Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
ben bişey sorucam arkadaşlar..hani ben lavmanları akşam yapıyorum ya... cumartesi acaba bende mi sabah yapıcam?akşam yapsam olmazmı ki?

en güzeli canım,ama ben peynir yerim vallahi pazar günü.....kaydirigubbakcemile5

nuriremcim ben cumartesi gününden beri doyduğumu hatırlamıyorum.hep açım aççççç.
.ben bugün hiç kuruyemiş yemedim.sadece 1 incir yedim öğlenden pırasa haşlayıp yedim.boşaltımda ne düşürdüğümü anlıyım diye öbürtürlü ayıptır söylemesi artık herşeyi söylüyoruz ama çıkanları fındık parçasımıdır cevizmidir diyip düşünüyordum.bugün denemek için hiç kuruyemiş yemedim.bundan sonra az kaldığı için pek yemeyi düşünmüyorum .ama çok açııımmmm cokacimcoook

ben bişey sorucam arkadaşlar..hani ben lavmanları akşam yapıyorum ya... cumartesi acaba bende mi sabah yapıcam?akşam yapsam olmazmı ki?

pınarım bende lavmanı normalde akşam yapıyorum ama cuma günü akşam yapmayıp c.tesi sabah yapmayı düşünüyorum.zaten cuma günü hemen hemen hiç birşey yemiycez.hem akşam hep sabah yapmam zor olur diye düşünüyorum.

:1hug:

:1hug: zaten çoğumuzda bu durum sözkonusu olduğu için ben normal olarak yorumlamıştım.demekki normalmiş.ayy sabah ne güzel inceliyorum diye sevinmiştim.saat 2 den sonra davul gibi şimeye başladım.hele şimdi çok şişim.kızm diyoki yoksa anne kardeşimmi olacak diyo.dün akşam zayıftın bugün karnında bebek mi var diyokaydirigubbakcemile3

ayy bende pazar sabhı domatesp1 kalıp peynir salatalık maydonoz yiycem.veee bidemlik siyah simsiyah çaaay.akşam hayvansal şeuyeler yemiyceksek eğer bende mercimek çorbası yada yoğurtla yenecek bişey yiycem.evin hertarafında peynir uçuyo sankiiiii.

hee bişey dha var.biz şimdi cuamrtesiye kadar davul gibimi gezcez yaniii.abbbooo evden çıkmıyayım bari ben.

S.A hanimlar. benimde ayni sekilde karnimda siskinlikten sikayetciyim, 3 gundur ama bugun çok iyim. dr maranki'nin sitesin de gaz sorunu olanlar, patates ekleyebilir sabah ki içdigimiz karisima yaziyo. ben bugun sabah yaptim. tadi acimsi, felaket tiksindim bu karisimdan, içemedim... yeniden yaptim ardik. lavmanida ilk yarim litresi 12 dk durdu. 2 litreside 1 dk anca: (( fazla duramiyorum, imkansiz nnerde ise sancilar oyle bir giriyor ki...
birde bazi hanimlarin yuzun de sivilce çikmis. benim baslamadan once zaten bir kac tane sivilcem vardi ama bu sivilceler, 1 haftada anca geciyoyordu, detox suresinde hizli olarak gecdi ve kayboldu yuzumden. dr maranki'inin yine bir tv programinda "yuzdeki akne ve svilceler karacigerinden geliyor, karacigerin temiz ise, yuzun puruzsuz olur" diye dedigini duydum..
ben de ki bu degiskliklerin gorunce dogru olduguna bir kez daha inandim...
Allah'in izni ile insAllah bir cok rahatsizliklardan kurtulacagiz....

pinar hanim bende aksam yapiyorum, ama cuma gunu aksam, zeytin yagi ve limon suyunu içecegizz ve bunlar bagirsaklarimizi yumusatacagi için galiba mecbur sabah yapacaz..
aksamdan bobreklerimizi sicak tutmamiz gerekliymis. asil sonuç ozaman olacak insAllah... lavmani ise o zaman uzun durdurmak daha faydali olacagini soyluyorlar;

Allah cc yardimcimiz olsun...

