Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
zuhal42 dayanamıyorsan iç bence ilaç yasak olsaydı maranki amcamız söylerdi
içmek istemiyorsan ada çayı falan iç ada çayı iyi gelir söktürür

cnm bence agri kesici alma derim ya biliorum kolay degil demesi kolay ama dayanabildigin kadar dayan..
ilac yasak olmali die dusunuorum.sonucta ekmek bile yasak mesela ilac hele tamamen kimyasal.tavsiyem karnina ve ayaklarina sicak su torbasi koy ve biraz lavanta cayi yoksa karanfilli bir yesil cay ic derim.

merhabalar .bugun lavmanı birazdaha tutabildım.sebze suyumu içtim.ama ben aksama kadarbaska bı sebze yada maeyve suyu içmiyorum.midem cok hasssas fazla karıstırnca mıdem bulanıyor.cigeden yada haslanmıs yıyorum veyesil cay iciyorum ciğ yemekten birez midem ağrıyor.ben diyet yaparkende yiyemezdim zaten.öğlene ıspanak var. soğanlı sarımsaklı bugun içine cok az kısırlık bulgur koydum .

zuhal ısırgan çayı iç pazartesi günü bende öyleydim ölücek gibiydim içmedim ilaç zaten mide boş daha fena yaparısırgan çayı içiyorum bol bol

mideniz açlıktan bulanıyodur çünkü ben çok fazla yeşil çay tüketirim her zaman ve hiç öyle bi şikayetim olmadı
ben 1 lt kaynamış suyla haşlıyorum yeşil çayımı

bende 31 yasındayım.2 çocuğum var.safra kesemde taş var.vede sık sık mantar problemlerim oluyor.bu detoksu da bu yüzden yapıyorum.inş hepimiz başarılı oluruz da kurtuluruz sıkıntılarımızdan.bebek için yapan arkadaşlarım inş sizede çok faydalı olur.rabbim sizlerede verir inş

london_ok,mltm87 kızlar sağolun dediklerinizi denemek daha iyi.Haklısınız ilaç almamalıyım.Dayanmalıyım :bbo:

Kizlar ben 4 kilo vermisim 4 gunde yaa zaten zayifim iyice zayifliorum yaa..

sizden ne haber?

londun, ben de 64,5 la başladım. bu sabah 61,1 kiloydum.. Ama bu detokstan sonra yediklerine dikkat etmezsen yine 3-4 kilo alıyorsun, normale dönersin o zaman. Ben kasım ayında yaptığımda 5 kilo verdim. 4,5 kilo almışım 3 ayda. Yine veriyorum aldıklarımı:)

zuhal42 arkadasım adet sancısı için marankı kıtabında zencefıl çayını önermiş.içersinde en az 6degişik agrı kesici ve 6 kramp giderici bileşiği varmış. istersen bır dene bakalım

ben öyle cok kılo veremedım 1 veya 1.5 tur heralde .normale dondügmde buda gerı gelirmiş gibi geliyor.karnım da şişlik var.yada ondanmı bilmiyorum.daha cok veren varmı en azından midelerimiz küçülmüstür ins: :uhm:

deryacim ins geri alirim kilolarimi cunku zayiflamak istemiorum.bu arada bende merak ettim sen kasim ayi detox sonuclarini daha onceden yazmismiydin?

bu arada arkadaslar benimde karnimda sislik oluo,hatta sanki lavmandan sonra tam olarak bosaltim yapamiorum mu acaba die dusunmeye basladim..karnim gurul gurul aranizdan benim gibi tam bosaltamadigini dusunen var mi?yoksa sadece banami ole oluo sadece...

Evet yazmıştım, ama tekrarlayabilirim:) Ben de midede şişkinlik ve gaz problemi vardı, bunlardan kurtuldum. Tuvalete çok düzenli olarak çıkmaya başladım, hatta bazan günde iki kere oluyordu, hem de her gün aynı saatte... Sık sık bademciklerim şişerdi ve antibiyotik kullanmak zorunda kalırdım, Bu kış hiç bademciklerim şişmedi, bir kere grip oldum sadece. Cildim çok düzeldi, parlaklık geldi. Midemde ülser ve reflü başlangıcı var, bu sıkıntılarım da epey azaldı. Elimden geldiğince düzenli beslenmeye çalışıyorum ama bazan krizim tutuyor, canım böyle pasta, börek falan istiyor, kendimi tutamıyorum, abartıyorum yerken. O zaman mide sıkıntı veriyor tabi...

Detoks sırasındaki şişlik bende de oluyor, gacur gucur sesler geliyor bağırsaklardan, birileri duyacak diye ödüm patlıyor iş yerinde :))

London_uk canım ben sabah birşey farkettim.Boşaltım yaparken karın ağrımdan dolayı baya oturdum kalkamadım ve baya oturmama rağmen sona doğru baya boşaltım oldu.Sanırım uzun süre oturmak gerekiyor.Kesin bitti sanıyorum sonra bakıyorum devam...Bence erken kalkma baya baya bekle...

zuhal42 arkadasım adet sancısı için marankı kıtabında zencefıl çayını önermiş.içersinde en az 6degişik agrı kesici ve 6 kramp giderici bileşiği varmış. istersen bır dene bakalım

Canım sağolasın.Toz zencefilim var onunla mı hazırlanıyor çayı ?Yoksa hazır satılıyor mu çayı ?

KIZLARRR BU ARADA AZ ÖNCE Bı ARKADAŞIMIZ ıŞ YERıMıZE ZıYARETE KOCAMAN BıR YAŞ PASTA ıLE GELDı :1no2:

bu arada arkadaslar benimde karnimda sislik oluo,hatta sanki lavmandan sonra tam olarak bosaltim yapamiorum mu acaba die dusunmeye basladim..karnim gurul gurul aranizdan benim gibi tam bosaltamadigini dusunen var mi?yoksa sadece banami ole oluo sadece...[/QUOTE]

bende aynı şeyi düşünüyorum karnım benimde şiş gibi geliyor ama guruldama yok

kızlar dayanılmaz bir karın ağrısı başladı bende ve karnım çoook şişti, bugün boşaltım yapamadım, lavmanı da akşam yapacağım zaten..neden böyle oldu acaba, herşeyi uyguladım, patates yemedim, sebze haşlıyorum, suları içiyorum, bitki çayı içiyorum, ama cok şiş karnım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…