KIZLARRR BU ARADA AZ ÖNCE Bİ ARKADAŞIMIZ İŞ YERİMİZE ZİYARETE KOCAMAN BİR YAŞ PASTA İLE GELDİ :1no2:
kızlar dayanılmaz bir karın ağrısı başladı bende ve karnım çoook şişti, bugün boşaltım yapamadım, lavmanı da akşam yapacağım zaten..neden böyle oldu acaba, herşeyi uyguladım, patates yemedim, sebze haşlıyorum, suları içiyorum, bitki çayı içiyorum, ama cok şiş karnım..[/QUOT
ARKADAŞIM AZ ÖNCEDE YAZDIM BEN.SABAH FARKETTİM.BOŞALTIM BİTTİ DİYE KALKSANDA BAYA BAYA SONRADAN BOŞALTIM DEVAM EDİYORMUŞ.BEN SABAH 20 DK FİLAN OTURDUM SANIRIM.BEN KARIN AĞRIMDAN KALKAMADIM MECBUREN OTURDUM VE DURUP DURUP DEVAM ETTİ.KESİN BİTTİ DEDİM 5 DK SONRA YİNE BAŞLADI.BELKİ SENDE TAM BOŞALTMAMIŞSINDIR...
Maalesef deryacım , İŞİn kÖtÜ yanı pek sevrİm pasta bÖrek ÇÖrek..İÇİm gİttİ.ama demekkİ İnsan İstese nefsİne hakİm olabİlİyormuŞ. Bu detoks bana Çok Şey ÖĞretİyor....
midem boş karnım şiş.sesler var. zuhal arkadasım kitapta hernagi bi sey yazılmamıs.sadece zencefil çayı demiş.
kilo filan veremedim ben aksine vücudum şişti.karnım,belim heryanım şişti anlamadım ama.harfiyyende yapıyorum aslında neden böyle oluyo anlamadım.kronik kabızlığım için yapıyorum.inşallah geçer.şuana kadar bişi çıkmadı.songünü bekliycem bakalım.
superanne dun rahatsızdın nasıl oldun canım.renk duzeldımı
gecmıs olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?