Son düzenleme:

amin mnthcım.cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.ayy geri sayım başladı demek.hayırlısı olsun inşallah.ayy nasıl sıcak tutcambilmiyorum.bussaatlere kadar hep ayaktayım.ogün nasıl olcakta oturcam .
ya arkadaşlar 1 sb. ze.yağı ve 1 sb limon susy karıştırmadan içilcek demi.ee benim kilom fazla mesela. ve kolestrolüm de var.bu 1 sb yağ kilo yapmıycakmı bana.
bide benim sırtım ağrıyo.böbrekelrimdede hafifi arda giren sancı oluyo.

roze hanim kasim ayindaki uygulamada bir yakinim sicak su torbalari koymus her iki tarafina. sabahki lavmanda ise tas dusurmus. bende oyle yapmayi dusunuyorum. sicak su torbalari ile az isittikdan sonra havlu ile sarip yatacam gece usutmemek için.

simdi zeytin yagi ile limon karisilmicakm?? bir yudum yag, bir yudum limon suyu içcek olmazmi ki ??? ama oyle isede gozumuzu kapar içceriz ardik ne yapalim degil mi ?

Allah hepimize sifa versin insAllah..

Son düzenleme:
ben yağ ve limonu karıştırarak içmeyi düşünüyorum...yoksa z.yağını tek başına içemem..hemde arada nefes alarak içilecek mümkün değil içemem....ben her ikisini karıştırmayı düşünüyorum....

şişlikten sivilceden bahsedenler olmuş,şaşırdım...

bende detoxa başlamadan önce şişkinlik sorunum vardı ama çok şükür şimdi kurtuldum bu sorundan...cildime gelince ben bile şaşırıyorum,değişim çoook farkediliyor....aynaya bakınca hoş bi cilt görüyorum ....

Aynen ben de sizin gibiyim arkadaşlar. İlk günlerde içimde uzun süre tutuyordum, hatta sıkıldığımdan gidiyordum wc'ye. Ama bugün çok zor tuttum ve yeterli boşaltım olmadı hissediyorum. Dün lavman sonrası tartıldığımda 61.1 kiloydum. Bu gün tartıldım lavmandan sonra 61,4 kiloyum. Bu yediklerim kilo yapmadı ya... Hatta dün daha çok bitki çayı ve sebze suyu içtim ama, noldu anlamadım....

kızlar zeytinyağı ve limon suyu ayrı mı içilecek yoksa karışık mı?nefes olayı içilirkenmi yoksa sonradan mı yapılacak?

herkese günaydın. bugunku lavmanda cok karnım agrıdı.zaten cok az tutabılıyodum .bugun onuda yapamadım.hala karnım agrıyor.hemen herkes şiş olduğuna göre bu inş normaldir.hadi bakalım geriye az kaldı.diycem ama saatler geçmiyor ki hele bu kahvaltı zamanı.evdekilere hazırla hatta otur bı de cocuklara yedir .amam sen yeme offffffmirmirmirmir

kızlar zeytinyağı ve limon suyu ayrı mı içilecek yoksa karışık mı?nefes olayı içilirkenmi yoksa sonradan mı yapılacak?

Bir yudum zeytinyağı bir yudum limon suyu şeklinde içilecek diye biliyorum, ama karıştırmaktan ne zarar gelirki, sonuçta karışıyor midede. Nefes egzersizi bunlar içildikten sonra yapılacak 20-25 dakika falan yapılması gerekiyor.

hayırlı sabhlar arkadaşlar.300ml.meyve sebze suyunu içtim.şimdide 200ünü içiyorum.ayyy 2kere daha içicez bunu değilmi.pazar sbahı içmiycez yanii.bende sbah lavmanda ilkini2 dakika anca tuttum.ikinciyi de hemn 200ml kadarı boşaldı.gerisiniyse 5 dakika sağda 7dakika ayaklar yukarda tutabildim.önce birazı çıknca daha rahat tutuluyo.yani ben 1.5 litre kalmıştı.onu daha rahat tutabildim içerde.

merhaba arkadaşlar bugün lavmana sarmısak suyu kattım bakalım sonuç ne olacak :) şöyle sıcak bir yemek ve yoğurt çekiyor canım ama az kaldı dimi ? Benimde niyetim c.tesi ve pazar günü sebze çorbası içmek p.tesi hayvansal gıdalara başlamak mesela kahvaltıda 1 yumurta ile olabilir :)

günaydın arkadaşlar yarın sebze suyundan başka bişey içilmeyecekmi.gün içersinde yarun için meyve-sebze suyu kuruymeiş incir kayısı tüketebilirmiyiz.daha önce kozmik temzilik yapanlar lütfen cevap yazın bekliyorum.

kızlar bu meyve suyu iğrenç ya 2 ğündür içemiyorum sabah sabah sirkeli su içtim bende:bbo:artık meyve sebze görmek bile istemiyorum ,hele brokoli öğğğğğkkk Şislik bendede var davul gibi geziyorum.ama bu sabah tartıldım ta tam 3 kilo gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…