arkadaslar benim bahsettigim linkte yurtdisinda bizimkine benzer bir detox programi sonrasinda insanlarin lavmanlarindan sonra cikan manzaralar var.gercekten cok urpertici ve mide bulandirici.
suana kadar bikac arkadasa adresi yolladim ama hala alamayan varsa belirtsin yollayayim herkese..ayrica bu sitede onlarin tavsiye ettikleri detox programini uygulayipta aynen bu sonuclari alamayanlara paralarinin iadesi garantisi var bunuda ozellikle belirtmek isterim.yani insanlarin neredeyse hepsi bu igrenc seylerle yasiyor demekkiyani benden bunlar cikarsa heralde ciglik cigliga kacarim WC den :)
kızlar bana da o site linkini biriniz yollar mısınız rica etsem ?
arkadaşlar google cubuguna "colon cleansing" yazın tırnak içinde, kalın bağırsak temizliği yani, images--görüntü olarak aratın. istemediğiniz kadar resim var.:1no2:
arkadaşlar google cubuguna "colon cleansing" yazın tırnak içinde, kalın bağırsak temizliği yani, images--görüntü olarak aratın. istemediğiniz kadar resim var.:1no2:
bugün öğlen brokoli haşlayıp onu yiycem yine.haa buarda bi arkadş sormuştu.nar ayva suyuda koyuyorum diye.nar şuan mevsim meyvesimi.bide bence ayva koyma maranki ayvanın çiğden tketilmesine karşıydı.kabızlığı hepten artırıyomuş.ayvayı haşlayıp şekersiz komposto gibi önerdi.yinede sen bilirsin canım.ben başka bişey koymuyorum.bugün sabhki sıktığım 600 ml.felan olmuş .içtim napıyım.aynendenildiği gibi 1 kırmızı elma 1 yeşil elma ,1 kırmızı pancar,kırmızı havuç turuncu havuçbunları sıkıyorum.posalarımnıda süzgeçten geçiriyorum.bu 300ml felan oluyo.sonra 1 tutm ıspanak 1 tutam maydonoz 2 yaprak lahana yı doğrayıcı kısmında doğruyorum.ama doğrarken daha fazla su vermesi için sıktığım sulardan yeşilliklerin üzerine biraz döküyorum.işte kalan 300 ml.de böyle çıkıyo.daha önce bu sıktığım suları dökmeden önce 3 kaşık kadar anca çıkıyodu.şimdi çok güzel oluyo.başkada hiç bişey karıştırmıyorum ben.
bugün öğlen brokoli haşlayıp onu yiycem yine.haa buarda bi arkadş sormuştu.nar ayva suyuda koyuyorum diye.nar şuan mevsim meyvesimi.bide bence ayva koyma maranki ayvanın çiğden tketilmesine karşıydı.kabızlığı hepten artırıyomuş.ayvayı haşlayıp şekersiz komposto gibi önerdi.yinede sen bilirsin canım.ben başka bişey koymuyorum.bugün sabhki sıktığım 600 ml.felan olmuş .içtim napıyım.aynendenildiği gibi 1 kırmızı elma 1 yeşil elma ,1 kırmızı pancar,kırmızı havuç turuncu havuçbunları sıkıyorum.posalarımnıda süzgeçten geçiriyorum.bu 300ml felan oluyo.sonra 1 tutm ıspanak 1 tutam maydonoz 2 yaprak lahana yı doğrayıcı kısmında doğruyorum.ama doğrarken daha fazla su vermesi için sıktığım sulardan yeşilliklerin üzerine biraz döküyorum.işte kalan 300 ml.de böyle çıkıyo.daha önce bu sıktığım suları dökmeden önce 3 kaşık kadar anca çıkıyodu.şimdi çok güzel oluyo.başkada hiç bişey karıştırmıyorum ben.
alsebecimm. bendende et parçası gibi düştü.onun ne olduğunu biliyomusun.dün akşam gece yarısına kadar googleden baktım ne olduğunu anlayamadım.ama çok mutluyum.içimde dursa belki büyüyüp çoğalıp zararlı hale gelecekti.nisan ayında bidaha yapabilirmiyim bi sakıncası varmı 1 ay sonra yapmanın acaba.
sağol canım.yok be güzelim o karışımlardan almadım.tek yaptığım belirtilen şeylerin hepsini harfiyyen uyguladım okadar.sebze ve sularını çok içiyorum mesela ben gün içinde.öğlen bi tarfda sebzem kaynıyo.bitarfda maydonoz.öteki kaynayan sebzenin suyunuda içiyorum maydonozunda.canım belki snede bişey yoktur güzelim.bide çıkmayanlarunki son gün çıkabiliyomuş diye duymuştum.şimdiden allah şifalar versin inşallah cümlemizekaydirigubbakcemile5Rose14 senin adına çok sevindim, uyguladığın programın başarılı olduğunun göstergesi bu çıkan şeyler. Sen Maranki Hocanın bitkisel karışımlarını kullanıyormusun, merak ettim, ben kullanmıyorum ve bu ikinci yapışım, hiçbişey gelmedi bugüne kadar. Acaba bu karışımların bişeylerin çıkmasında etkisi var mı onu anlamak istiyorum.
rica ederim canım....yerimsenibenrosecim ayva hakkındaki bilgilerin için teşekkürler eşim narın kış meyvesi olduğunu söyledi ama emin olmadığım için daha içmedim
sağol alsebecim.yapmıyayım artık.zaten ben önümüzdeki günlerdede böyle beslenmeye devam etcem.haşlama tarzında.akşam salata yoğurt yerim mesela.şuan tek özlediğim şey peynir yumurta ve çay.çikolatasız duramayan ben.şimdi aklıma bile gelmiyo.a.s.Bende anlayamadim maalesef ne oldugunu ama senden cikan gibi bisiydi oyle tamamen et parcasi degildi yani...Benden irili ufakli birkac parca dusmustu sadece biri daha buyuktu bende sasirmistim ve korkmustum hatta... :)))
Canim nisanda yapabilecegini sanmiyorum cunki 6 ayda bir yapilmasi lazim yani senede iki kere diyorlar belkide fazlasinin zarari vardir..Bence bunu arka arka yapmak yerine yediiklerimize ictiklerimize dikkat edip bu sekilde beslenmeye devam etmek lazim ama NERDE....... :sm_confused: :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?