Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
valla benim dediğim solucandı ama buda gelişmişi olsa gerek
pürüzsüz bir solucan bekleyemeyiz dimi vücudumuzda asalak gibi yaşayan.
bunlar resmen bağırsaklarını çıkarmışlar di mi?

amuda kalkabiliyon mu yoksa?yahu ben yatağa yaslanıp kalçamı öyle kaldırıyom belim ağrıyor vallahi....:roflol:

ee bizden böyle şeyler çıkmazsa demek bu işi yapamadıkmı biz.bunu bilerek yaşamak daha kötü yaa.hani bunlardan çıkmayana para iadesi vardı ya.acaba marankini afyondaki gurubundanda çıkarmı böyle şeyler .hadi bizler evde bilinçsiz yapıyoruz bazı şeyleri ama onlar uzman gözetimi altında.oraya giden yakınları olan varmı bir haber alabilsek..iyice merak sardı beni bakalım c.tesi günü neler çıkacak.çıkmasada zorlayıp bişeyler çıkarmam lazım benim sırnaşık şey

london uk tesekkur ederım gonderdiğin için.pınarım amuda kalkmak söyle dursun kendimi ancak tuvalete atabililyorum.bu arada resimler gerçekten iğrenç.ben de duymuştum ama resimlerini görmemiştim .bizden böyle bi şey çıksa naparım ki acaba .yada onu çıkarttığmı farkedersem naparım.ay kendimden iğrendim pardon kızlar

amaaan kızlar naptınız öyle yaa.allah iyiliğinizi versin.benim ki iltihapmı en bilmiyorum.çünkü onlara hiç ama hiç benzemiyo.ayy öyle olsa korkardım bende bee.ama hala karnımda ağrılar var.sanki sabah lavmanda da süpriz olcak mış gibi.neyse.ama karnım dümdüz oldu arkadaşlar.

Herkese hayırlı geceler kıslar.Beden temizliği proğramına bende girdim ama katı meyve sıkacağım olmadığı için sebze suyunu içemedim birde lavman yapmadım hiç.Acaba faydasını görürmüyüm yinede.Tam olarak yapamadığım için bırakmayı düşündüm ama belki faydalanırım diye bırakmadım.Herkese kolay gelsin.

hayırlı sabhlar arkadşalar.lavman işi tamama.ama bugün ilkini anca 2 dakika tutabildim.ikncide öyle oldu.sağtarafıma 3 dakika ayaklar havada 5 daikaka felan durabildim..ay benim hiç uykum yok.komşular rahatsız olmasın diye de suları 8 dne sonra sıkıyorum.2 saat bekliyorum böyle işte.sizler nasılsınız.

günaydın herkese bende bu gün ancak 1/ 2 dakika tutabildim ve 3 kerede almayı denediğim halde çok kısa tutabildim. kızlar bişi sorcam nar suyu koyuyomusunuz sabah sularına. ben bu gün 1 ayva 1 elma 2 yaprak lahanın suyunu ayrı bir bardağa pancar ve havucu ayrı bir bardağa koydum. birer yudum sırayla içiyorum ayrıca bu gün lağmanıma sarmısakta ekledim. neense bu gün ilk iki gün gibi kendimi acayip iyi hissediyorum ikızlar değişik bişey çıkan varmı merak ediyorum

ah papatyacım sen yokmusun biz burda neler icat ettik .meyve sebze sularını çıkarmak cok zor değil katı meyve sıkacagı şart değil .robotun varsa meyve ve sebzeleri püre yap ince bir süzgece koy ellerlni güzelce yıka elinle basırarak süz. aşkım bu iş lağmansız tamam olmaz yiyeceklerin faydasını görürsün ama barsaklarınında iyice temizlenmesi lazım

kızlar günaydın, bugün ben de sarımsak suyu katacağım akşam, ama nasıl çıkarıcam suyunu, bir de 1 diş sarımsaktan mı?

arkadaşlar google cubuguna "colon cleansing" yazın tırnak içinde, kalın bağırsak temizliği yani, images--görüntü olarak aratın. istemediğiniz kadar resim var.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…