Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Maalesef deryacım , ıŞın kÖtÜ yanı pek sevrım pasta bÖrek ÇÖrek..ıÇım gıttı.ama demekkı ınsan ıstese nefsıne hakım olabılıyormuŞ. Bu detoks bana Çok Şey ÖĞretıyor....

Ben de bayılırım böreklere, yaş pastaya Zuhalcim... Öğlen arkadaşlar bıçakarası yaptırıyoruz illaki sen de ye, ot çöp yemekten eridin bittin diyorlar:)) HAYIRRR dedim, ama canım hiç istemedi zaten...Karnıbahar yedim (

merhaba kızlar bende devam ediyorum bırakmadım :teytey: pek girip yazamadım işler yoğun şu sıralar , karşı komşumla beraber yapıyoruz o 2-2,5 kilo verdim diyor ben tartıldım 1 kilo vermişim bakalım son gün durum ne olacak zaten kilo vermek amacıyla yapmıyorum ama yinede bu kadar fark olması canımı sıktı doğrusu:1no2:

s:a hanimlar. kendimi bu 5. gunde çok iyi hissediyorum, bu detoxs'u iyiki baslamisim.
sabahki icecek bana en agir gelen tarafi, gerisi elh iyi geciyor... kilo da veriyorum, 69 kilo iidm, simdi ise 67 kiloyum. Mutlugum çokkkk !
diyet yaptigimda bir gun bile dayanimiyordum bu kadar acliga, bunda ise sanki hafifleme var. vucumuzdan atdikca zararli olanlari seyleri dayanma gucumuz artdiyor.

birde ben ispanagi fazla sevmezdim. sabahli karisimin tadin mi olsa gerek, dunku yaptigim ispanak haslamasi bana oyle lezzetli geldi ki : )) ardik ispanagi her zaman alicam.

hanimlar dr maranki bir tv programinda, sebzeleri tuketmeden 1ve ya yarim once sirkeli suda bekledilmesini, gerektigini acikladi. yapanlariniz varmi bunu ?

google'den resimleride gordum, çok igrençler gercekten. insan içinde neler ile yasiyormus.
dedigim gibi iyi ki yapiyoruz bu temizligi. saglik için her seye deger bence...

Allah'a emanet insAllah....

Son düzenleme:
kilo filan veremedim ben aksine vücudum şişti.karnım,belim heryanım şişti anlamadım ama.harfiyyende yapıyorum aslında neden böyle oluyo anlamadım.kronik kabızlığım için yapıyorum.inşallah geçer.şuana kadar bişi çıkmadı.songünü bekliycem bakalım.

aynı durumdayım, kronik kabızlığım için yapıyorum, harfiyyen uyuyorum ama şiştim, pantolonumu ilikleyemiyorum, ne yapacağımı bilemiyorum, karnım davul gibi, 6 aylık hamile gibiyim neden böyle olduk???

selam arkadaşlar bendende bişey çıkmadı ...bısey sorucam ya portakal suyu içilmiyomu ben içiliyo bılıyorum hatt maranki hocam içine taze zencefil rendeleyin demişti bi bilginiz varmı

Arkadaşlar ben akşam yaptım lavmanımı .ve irili ufaklı bişeyler düştü top gibi ama ne olduğunu tam çözemedim tabi.ben asıl 7 gün zeytinyağını içtikten sonra sonuç alıcağımıza inanıyorum.

sizlerden ne haberler lavmanı akşam yapan arkadaşlar.?

bende akşam yapıyorum
ben ilk 3 gün çok iyi tutuyodum ama şimdi 2 gündür mümkünü yok tutamıyorum haliyle bi sonuçta yok

arkadaşlar bugün ben birşeyi test ettim lavman sırasında sesli bir şekilde sayı sayıyorum.daha sonra hemen yan yatıp ağayımı yukarı aşşağı şeklinde kaldırıp indirdim yine nefes alarak saydım.ve ilk defa bu kadar uzun tutabilidm.

bir deneyin derim belki işe yarar.

superanne dun rahatsızdın nasıl oldun canım.renk duzeldımı

düzeldim canım sağol kasıklarımda ağrı yok ama sol kaburgamın yan tarafı arka sırıma doğru ağrıyo bün orası neresi tam onuda anlayamadım.acaba taş falan varda onun sancısımı diye aklıma geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…