benim karın şişkinliğim lavmandan sonra bile geçmedi, inanılmaz derecede gaz var. cok canım sıkıldı cok. geri döndüm kür öncesi halime...bırakmak ta istemiyorum...var mı aynı durumda olan?
arkadaşlar gaz sorunu olanlar,hafif haşlayıp yiyecekler,elmayı bile çiğ tüketmeyecekler..maranki nin sitesinde bu yazıyor okursanız iyi olur benede yok o yüzden tam okumadım ,yanlış bişey söylemeyeyim şimdi.....
arkadaşlar ben cumartesi sabah aynen meyve suyu yapıcam,ama öğleden sonra günüm var orada yerim az az..akşam meyve,pazar sabahı simit peynir yiyecem kimse beni bu fikrimden caydırmaya çalışmasın........
Hayirli geceler arkadaslar annem ablam ve ben de devam ediyoruz. Annemle bende bi anormallik olmadi ama ablamin idrarindan 3 gündür kan geliyor yarin urolojiye gidecek. Süperanne sanirim sizdende gelmis eger idrarinizdan kan geldi ise birde böbrekleriniz agriyor ise büyük ihtimal tas düsürüyor olabilirsiniz . isterseniz sikayetiniz devam ederse sizde bi doktora gidip ultrason la baktirin.
arkadaşlar anca gelebildim.genel olarak karın şiliğinden rahatsıszı heralde.benimde karnım çok şiş bugün.aynene bide böyle açlıktan tırmalanmalar oluyo.bugüne kadar hiç böyle olmamıştım.bugün öğlenden beri karnım çok şiş.ayrıca öğlen bağırsaklarım çok iyi çalıştı.buna rağmen hala karnım şiş.akşam 8 de portakal geryfurt limon suyu içtim.ikindi kursta 3 tane incir yedim.cumartesi yemek yiyebilcekmiyiz şimdi.yoksa ogündemi sebze yyicez yine.benim canım peynir çay tavuk isityo.
kaydirigubbakcemile3sen çok bile dayancan
ben cumartesi öğlen makarna yicem inşallahcokacimcoook
pazar gününe de bi sürü şey yaptırcam anneme cokacimcoook
8. Gün
14 Mart 2009 Cumartesi
05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks (çıkan maddelerin kontrol edilip mümkünse görüntülenmesi)
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina veYeşilçay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. )
12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
17-18 Lavman Uygulaması
18-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)
Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir..
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?