşuma gitti yaa bende varanki mi yapsam ne :sm_cool:)bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yetercim hepimiz hoş olcaz inşallah canım adım kadriye karanki koydu arkadaşım senin adın nergiz ise sende neranki koy istersen salatamı sebze çorbamı yaptım şimdi yicem yalnız bazıları akşam yemeğinden sonra hiç bişey yemiyoruz diyo bazı arkadaşlar meyve suyu bitki çayı gibi şeyler içilir diyo kafam karıştı

bence akşam yemeğinden 1 saat sonra falan bitki çayı içilebilir
ben ada çayı yada melissa çayı içiyorum

yeteeer, bende sürekli hurma,incir üzüm atıştırıyorum ama sürekli halsizim. Bence bu kadar erken pes etme canım, belki çok faydasını görürsün. Ben bu beden temizliğinin gerçekten işe yarayacağını düşünüyorum şurda zaten ne kaldı ki biraz daha dişini sık ha gayret Bu arada bende 39 yaşındayım ve malesef bebek yok.Aydın-sökede oturuyorum

canım pes etmedimde ben, hergün lavman yapmak ne bileyim bana biraz iyi değil gibime geliyor
tabiki işin uzmanı daha iyi bilirde
ben yarın sabahtan sonra düzenli yapmaya başlıycam inşallah
akşamları yapıyordum evde meraklı çocuklar olduğu için zor oluyordu yarın sabah oğlan okula gider
kızda uyuyor olur daha rahat olur

rabbim imşallah çocuğu olmayıp çocuk isteyenlare
hayırlı evlatlar nasip etsin
inşallah emeklerinizin karşılıklarını alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…