Merhaba arkadaslar burda (londra) saat sizden 2 saat geride oldugu icin ancak tamamladim islemlerimi.bugun iyiydi baya ilk 500 ml nerdeyse 15-20 dk 2.sinide 10 dk falan tutabildim. bide dikkatimi cekio bazi arkadaslar baska meyvelerde katio meyve sularina;ben maranki Hocayi bilhassa dinledim,ozellikle bu meyve sulari sikilacak dio,mesela portakal,greyfurt gibi meyveler asit orani yuksek oldugundan mide bosken kesinlikle icilmemeli dio.baska meyve sikmamaya calisalim bence arkadaslar yani ilk ictigimiz meyve suyunda,gun icerisinde zaten herturlu meyve sulari icmek serbest.ben hersabah 2 kirmizi pancar,1 yesil elma,1 kirmizi elma(zayif olanlar kirmizi siksin demisti ve ben zayifim yesilide yesil elma suyu onemli dedigi icin sikiorum),baya bi havuc,ispanak,4-5 yaprak lahana ve maydanoz suyu sikiorum ancak 500 mlt cikio.
Bu arada resimleri bir arkadasimiz googledan arama seklini yollamis sizlere bende dusunmedim diil ama bazen turkiyede sadece turkiye Web aginda olan sonuclari getirebilio die garanti altina almak ve sizide yormak istemedim en iyisi linki yollayayim dedim :) sonucta sonuclari cogunuz gordu sanirim.Bu islemin adi yurt disinda "Colon Cleansing" yani bagirsak temizleme baska sekillerde de temizlik yapio bu adamalar. "liver cleansing" yani karaciger temizlemede var mesela benim bildigim ,buna benzer birkac temizlik daha var.bu adamlar kisim kisim temizliolar. ve sanirim biz sansliyizki Maranki hoca yaptigimiz bu temizligin hem karacigeri,hem safrayi hemde bagirsaklari temizledigini soyluo surekli. Aslinda korkariz falan dioruz ama keske ciksada demio diiliz dimi hepimiz? kim icinde boyle seylerle yasamak isterki.
belki sadece bu yaziyi okuyupta merak eden arkadaslar varsa "colon cleansing" die gorsellerden aratin cikan sonuclari gorun..