ben birde hayvansal gıdalara geçmeyi düşünmüyorum bir iki gün bakliyat ağırlıklı mesela havuç ve patatesli mecimek çorbası-patetes salatası falan düşünüyorum.salı günü tamamen normale geçerim sanırım
ya arkadaşlar ben birde kuruyemiş olayını abarttım galiba çok yiyorum açlık hissettikçe halsiz kalmamak için atıştırıyorum ve bugün gün boyu dışardaydım ayaküstüydüm bütün atıştırdım inşallah bir detoksumu olumsuz etkilemez.birde ben hep haşlamaları ve salataları doyana kadar yiyorum sizlerde öyle yapıyormusunuz
ben bişey sorucam arkadaşlar..hani ben lavmanları akşam yapıyorum ya... cumartesi acaba bende mi sabah yapıcam?akşam yapsam olmazmı ki?
:1hug:iyi geceler arkadaşlar.bugün 5.günümüzde bitti az kaldı...şişlik olayına gelince bende şiştim sanki ben bu diyete başlmadan önce bu kadar göbeğim yoktu ve belim bu kadar kalın değildi.şimdi çok şişim.ama marankinin bir konuşmasında diyordiki karın ay dolunay olana kadar şişer .diye konuşmasında geçmişti.deniz sularının yükselip alçlamsı gibi bişey sanırım..bugün akşam artık midem bulandıu yeşillik yemekten herhalde beden temizliği bitince bir müddet yeşil şeylerden uzak kalacağım..
Evet arkadaşlar marankinin o konuşmasını hatırladım şimdi.karın şişer hele zeytinyağı ve limonu içince tam dolunay gibi şişer boşaltım için sinyal verir demişti.yani şişmesi normal bencede rahat olun bekleyelim c.tesi sabahını inş.
ben bişey sorucam arkadaşlar..hani ben lavmanları akşam yapıyorum ya... cumartesi acaba bende mi sabah yapıcam?akşam yapsam olmazmı ki?
pinar hanim bende aksam yapiyorum, ama cuma gunu aksam, zeytin yagi ve limon suyunu içecegizz ve bunlar bagirsaklarimizi yumusatacagi için galiba mecbur sabah yapacaz..
aksamdan bobreklerimizi sicak tutmamiz gerekliymis. asil sonuç ozaman olacak insAllah... lavmani ise o zaman uzun durdurmak daha faydali olacagini soyluyorlar;
Allah cc yardimcimiz olsun...
aynen walla bende gıcık oldum bide ilk günler lavmanı daha iyi tutuyordum bu gün ilki iyiydi sonraki 5 dk yan 1 dk sırt üstü
keşke marankinin kampına katılmış birileri olsaydı aramızda yada elmas maranki de üye olsaydı kadınlar külübü ne
kızlar zeytinyağı ve limon suyu ayrı mı içilecek yoksa karışık mı?nefes olayı içilirkenmi yoksa sonradan mı yapılacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?