Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

Günaydın canımmm. Akşam yazdıklarınızı şimdi okuyordum... Bahsettiğin sitedeyi ben de incelemek istiyorum. Özelimden bana da gönderirmisin linkin adresini... Şimdiden teşekkürler canım...Bu arada dün akşam kendinizden bahsetmişsiniz arkadaşlar. Ben 38 yaşımdayım, evliyim, kamuda çalışıyorum, çocuğum yok, olmasını çok istiyorum, ben de başarılar diliyorum bütün arkadaşlara hihoyyyt

ayyy arakadaşlar ya bizdende çıkarsa bunlar aman allahım resimleri gördüm ama eğer varsa inşallah çıkarda kurtuluruz

Günaydın herkese. Bugün lavmanımı başarıyla yaptım ama hemen boşalttım. Olsun bir ilerleme var. Mutluyum kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar, ben ptesi başladım diyete ama lavmana salı başladım. Hepimiz cuma akşamı programı tamamlamak için limon+zeytinyağımızı içecek miyiz?

arkadaşlar google cubuguna "colon cleansing" yazın tırnak içinde, kalın bağırsak temizliği yani, images--görüntü olarak aratın. istemediğiniz kadar resim var.:1no2:

canım ben googleden aradım mdediğin gibi.ayyy o ne beee.bağırsakmı yoksa bağırsaktan çıkan börtü böcekmi

Herkese gunaydin..Simdi google 'de arattirdim ve resimlere baktim bende sabah sabah bakmaz olaydim...Sasirdim gercekten ne yiyip ne içmis o insanlarki onlar cikmis vucutlarindan..Insallah oyle seyler yoktur bizlerdede...Bendede kasimda et parcalari zar kum ve yosun gibi seyler cikmisti ama kucuktu...Bunlarin biri ciksa korkudan olurdum herhalde....Cikartmaya baslayan arkadaslara gozunuz aydin sonuclarini almaya baslamissiniz masallah..Sizin adiniza cok sevindim..Bu arada baktimda yas ortalamasi baya gencmis...:))) ben 34 yasindayim 3 cocuguma hamileyim..Nisanda ikinci kez yapicam insallah temizligi..Bu sefer sizi takiple geciriyorum...
Hepinize kolay gelsin diyorum...

Tamam arkadaşlar, ilk resme baktım ve vazgeçtim link falan istemiyorum londun'cum. Mide bulandı, ne bunlar yaaa.

alsebecimm. bendende et parçası gibi düştü.onun ne olduğunu biliyomusun.dün akşam gece yarısına kadar googleden baktım ne olduğunu anlayamadım.ama çok mutluyum.içimde dursa belki büyüyüp çoğalıp zararlı hale gelecekti.nisan ayında bidaha yapabilirmiyim bi sakıncası varmı 1 ay sonra yapmanın acaba.

bugün öğlen brokoli haşlayıp onu yiycem yine.haa buarda bi arkadş sormuştu.nar ayva suyuda koyuyorum diye.nar şuan mevsim meyvesimi.bide bence ayva koyma maranki ayvanın çiğden tketilmesine karşıydı.kabızlığı hepten artırıyomuş.ayvayı haşlayıp şekersiz komposto gibi önerdi.yinede sen bilirsin canım.ben başka bişey koymuyorum.bugün sabhki sıktığım 600 ml.felan olmuş .içtim napıyım.aynendenildiği gibi 1 kırmızı elma 1 yeşil elma ,1 kırmızı pancar,kırmızı havuç turuncu havuçbunları sıkıyorum.posalarımnıda süzgeçten geçiriyorum.bu 300ml felan oluyo.sonra 1 tutm ıspanak 1 tutam maydonoz 2 yaprak lahana yı doğrayıcı kısmında doğruyorum.ama doğrarken daha fazla su vermesi için sıktığım sulardan yeşilliklerin üzerine biraz döküyorum.işte kalan 300 ml.de böyle çıkıyo.daha önce bu sıktığım suları dökmeden önce 3 kaşık kadar anca çıkıyodu.şimdi çok güzel oluyo.başkada hiç bişey karıştırmıyorum ben.

Rose14 senin adına çok sevindim, uyguladığın programın başarılı olduğunun göstergesi bu çıkan şeyler. Sen Maranki Hocanın bitkisel karışımlarını kullanıyormusun, merak ettim, ben kullanmıyorum ve bu ikinci yapışım, hiçbişey gelmedi bugüne kadar. Acaba bu karışımların bişeylerin çıkmasında etkisi var mı onu anlamak istiyorum.

rosecim ayva hakkındaki bilgilerin için teşekkürler eşim narın kış meyvesi olduğunu söyledi ama emin olmadığım için daha içmedim

Bende anlayamadim maalesef ne oldugunu ama senden cikan gibi bisiydi oyle tamamen et parcasi degildi yani...Benden irili ufakli birkac parca dusmustu sadece biri daha buyuktu bende sasirmistim ve korkmustum hatta... :)))

Canim nisanda yapabilecegini sanmiyorum cunki 6 ayda bir yapilmasi lazim yani senede iki kere diyorlar belkide fazlasinin zarari vardir..Bence bunu arka arka yapmak yerine yediiklerimize ictiklerimize dikkat edip bu sekilde beslenmeye devam etmek lazim ama NERDE....... :sm_confused: :sm_confused:

sağol canım.yok be güzelim o karışımlardan almadım.tek yaptığım belirtilen şeylerin hepsini harfiyyen uyguladım okadar.sebze ve sularını çok içiyorum mesela ben gün içinde.öğlen bi tarfda sebzem kaynıyo.bitarfda maydonoz.öteki kaynayan sebzenin suyunuda içiyorum maydonozunda.canım belki snede bişey yoktur güzelim.bide çıkmayanlarunki son gün çıkabiliyomuş diye duymuştum.şimdiden allah şifalar versin inşallah cümlemizekaydirigubbakcemile5

rosecim ayva hakkındaki bilgilerin için teşekkürler eşim narın kış meyvesi olduğunu söyledi ama emin olmadığım için daha içmedim
rica ederim canım....yerimseniben

sağol alsebecim.yapmıyayım artık.zaten ben önümüzdeki günlerdede böyle beslenmeye devam etcem.haşlama tarzında.akşam salata yoğurt yerim mesela.şuan tek özlediğim şey peynir yumurta ve çay.çikolatasız duramayan ben.şimdi aklıma bile gelmiyo.a.s.

kaldı son 2 günhihoyyyt
bugünü saymassak tabi..
ayy hiç bişey kalmadı valla
hiçte korkucak bişey yokmuş bu detoksta ne lavman ne de başka bişey
arada sınandığımız oluyor ama az bi iradeyle atlatılıyor allahın izniyle
aranızda en genç benmişim bu arada 21 yaşımdayım :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…