Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
ığğğğğğ gerçekten bunlar ne yaaaa alt üst oldum . benden böle şeyler çıkarsa korkudan bayılırım ben yaaa ((( senin ingilizcen vardır tabiki sormak bile hata :)) bu kozmik beden temizliği yapanların olduğu bi yermi canım ???

canım resimleri bilgisayara atacak aparat yok.londoncum ama onlara benzemiyo.neyse arkadşla kapatalım bu konuyu yaa.ayrıca korkacak bişey yok.maranki demişti zaten et parçaları gibi şeyler düşer korkmayın diye.ama sitesinde resmi olmayınca bilemiyorum ne olduğunu.

hımmmm tamam canım . ama o pc deki görüntüler dehçet korkunç içimizde böle şeylerle yaşamak ne demek yaniii

arkadaşlar ne olur banada gönderirmisinz görüntüleri merak ediyorum 4, gün bitti ama bende hiç bieşy çıkmadı normal yediklerim çıkıyor farkı bişey yok.

karnımdaki ağrı da geçti arkadşlar çok şükür.bugün ara ara burulmuştu.neyse geçmiş olsun dşyelim demi. ben geçtiğimiz günlerde bi kaç kere çiğ köfte yemiştim.ondan sonra karnımda kramolar felan oluyodu.

bi arkadaş kasıklarının ağrıdığından bahsetmiş benimde lağmandan sonra baya bi ağrıyo netcez kızlar

o arkadaş bendim.kasıklarım lavmandan sonra baya ağrıdı ve sık sık idrar yapma hissi oldu az önce bir daha tuvalete gittim ,afedersiniz ama idrar rengim kıpkırmızıydı.şaşırdım çok sonra burda bir arkadaşın yazdığı aklıma geldi.pancar böbreklerde zararlı maddeleri atarken idrarın rengini değiştirimiş diye okumuştum.Aklıma o geldi galiba birşeyler oldu böbreklerimde.ama hala ağrım var...

bide o site adresini banada özelden yollayabilirmisiniz .çok merak ettim.

ausgul canım zaten sonra iki kere daha gittim ama rengi açılmıştı bir kerelik öyle kıpkırmızı oldu.ama dediğim gibi hal aağrım var bakalım ne olucak...

süper annecim az önce netten araştırırken gördüm eğer barsaklarınızda probllem varsa idrarın rengi kırmızı olurmuş. ara ara kırmızı olursa barsakların bazı yerlerinde problem var. diyo ama o sadece pancar kürü uygularken diyo bide benim karnımda acaip bi kaşıntı oluştu iki gündür .acaba alerjimmi var bişeye karnı kasınan varmı arkadaşlar

arkadaşlar benimde özelime atarmısınız lütfen bahsettiğiniz resimlerin linkini
bende çok merak ettim

çok hoşsunuz kızlar..valla meraklı meloşlar gibi bişeyler çıkmasınıbekler olduk,çıkanlarıda rahat bırakır mıyız artık?resim resim bizde bakçaz koy koy koy .......bende özelime istiyom..rose boynunun borcu oldu artık bu senin....

pınarım bu istediğimiz rose dan çıkan şeyler değil.ay böyle demekte ne komik oluyo ''rosedan çıkan şeyler''.başka bir arkadaş yabancı bir sitede bulmuş galiba o resimleri çok merak ettim.çünkü rose resmi bilgisayara atamadığını söylemişti.

arkadaslar benim bahsettigim linkte yurtdisinda bizimkine benzer bir detox programi sonrasinda insanlarin lavmanlarindan sonra cikan manzaralar var.gercekten cok urpertici ve mide bulandirici.

suana kadar bikac arkadasa adresi yolladim ama hala alamayan varsa belirtsin yollayayim herkese..ayrica bu sitede onlarin tavsiye ettikleri detox programini uygulayipta aynen bu sonuclari alamayanlara paralarinin iadesi garantisi var bunuda ozellikle belirtmek isterim.yani insanlarin neredeyse hepsi bu igrenc seylerle yasiyor demekki yani benden bunlar cikarsa heralde ciglik cigliga kacarim WC den :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…