Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
:uhm:
benim karın şişkinliğim lavmandan sonra bile geçmedi, inanılmaz derecede gaz var. cok canım sıkıldı cok. geri döndüm kür öncesi halime...bırakmak ta istemiyorum...var mı aynı durumda olan?

ben ben aynı durumdayım bırakmayalım bence kaç gün kaldıki zaten.ben diyorum içimde bişeyler varda ondanmı böyleyim acaba rahatsız ediyor.yada yanlış falan bişeymi yapıyorum :uhm:

ben varım.ılık bi duş aldım .biraz rahatım sanki.yüzüklerimi takamaz oldum.bu ney böyle anlamadım.cumartesi sabahımı inecek bu şişler acaba....

arkadaşlar gaz sorunu olanlar,hafif haşlayıp yiyecekler,elmayı bile çiğ tüketmeyecekler..maranki nin sitesinde bu yazıyor okursanız iyi olur benede yok o yüzden tam okumadım ,yanlış bişey söylemeyeyim şimdi.....

benim lavmanımda bu gün fiyaskoyla sonuçlandı...3 kerde aldım suyu hep boşaltım oldu,en son 200 mlt. kaldı onuda 3 dakika anca tuttum içimde yani bugün olmadı yaaaaaaa.
bide regl ken ne zormuş lavman daha doğrusu ne pismiş..........

Son düzenleme:
arkadaşlar ben cumartesi sabah aynen meyve suyu yapıcam,ama öğleden sonra günüm var orada yerim az az..akşam meyve,pazar sabahı simit peynir yiyecem kimse beni bu fikrimden caydırmaya çalışmasın........

canım ya onu bende okudumda haşlanmış yiyemiyorum yaaa.bi gün sebze corbası yaptım aman dedim çiğ ye bundan iyi neyse az kaldı dayanın kozmikciler

gaz çok kötü arkadaşım yaaa son güne dayanamazsanız diye dedim,bence biraz pişmiş deneyin,de son gün felan hasta olmayın.....
birde gaz giderici şeyler kullanın..bitkilerden tabiki.....madensuyuda olabilir belki....

arkadaşlar ben cumartesi sabah aynen meyve suyu yapıcam,ama öğleden sonra günüm var orada yerim az az..akşam meyve,pazar sabahı simit peynir yiyecem kimse beni bu fikrimden caydırmaya çalışmasın........

kaydirigubbakcemile3sen çok bile dayancan
ben cumartesi öğlen makarna yicem inşallahcokacimcoook
pazar gününe de bi sürü şey yaptırcam anneme cokacimcoook

nisayıldız canım kan derken nasıl kan yani idrarın rengindemi değişiklik ooldu yoksa akıntı şeklinde kanmı göründü?benim idrarın renginde değişme oluyo hatta bugünde oldu
ama lavmandan sonraki tuvalete çıkışımda oluyo daha sonra düzeliyor.ben pancarın kırmızılığından kaynaklandığını düşünmüştüm,aklıma hiç kan olucağı gelmedi . fisfisfis

Son düzenleme:
arkadaşlar anca gelebildim.genel olarak karın şiliğinden rahatsıszı heralde.benimde karnım çok şiş bugün.aynene bide böyle açlıktan tırmalanmalar oluyo.bugüne kadar hiç böyle olmamıştım.bugün öğlenden beri karnım çok şiş.ayrıca öğlen bağırsaklarım çok iyi çalıştı.buna rağmen hala karnım şiş.akşam 8 de portakal geryfurt limon suyu içtim.ikindi kursta 3 tane incir yedim.cumartesi yemek yiyebilcekmiyiz şimdi.yoksa ogündemi sebze yyicez yine.benim canım peynir çay tavuk isityo.

iyi geceler arkadaşlar.bugün 5.günümüzde bitti az kaldı...şişlik olayına gelince bende şiştim sanki ben bu diyete başlmadan önce bu kadar göbeğim yoktu ve belim bu kadar kalın değildi.şimdi çok şişim.ama marankinin bir konuşmasında diyordiki karın ay dolunay olana kadar şişer .diye konuşmasında geçmişti.deniz sularının yükselip alçlamsı gibi bişey sanırım..bugün akşam artık midem bulandıu yeşillik yemekten herhalde beden temizliği bitince bir müddet yeşil şeylerden uzak kalacağım..

ye gülüm ye ama azar azar birden yüklenme..ben kendim diyorumda,pazar sabahı simiti yarım bırakabileceğimi sanmıyorum....

Evet arkadaşlar marankinin o konuşmasını hatırladım şimdi.karın şişer hele zeytinyağı ve limonu içince tam dolunay gibi şişer boşaltım için sinyal verir demişti.yani şişmesi normal bencede rahat olun bekleyelim c.tesi sabahını inş.

8. Gün
14 Mart 2009 Cumartesi

05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks (çıkan maddelerin kontrol edilip mümkünse görüntülenmesi)
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina veYeşilçay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. )
12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
17-18 Lavman Uygulaması
18-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)
Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir..
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir

kaydirigubbakcemile3sen çok bile dayancan
ben cumartesi öğlen makarna yicem inşallahcokacimcoook
pazar gününe de bi sürü şey yaptırcam anneme cokacimcoook

dayanabilirmiyim ki bende bilmiyorum yaaaa.ama kendimi şartlandırdım asla aşırı yemiyeceğim,azarazar..cokacimcoook.sende yüklenme bakalım hemen maranki amcamın kemikleri sızlar pardon ağrır sonra.....klava:kaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar ben birde kuruyemiş olayını abarttım galiba çok yiyorum açlık hissettikçe halsiz kalmamak için atıştırıyorum ve bugün gün boyu dışardaydım ayaküstüydüm bütün atıştırdım inşallah bir detoksumu olumsuz etkilemez.birde ben hep haşlamaları ve salataları doyana kadar yiyorum sizlerde öyle yapıyormusunuz

eee amcam yine aynı şeyleri yazmış,onun yanında mı yemeklerden yiyecez ki?allah allah.....cokacimcoook

ben birde hayvansal gıdalara geçmeyi düşünmüyorum bir iki gün bakliyat ağırlıklı mesela havuç ve patatesli mecimek çorbası-patetes salatası falan düşünüyorum.salı günü tamamen normale geçerim sanırım

bence cumartesi günü akşam nırmal yemeğe geçiş yapılacak öğlen için yine haşlama sebze yazıyor.akşma içinde güzel bir çorba yapıp içeriz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…