Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
yaa ben kahve içmek istiyorum dayanamıyorum yaa
napsam bilemedim inanılmaz ihtiyacım var kahve içmeye

ben kahvemi içtim:tomato::tomato:5 gün dayanabilmeme bile şaşırdım zaten bağımlılık işte çok sabrettim ama bugün iyice deliye döncektim içtim az önce neyse artık idare eder bu beni pazara kadar

kızlar ben bişe sorcam.günde kaç tane fındık ceviz yiyorsunuz.ben sanırım çok yiyorum acıktıkca agzıma birer tane atıryrm.2 tanede kaysı 6 tanede kuru üzüm yedim.siz ne kadar yiyorsunuz

ben bugün sabah karışık suyumu içtim 1 bardak
arada fındık ceviz
öğlen salata
arada 1 elma ve 1 havuç
akşam salata
ben tartıldım sinir oldum çünkü sade ve sadece dünden bu yana 200 gr vermişim o kadar.pazara kadar sizlere söz veriyrm asla tartılmayacam yaa

herkes kilo veremedim die uzuluo bende veriyorum die uzuluorum bu ne is anlamadim..hemde ben hic egzersiz yapmiorum sirf kilo vermeyim die ama,4kilo verdim yaa :uhm:

arkadaşlar hepinize Allah kolaylık versin.bende cumartesi başlamayı çok istedim hatta başladımda ama yatılı misafirler yüzünden bırakmak zorunda kaldım.sonrada ara günde başlamak istemedim.bende sinüzit ve alerji var.alerjiye faydası oluyomu bu programın bilmiyorum ama yorgunluk,sinüzit,el ve ayaklarımın üşümesi bide aşırı cilt kuruluğu yüzünden lavmanı yapmak istedim.nisanda bırakmamaya çalışarak tekrar deniycem inşAllah.buarada okuduğum biyerde gaz şikayeti olanlar varsa yeşil fasülye ve bezelye yiyebilirler diye okumuştum.umarım herkes şikayetlerinden kurtulur ve sağlıklı bi yaşama kavuşuruz Allah'ın izniyle...bu arada merak ettiğim bişey var bilgisi olan varsa cevap verirse çok memnun olurum.giden zararlı şeylerle birlikte yararlı giden şeyler neler.bu programın hiç yan etkisi yok mu acaba?

canim ya sendeki rahatsizliklarin aynisi bende de var..tesadufe bak.ben deniorum suanda eger faydasi olursa solerim sen de denersin nisanda ok?

inşAllah faydasını görürsün canım.insanın yaşam kalitesini çok etkiliyor.şöyle bir ohh deriz umarım :teytey:

yaa kızlar benden bişey dökülmüyor....bak şimdi buna canım sıkılmaya başladı....eksik birşey mi yapıyorum acaba??

arkadaslar bende hala şişim.midemde çok kazınıyor.benim midem rahatsız.bu çiğ şeylerden daha da şiştim.şimdi biz şişicez cumartesi puf diye söncezmi.onu anlayamadım

slm kızlar,iki gündür çok yoğun olduğum için siteye girip bişeler yazamadım ( çok yoruluyorum çok,bugün bide aksilik oldu sabah elektirikler yoktu sebze sularını sıkıp içemedim sabahtan akşama kadar bir bardak portakal suyu ve bikaç bademle durdum,eve akşam 8den sonra geldim hemen sebze suyumu içtim ve peşinden bişeler yedim biraz sindirim gerçekleştikten sonra lavman yapıcam ve yatıcam peşinden....çok yoğunum çok

Hayirli geceler arkadaslar annem ablam ve ben de devam ediyoruz. Annemle bende bi anormallik olmadi ama ablamin idrarindan 3 gündür kan geliyor yarin urolojiye gidecek. Süperanne sanirim sizdende gelmis eger idrarinizdan kan geldi ise birde böbrekleriniz agriyor ise büyük ihtimal tas düsürüyor olabilirsiniz . isterseniz sikayetiniz devam ederse sizde bi doktora gidip ultrason la baktirin.

Kizlar size tavsiyem bu hafta kendinizi pek yormamaya calisin. hani cok fazla egzersiz lafi duyuorum.evet egzersiz faydali ama fazlasida bu hafta icinde zarar. Ben Maranki Hocayi dinledigimde bu donem icerisinde kendimizi cok fazla yormamamizi hatta cok yogun islerde calisanlarin gerekiyorsa izin almasini tavsiye etmisti. Sonucta vucut olan enerjisini metobolizmayi onarmaya harcamali demisti die hatirliorum yaniliomuyum?

Ama temiz havada birkac egzersiz ve yuruyusun faydasi olacaginida solemisti.
bazi arkadaslarin islerin yogunlugundan sanirim aksatabilmesi olagan,alabiliosaniz izin alin dinlene dinlene yapin derim..ama tabi imkanlar dogrultusunda.Yazik valla bu halsizlikle calisan arkadaslarda var.Allah yardimciniz olsun..

cumartesi günü hemen normal beslenmeye geçicek olan var mıı??
ben cumartesi sabah sebze suyumu içip öğlende makarna yemek istiyorum

yaa kızlar benden bişey dökülmüyor....bak şimdi buna canım sıkılmaya başladı....eksik birşey mi yapıyorum acaba??

aynen walla bende gıcık oldum bide ilk günler lavmanı daha iyi tutuyordum bu gün ilki iyiydi sonraki 5 dk yan 1 dk sırt üstü
keşke marankinin kampına katılmış birileri olsaydı aramızda yada elmas maranki de üye olsaydı kadınlar külübü ne

benim karın şişkinliğim lavmandan sonra bile geçmedi, inanılmaz derecede gaz var. cok canım sıkıldı cok. geri döndüm kür öncesi halime...bırakmak ta istemiyorum...var mı aynı durumda olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…