günaydın arkadaşlar yarın sebze suyundan başka bişey içilmeyecekmi.gün içersinde yarun için meyve-sebze suyu kuruymeiş incir kayısı tüketebilirmiyiz.daha önce kozmik temzilik yapanlar lütfen cevap yazın bekliyorum.
amin mnthcım.cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.ayy geri sayım başladı demek.hayırlısı olsun inşallah.ayy nasıl sıcak tutcambilmiyorum.bussaatlere kadar hep ayaktayım.ogün nasıl olcakta oturcam .
ya arkadaşlar 1 sb. ze.yağı ve 1 sb limon susy karıştırmadan içilcek demi.ee benim kilom fazla mesela. ve kolestrolüm de var.bu 1 sb yağ kilo yapmıycakmı bana.
bide benim sırtım ağrıyo.böbrekelrimdede hafifi arda giren sancı oluyo.
günaydın arkadaşlar yarın sebze suyundan başka bişey içilmeyecekmi.gün içersinde yarun için meyve-sebze suyu kuruymeiş incir kayısı tüketebilirmiyiz.daha önce kozmik temzilik yapanlar lütfen cevap yazın bekliyorum.
a.s.rose canım benim,ben sabahları meyve sebze suyuma zeytinyağı katmıyorum,1 kaşık zeytinyağını çnce içip ardından suyumu içiyorum kiiiii onda bile içim bir hoş oluyor 1 subardağını nasıl içerizki?balkonda soğuk ortamda içilecekmiş herhalde yoksa bünye nasıl kabul eder?:1shok:
zeytinyağı ve limonu karıştırabiliyorsunuz,önce yapan arkadaşlar ikisini pipetle karıştırıp karıştırıp çekmişler...delikafadulden.
birde roze cim,biz yeni detokstan çıkıyoruz senin peynirle çayı anladımda domates ve salatalık cıssssklava: hormon anacım onlar,detoksumuza aykırı,onları bence hayatından çıkar..ben hormonlu gıda almam,yazın sebzesi yazın kışın sebzesi kışın..bu kuranı kerimde bile varmış,biz bunları allak bullak ettiğimizden hasta oluyoruz ya,sağlıksız beslenme birazda bu canım...aman ha alma o hormonluları evine...peyniri ye çayınıda iç bendende sana 1 simit.... kaydirigubbakcemile3
düzeldim canım sağol kasıklarımda ağrı yok ama sol kaburgamın yan tarafı arka sırıma doğru ağrıyo bün orası neresi tam onuda anlayamadım.acaba taş falan varda onun sancısımı diye aklıma geliyor.
süperanne benimde kaburgam ağrıyo sendede detostamı başladı
arkadaşilar açlıktan anlama kabiliyetimde azaldı. cuma benim 6. gün oluyo. pazar başladım. arkadaşlar hangi gün başlanırsa başlansın cuma limon ve z yağı yapılacak diyo. toplam 8 günmü 7 günmü olacak bu zyağı ve limon songünmü içilecek .cuma yaparsak son gün olmuyo ya lütfen beni aydınlatın kaç kişi benden haber bekliyo bununla ilgili bende onlara bilgi aktarıcam canlarım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?