Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızlar bu gün 5. günümüz .2 ğünümüz kaldı çok şükür.ben 46 yaşındayım bu arada ama bu proğrama öğle bi uyum sağladımki artık ilk günlerdeki , baş ağrım yok ve hiç acıkmamaya başladım:lepi:

ben pazar günü yani ayın8inde başladım. sizler daha erken başlamişsınız galiba .benim kafam karıştı .cumartesi başlayanlar cuma günü sıvı yağımı içecekler pazar başlayanlar cumartesimi yapacak kesin bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Karanki, herkes cuma akşamı içecek zeytinyağı ve limonu...

evet arkadaşlar ne zaman başlarsanız başlayın cuma günü zeytinyağı limon karışımını içeceksiniz,cumartesi sabahı son lavmanınızı yapacaksınız..tam bir boşalmanın gerçekleşmediğini düşünenler,ertesi gün yani pazarda lavman yapacaklar...cumartesi sonlandıranlar ogün yemeğe hafiften geçebilir.... pazar sonlandıranlarda heralde fazla kaçırmadan yemeliler....ve yine hayvansal yenmemeli...

Merhaba arkadaslar burda (londra) saat sizden 2 saat geride oldugu icin ancak tamamladim islemlerimi.bugun iyiydi baya ilk 500 ml nerdeyse 15-20 dk 2.sinide 10 dk falan tutabildim. bide dikkatimi cekio bazi arkadaslar baska meyvelerde katio meyve sularina;ben maranki Hocayi bilhassa dinledim,ozellikle bu meyve sulari sikilacak dio,mesela portakal,greyfurt gibi meyveler asit orani yuksek oldugundan mide bosken kesinlikle icilmemeli dio.baska meyve sikmamaya calisalim bence arkadaslar yani ilk ictigimiz meyve suyunda,gun icerisinde zaten herturlu meyve sulari icmek serbest.ben hersabah 2 kirmizi pancar,1 yesil elma,1 kirmizi elma(zayif olanlar kirmizi siksin demisti ve ben zayifim yesilide yesil elma suyu onemli dedigi icin sikiorum),baya bi havuc,ispanak,4-5 yaprak lahana ve maydanoz suyu sikiorum ancak 500 mlt cikio.

Bu arada resimleri bir arkadasimiz googledan arama seklini yollamis sizlere bende dusunmedim diil ama bazen turkiyede sadece turkiye Web aginda olan sonuclari getirebilio die garanti altina almak ve sizide yormak istemedim en iyisi linki yollayayim dedim :) sonucta sonuclari cogunuz gordu sanirim.Bu islemin adi yurt disinda "Colon Cleansing" yani bagirsak temizleme baska sekillerde de temizlik yapio bu adamalar. "liver cleansing" yani karaciger temizlemede var mesela benim bildigim ,buna benzer birkac temizlik daha var.bu adamlar kisim kisim temizliolar. ve sanirim biz sansliyizki Maranki hoca yaptigimiz bu temizligin hem karacigeri,hem safrayi hemde bagirsaklari temizledigini soyluo surekli. Aslinda korkariz falan dioruz ama keske ciksada demio diiliz dimi hepimiz? kim icinde boyle seylerle yasamak isterki.

belki sadece bu yaziyi okuyupta merak eden arkadaslar varsa "colon cleansing" die gorsellerden aratin cikan sonuclari gorun..

ya arkadaşlar.yeşil çay içtikten sonra sabhları çok midem bulanıyo benim.sizdede oluyomu
artık midem almamaya başaladı yeşil çayı.gerçi dün akşam ben ne slatayedim ne meyve suyu içebildim.dün öğlen yediğim az ıspanak haşlamayla duruyorum.aölıktanda olabilirmiki.

canim ben yesil cayi cok abartmiyorum karisik meyve cayi falanda yapiorum arada. Mide bulantim yok cok sukur.sen fazlami kacirdin acaba belkide bunyen istemiodur artik cok iciosan??

Rosecim benimde çok bulanmaya başladı açlıktan olabilir sanırım.Su içsem bulanıyor bugün.
Kızlar bu arada be dün regl olmuştum.Akşam çok karın ağrısı çektim.Ama inatla ağrı kesici almadım.Ama bugünde aynıyım duyanınız oldumu ağrı kesici içsek olur mu ?Çok kötüyüm :bbo:

günde kaç bardak yeşil çay içiyorsunuz arkadaşlar?geç başlayanlar cuma gününden sonra devam edecek mi?ben salı başladım pazar bitirmeyi düşünüyrm olur mu?

ben günde 1 kupa yeşil çay içiyorum benimde midem fazla bulanmıyor
arada elma çayı falan içiyorum
bugün lavmanı sabah yaptım bu sefer iki seferde yaptım uzun süre bekledi
şu dediğiniz yerdeki görüntülere baktım onlar ne öyle yaa inşallah bizde öyle şeyler yoktur
olduğunuda sanmıyorum çünkü genellikle yabancıların beslenme alışkanlıkları daha farlı
birde bize haram olan şeyleri onlar yiyolar o yüzden böyle şeyler çlkmıştır bence

ben yesil cayi gunde 1-2 bardak iciorum genelde..yani cok fazla sivi tukettiginde insan biside yemedigi icin sanirim midesi bulanmaya baslio..yani o yuzden ben cok cok sivi tuketemiorum istiorum ama tukettigim zaman midem bulanio zaten. o yuzden cokda zorlamamak lazim bence arkadaslar. Ben korkuorum bu sefer bu detoxtan sonra tiksinmeyelim faydali seylerden die..mesela brokoli cok severim ama yiye yiye artik kuscam yani

londoncum ben brokoliyi ilk gün yedim.ama hiç yedim denemez zorla yuttum .o yüzden bir daha brokoli pişirmedim.dediğin gibi sonra tiksinmek istemiyorum.resmen ağaç gibi birşey yiyormuşum gibi geldi bana.

dün karnıbahar haşlamıştım daha kolay yedim.bugünde ya kereviz yada pırasa yapmayı düşünüyorum.onları daha severek yiyorum.yani bence severek yememizde önemli.ben brokoliyi yoğurtla yerim normalde ve çok severim ama yoğurtsuz bana göre değilmiş..

biz bu temizliği arkadaşla beraber yapıyoruz
dün konuşurken son gün dökülenlerden bahsettik
arkadaş dediki bizdende çil çil altınlar dökülüyomuş dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne güzel olurdu altın yumurtlayan tavuk olurduk hihoyyyt

şaka biryana arkadaşlar songün marankide diyor bir kovaya yada benzer bişeye yapın görün neler çıkıyor
demişti birde songün zeytinyağı-limonu içtikten sonra nefes egzersizi var onuda yapalım
namaz kılar gibi oturuyoruz
önce sol burun kapatılıyor sağdan nefes alınıyor soldan veriliyor sonra tamtersi
20-25 dak. yapılıyor
yatıncada vücut sıcak tutuluyor özellikle karaciğer

KIZLARRRR KİMSE HİÇ DUYMADIMI AĞRI KESİCİ İLE İLGİLİ BİŞİY?
HALA AĞRIYOR VE HEYECANLA CEVAP BEKLİYORUM.(Gerçi iyi oluyor belki bu arada geçer :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…