Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

7. Gün
13 Mart 2009 Cuma

05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina veYeşilçay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. )Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.
Bugüne mahsus olarak;
Gündüz bedeni ısıtma, hamam
Akşam saat 20.00'den sonra yağ limon karışımı içilir - 1 su bardağı saf sızma zeytinyağı(yaklaşık 150-200 cc ve 1 su bardağı taze sıkılmış limon suyu - yaklaşık 150-200 cc)
Akşam saat 21.30 nefes egzersizi uygulaması
Akşam Saat 22.00 den sonra hemen yatış
Not: Temizliğin son gününde rahat boşaltım yapılabilmesi, akşamki yağ ve limon uygulaması ile boşaltımın kolay yapılabilmesi için bugün içerisinde bir şey yememeniz tavsiye edilmektedir.
Maranki sitesinden alıntıdır.

arkadaşlar gaz probleminden bahsetmişs
niz tam aksine
bende detoksa başlamadan önce çok gazzlıydım bazan abdest alırken bile defalarca peşpeşe alıyodum .ama şimdi çok rahatım. dün sadece iki kez gazım oldu. önceki günler hiç olmadı. çok az haşlıyorum 2 taşım kaynatıp kapatıyorum biraz bekletip öyke yiyorum .sabah suyunu sıkacağımız sebzeler hariç diger vakitler haşlayarak tüketmemizi söyledi maranki.

a.s.rose canım benim,ben sabahları meyve sebze suyuma zeytinyağı katmıyorum,1 kaşık zeytinyağını önce içip ardından suyumu içiyorum kiiiii onda bile içim bir hoş oluyor 1 subardağını nasıl içerizki?balkonda soğuk ortamda içilecekmiş herhalde yoksa bünye nasıl kabul eder?:1shok:
zeytinyağı ve limonu karıştırabiliyorsunuz,önce yapan arkadaşlar ikisini pipetle karıştırıp karıştırıp çekmişler...delikafadulden.
birde roze cim,biz yeni detokstan çıkıyoruz senin peynirle çayı anladımda domates ve salatalık cıssssklava: hormon anacım onlar,detoksumuza aykırı,onları bence hayatından çıkar..ben hormonlu gıda almam,yazın sebzesi yazın kışın sebzesi kışın..bu kuranı kerimde bile varmış,biz bunları allak bullak ettiğimizden hasta oluyoruz ya,sağlıksız beslenme birazda bu canım...aman ha alma o hormonluları evine...peyniri ye çayınıda iç bendende sana 1 simit....kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ay arkadşlar yaa.kızmla babam kahvaltı yapıyolar.ben 2 incir 2 kayısıyla 4 fincan yeşil çay içtim.çok zor geliyo artık.başka bişey aklıma gelmiyo ama kahvaltısızlık beni mahfediyo.bendende kilo gitti ama tam bilmiyorum.regli olduğıum içnde tartılmadımn.
bende sebzeleri salata hariç çiğden yemiyorum.öğlen haşlıyorum hep.suyunuda işçyorum.ama sabhki lavmandan sonra daha rahatım.

güzelim yukarıda arkadaşımızda yazmış,meyve sebze suyundan sonra incir fındık falan yiyebiliyoruz,ama öğleden sonra birşey yok herhalde yazmamış zaten....akşam zeytinyağı limon..yarın çooook zooooor geçecek.......:1ninca:

hıımm anladım.bende dün aldım salatalığı felan.çok güzel görünüyodu gıcır gıcır yemyeşil aldım 2 kilo.yedimmi tabikide hayır.normalde bende almam mevsim dışı sebze meyve.çook ama çok canım çekerse ozamn alırım. ben 2 yemek kaşığı z.yağı koyup içiyorum sabhki meyve suyuna.peynir hayvansal gıd a ya benim takıldığım nokta o.pazar gün yiyebilcekmiyim diye. haa simit içinde ayrıyeten teşekkürler canım.a.s.

Ben lavmani uzun tutabiliorum arkadaslar sanirim bu isin puf noktasi suyun iliktan biraz sicaga yakin olmasi siddetle tavsiye ederim..

