bende bu günden itibaren sarımsak suyu koymaya başladım,kızlar siz klozete mi oturuyorsunuz?benden bişey çıksa nasıl anlarım ki*klozete dibe düşer zaten....burada birinden geçen seferki temizlikte 1 metre solucan çıkmış arkadaşlar,ayyy umarım bende yoktur yada varsa bile kısadır,korktum ben yaaa..ama içimizde o varken yaşamak daha tehlikeli ve kötü tabiii...
Arkadaslar zeytinyag sizmami hafif olandan mi ictiniz.gecen detoxu yapan biri tv ye baglanmisti.Heryerinde yagdan sonra sivilce ciktigini soylemisti.Detoxu yapanlar boyle biseyle karsilastimi acaba....
Nerde yazıyor pınarcım bu. 1 metre pek bir abartı geldi bana.mümkünmüdür acaba böyle bişey .
ben klozete oturmuyorum normal tuvalete .zaten klozete oturamam hiç .
ayy arkadşlar.az önce geriside çıktı.hem de çook.sanki bi ipe sarımış gibi yediğim sebzelerin atrafında sarılı olarak çıktı.üstelik enli.acaba bu neki yaa..ama hala karnım buruluyo.
ayy arkadşlar.az önce geriside çıktı.hem de çook.sanki bi ipe sarımış gibi yediğim sebzelerin atrafında sarılı olarak çıktı.üstelik enli.acaba bu neki yaa..ama hala karnım buruluyo.
Rose14 cnm sanirim sen bagirsagindaki pislikleri dokuosun..sana bi link yollayim ozelden yazisabilirsek o linkteki resimlerin tarifine benzio sanki anlattiklarin,sanirim burdan web sitesi ismi vermek yasak..hadi gozun aydin darisi basimiza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?