Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

Nerde yazıyor pınarcım bu. 1 metre pek bir abartı geldi bana.mümkünmüdür acaba böyle bişey .

ben klozete oturmuyorum normal tuvalete .zaten klozete oturamam hiç .

Arkadaslar zeytinyag sizmami hafif olandan mi ictiniz.gecen detoxu yapan biri tv ye baglanmisti.Heryerinde yagdan sonra sivilce ciktigini soylemisti.Detoxu yapanlar boyle biseyle karsilastimi acaba....

Bende sızma içmemiz gerektiğini biliyorum ve sızma içiyorum.sivilce vücüttan toksinlerin atılması olarakda görülebilir.Ama tabi emin değilim.

ayy arkadşlar.az önce geriside çıktı.hem de çook.sanki bi ipe sarımış gibi yediğim sebzelerin atrafında sarılı olarak çıktı.üstelik enli.acaba bu neki yaa..ama hala karnım buruluyo.

ayy arkadşlar.az önce geriside çıktı.hem de çook.sanki bi ipe sarımış gibi yediğim sebzelerin atrafında sarılı olarak çıktı.üstelik enli.acaba bu neki yaa..ama hala karnım buruluyo.

Geçmiş olsun .Allah allah ne olabilir acaba bilmiyorumki ama her neyse inşallah rahatlatır seni.bizdekilerde çıksa keşke..

canım öncelikle geçmiş olsun bence o şey neyse çekebilirsen fotosunu çek belki siteye gönderirsin marankinin sitesine

Rose14 cnm sanirim sen bagirsagindaki pislikleri dokuosun..sana bi link yollayim ozelden yazisabilirsek o linkteki resimlerin tarifine benzio sanki anlattiklarin,sanirim burdan web sitesi ismi vermek yasak..hadi gozun aydin darisi basimiza :)

selam. . . arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım beden temizligine sizden aldıgım güçle başladım iyiki varsınız sagolun

selam kızlar....

nasıl gidiyor detox ???ben bugün çoook acıktım ama direndim de:)

pes etmek yok değil mi arkadaşlar....çoğu gitti azı kaldı...

yratandan hepimize şifa diliyorum....

marselcim nasıl gitsin aç aç dolanıoz . dün akşam açlıktan uyuyamadım .4 saatlik uykuyla duruom ama zindeyim tam 1,5 saat egzersiz yaptım . ama açım .
ya bide pınardı yanılmıyosam bişeler döküyomuş nası yaa merak ettim şimdi. bende de oldu anlattığı gibi bişe ama ben normal tuvalet die düşündüm . sarımsağı bende koycam . inşallah yoktur bişe yoksa görürsem cırlarım galiba tuvalette.:)) biraz açık yazıoruz kıslar ama napalım mecburuz

bide yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. bugünü saymazsak son 4 günümüz

aynen bende çook acıktım...

bende bi rahatlama var...hafif hissediyorum kendimi(annem olsa açlıktan derdi)

yaa maranki çıkan atıkların fotosunun olduğunu söylemişti ama....:))

ayy pek bi iğrenç olmaya başladım ..ama okyonus seninde dediğn gibi napalım mecburuz....

napalım kıs birbirimize dayanak oluyoruz kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt

Rose14 cnm sanirim sen bagirsagindaki pislikleri dokuosun..sana bi link yollayim ozelden yazisabilirsek o linkteki resimlerin tarifine benzio sanki anlattiklarin,sanirim burdan web sitesi ismi vermek yasak..hadi gozun aydin darisi basimiza :)

canım o sitenin adresini verirmisin özelden.acil bakmam lazım ne diye.haa burada arkadşlar zaten resimlerini hep çektim.babam komşulara gösterdim hayrete düşütler.

aaaa rose bizede yollasana dicem ama iyice iğrençleştik ne marankiymiş bu :))) yollasana ciddi yaa ve şu sitenin adresini bende istiorum . bizde mide kalmadı kıslar :))

ya arkadaslar ozelden nasi gonderilio bilmiorum biri bana anlatsin ltfn
Rose14 cnm ya sen bana once at ozelden ben cevap yollayayim olmazmi?hadi bekliorum hemen yollicam

aaa londoncum bulduuum . bak kime özel mesaj göndermek istiyosan o kişinin rumuzunun yazdığı yer solla tıkla canım . açılan pencerede bu kişiye özel mesaj gönder var oraya bak hadi beklioruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…