Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
londoncum çatlattınız insanı haa.yollayım lütfen linkide bakalım neymiş o para iadesi edilicek iğrençlikler...delikafadulden

pinarim sana da yollicamda 600 sn geçmesi lazımmış yeni özel mesaj yollamam için enterasan

okyanuscum çok sağol.

londoncum ya hakkaten ne onlar öyle.peki nasıl yaptıkları konusnda yazılar varmı anladığın bizede çevirirmisin.neler yiyip içiyolarmış mesela.biraz çok oldum galiba ama çok merak ettim .

londoncuum çok sağol cicim
bunlar resmen barsaklarını sökmüşler yaa
iğrençti
birinin ki gene omuriliğe benziyodu kaydirigubbakcemile3
ayy iğrenç yaa valla
bide nası mutlu poz vermişler
ee nolcekk hep fast food tarzı beslenmenin sonucu olsa gerek bu

yok cnm estagfurullah ne demek cok olmak.madem baslattim anlatmaliyim tabi sonunuda.

onlarda bize cok benzer oruc die adalandirdiklari (fast) bisi yapiolarmis.5 gun boyunca sadece elma suyu ve cig sebze yediklerini ve bu satilan set ( detox seti ) ordaki urunleri kullandiklarini soluolar. haplar,suda eriyen tozlar falan var setin icinde.

bu arada kusura bakmayin arkadaslar herkese gondermeye calisiorum ama 600 sn bekleyin falan dio. herkes birbirine yollarsa daha cabuk olur heralde.

pinarciim direk link olarak çıkmıyo canim o link seç kopyala de sonrada adres çıbıına yapıştır aama yepıştırmanı pek tavsiye etmem aslındakaydirigubbakcemile3iğrençler yaa barsak yanii bayaa çıkmış

arkadaşlar bende sitenin adresini alabilrirmiyim acaba.benım de bugun bas agrım hafifledi.ama agzımın icinde yara cıkmıs.bende hep olur ama.bu sefer neden oldu bilmiyorum.ben saat 7 den sonra kuru meyvelerden yemiştim.olmadımı şimdi.

pınarım hani sen demiştin ya bir kadından 1 metre kurt düşmüş diye o böyle bişey olmasın?bunlar kurtmu ya ne bunlar?

bugun lavman da bısey dıkkatımı cektı.2.suyu verdıgımde 500ml kadar tutamadım .fakat giden geri çıktı.ama3.yü bırkac dakka tutmaya calıştım ayakalarımı filan kaldırdım.kırmızı geldı.herhalde suyu ne kadar yukarı gönderebilirsek o kadar temizleyerek geliyor.hemen amuda mı kalksak acaba .hic tutamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…