Bir de zeytinyagi ve limon olayina aciklik getirmek istiorum,daha yeni dinledim Elmas Maranki'yi videoda,dioki aslinda zeytinyagini yavas yavas nefes alarak ictikten sonra limonu onun uzerine icmek en guzeliymis,cunku ilk once zeytinyagi organlarimizin uzerine yerlesip kayganlik yapiomus ve buda vucuttaki tas veya herhangi bir olumsuzluk varsa onun disari atmasini kolaylastiriomus.Ozellikle taslar zeytinyagi yardimiyla kayip gider dio.daha sonra limonu icmek lazimmis.Yapabilenler boyle yapsin yapamayanlarda karistirip icsinler dio.

Bilgilerinize..

aa londoncum ben aynen dediğngibi yapmaya çalışcam.yani önden z.yağını arkadanda limon suyunu içicem.yalnız kesin eminsin demi öyle olcağından.bide yanlış yapmıyalım.
lavman suyu aslında benimde sıcak oluyo ama anlamdım.

arkadaşilar açlıktan anlama kabiliyetimde azaldı. cuma benim 6. gün oluyo. pazar başladım. arkadaşlar hangi gün başlanırsa başlansın cuma limon ve z yağı yapılacak diyo. toplam 8 günmü 7 günmü olacak bu zyağı ve limon songünmü içilecek .cuma yaparsak son gün olmuyo ya lütfen beni aydınlatın kaç kişi benden haber bekliyo bununla ilgili bende onlara bilgi aktarıcam canlarım lütfen

Rose14 eminim cnm hatta Ahmet Maranki ve Elmas Maranki ikiside ayni programdaydi,Ahmet maranki karistirip icsinler diyince Elmas Hanim bu aciklamayi yapti,ozellikle bobreklerinde kum veya tas olan varsa zeytinyagini onceden icsin dedi.yani mantikli aslinda cunku ac karnina zaten asitli meyve suyu icmeyin dio.en azindan yagi onceden gonderip uzerine limonu icmekte fayda var sanirim. ama midemiz bulanipta icemezsek diger turlu karistirip icin dedi.Yeni izledim daha..

Karankicim,bende senle ayni gun basladim.pazar gunu yani ama bende yarin aksam icicem zeytinyagi ve limon suyunu.yarin ayin cekim gununun en cok oldugu gun oldugu icin hangi gun baslanirsa baslansin yarin zeytinyagiyla limon yapicak demis Maranki.Ben mesela yarin yapicam ama pazar gunu falanda devam edicem daha net sonuc almak icin.Ve bende bu bilgileri burdaki arkadaslardan aldim.onlar daha yeni dinlemislerdi Maranki TV programlari tekrarlaniomus su ara ordan dinlemisler.icin rahat olsun.beraber devam ederiz.stress yapma bende senin konumundayim..

Öğlen neler yediniz arkadaşlar.ben yarın fazla birşey yemeyi düşünmediğim için şimdi 2 küçük parça kepek ekmeği ama gerçek kepek içinde kesinlikle beyaz un olmayan ekmemk yedim.ve kereviz haşladım .eskiden kereviz bizim evde pişmezdi şimdi en sevdiğim yemek kereviz oldu.
maranki sen nelere kadirsin cokacimcoook !!!

Ben az ıspanak yedim, haşlanmış ve suyunu içiyorum. Bugün nedense hiç acıkmıyorum... ınşallah yarın aramam bu haşlamaları bile...

arkadaşlar ben şu an haşlanmış kereviz içine biraz pırasa ve havuç karıştırdım limon sıktım üzerinedeafiyet yiyorum.bu detoksta ne çok haşlamalardan kereviz ve brokoli bana göre en güzeli bıkmadan yerim.en iğrencide ıspanak haşlaması idi.yemeğimim yedikten sonrada koca bir bardak kereviz suynu içeceğim.

merhaba arkadaşlar biz ailecek bu beden temizliğini yapıyoruz.annem babam,kardeşim ve ben.sizinde yaşadıdığınız değişiklikleri merak ediyoruz...

arkaşım bende nette bu gün okudum ve şaşırdım.lavman yapmanın bağırsak içindeki faydalı bakterilerinde yok olmasına sebebp oluyormuş diye;ben ve ailem bu yüzden c.tesi günü son lavmanımızı yapacağız,çok fazlada abartmamak gerek sanırım,bu konuda bişey duyan varmı acaba?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…