cnm bence agri kesici alma derim ya biliorum kolay degil demesi kolay ama dayanabildigin kadar dayan..
ilac yasak olmali die dusunuorum.sonucta ekmek bile yasak mesela ilac hele tamamen kimyasal.tavsiyem karnina ve ayaklarina sicak su torbasi koy ve biraz lavanta cayi yoksa karanfilli bir yesil cay ic derim.
Kizlar ben 4 kilo vermisim 4 gunde yaazaten zayifim iyice zayifliorum yaa..
sizden ne haber?
sevgili derya kasımda bişiy çıktımı senden
deryacim ins geri alirim kilolarimi cunku zayiflamak istemiorum.bu arada bende merak ettim sen kasim ayi detox sonuclarini daha onceden yazmismiydin?
bu arada arkadaslar benimde karnimda sislik oluo,hatta sanki lavmandan sonra tam olarak bosaltim yapamiorum mu acaba die dusunmeye basladim..karnim gurul gurularanizdan benim gibi tam bosaltamadigini dusunen var mi?yoksa sadece banami ole oluo sadece...
deryacim ins geri alirim kilolarimi cunku zayiflamak istemiorum.bu arada bende merak ettim sen kasim ayi detox sonuclarini daha onceden yazmismiydin?
bu arada arkadaslar benimde karnimda sislik oluo,hatta sanki lavmandan sonra tam olarak bosaltim yapamiorum mu acaba die dusunmeye basladim..karnim gurul gurularanizdan benim gibi tam bosaltamadigini dusunen var mi?yoksa sadece banami ole oluo sadece...
zuhal42 arkadasım adet sancısı için marankı kıtabında zencefıl çayını önermiş.içersinde en az 6degişik agrı kesici ve 6 kramp giderici bileşiği varmış. istersen bır dene bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?