Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
canlarım bende brokoli yiycem.çmaydonoz haşladım suyunu içicem. bugün geçti sayılır geriye 2 gün kaldı.

london cum çokk teşekkür ederim bilgilerin için .aynen yapıcam. yalnız ben cumartesiden sonra bırakmak istiyorum. zayıf olduğum için zorlanıyorum başım dönüyo artık

Arkadaşlar annem hiç bir yerde lavman bulamadığını söyledii..Son 3-4 gün lavman yapılsa yeterli olurmu..Salı günü başladı ama yarın yapıcak ilk defa olurmu sizce?

Merhaba kizlar...Baya iyi dayandiniz tebrik ederim..Ehh artik yarini da atlatirsaniz sagliklariniza kavusursunuz insallah..
Hangi gun baslanirsa baslansin limon ve zeytin yagi cuma icilecek arkadaslar...Eger gec basladiysaniz cumadan sonra yine devam edeceksiniz detoksa...Ama herkes ayni gun icecek zeytinyagi karisimini...
Bu arada aslinda o gun vucudu sikcak tutmak lazim....Ama zeytinyagini icerken havadar bir yerde durmak ve ictikten sonra burundan nefes almak ise yariyor...Ben tek tek icememistim zaten denemedim bile..Ikisini karistirip pipetle (kamisla) ictim..Zaten zeytinyagi direk yukarda cikiyor ne yaparsaniz yapin..Ben pipetle karistirip damagimin koyabilecegim en son noktasina dayayip oyle ictim pipetle ki tadini cok fazla almiyim diye...Ben yudum yudumda icemedim valla 3-4 kerede bitirdim hepsini yoksa yudum yudum ....Hayatta gitmezdi... :))))
Sonrasinda nefes egzersizlerini mutlaka yapin hafife almayin..Ben cok ciddiye almamistim ama yaptim ve o gun daha rahat nefes aldigimi farkettim burnumdan...
Karacigerinizi isitip vucudunuzuda sarip sicak tutmaya calisarak hemen uymanizi tavsiye ederim...Cunki gecen sefer yapan herkes bu karisimi belli bir sure sonra afedersiniz cikartti...Yani uyunursa icinizde kalma suresi bence uzar...Bunun sonrasinda zaten cok cokkk rahatliyorsunuz...
Ben egzersizleri yapip hemen uyumustum 10 da sonrasinda gece 1 den sonra mide bulantisiyla uyandim ve kendimi cok kotu hissettim..Esimde yanimda degildi hatta cok korktum simdi bisi olursa kimsenin haberi olmayacak diye...Zor attim kendimi banyoya...Ama cikisim muhtesem oldu... :))))O kadar hafifi ve rahatlamis ciktim ki anlatamam....
Benim tecrubelerim bunlar...Artik yarindan sonra sizde paylasirsaniz nisana ve daha sonra yapacaklara yardim olur...Biz en kolay icmek icin zeytinyagini pipeti bulmustuk bakalim siz neler bulacaksiniz...

8. günden sonra devam edecek arkadaşların azmine hayranım. Cumartesi sabahından sonra 6 ay lavman ve haşlama sebze lafı duymak istemiyorum... Gözümün önünde su börekleri dönüyor,,,,,,,,
Daha yarın akşam var, nasıl içilecek o zeytinyağı, Allahım yardım et....

Arkadaşlar annem hiç bir yerde lavman bulamadığını söyledii..Son 3-4 gün lavman yapılsa yeterli olurmu..Salı günü başladı ama yarın yapıcak ilk defa olurmu sizce?

Lavmansiz yapmak cok dogru degil sanirim...Keske birdahaki aylarda yapsaydi anneniz o zamana bulurdu belki...

Derya sen zaten ilk yapmiyorsun sanirim...Valla yarin icecek degilim ama birdahaki aya bende yapmayi dusunuyorum inanki bu zeytinyagi korkusu dustu simdiden içime arkadaslara sira gelince bende dusunmeye basladim bile.. Allah yardimciniz olsun...

ayyyy şu zaytinyağlı karışımdan dolayı bende iyce kasıldım.şimdiş anlamadığım şey.bunu içince istifra etmemizmi iyi yoksa tutmamızmı.

evet arkadaşlar bende z yağını nasıl icerim diye düşünüyorum pipet gerçekten işe yarayabilir allah hepimize kolaylık versin kepek ekmeği ne kadar yemeliyiz yada hiç yenmezmi bilen varsa lütfen yazsın

4. kozmik beden temizliğinin uygulanış biçimi
lavman, eczaneden alınacak olan lavman seti ile yapılır. 2 lt su kaynatılır beden ısısında soğutulur, lavman setine doldurulur, 2 yemek kaşığı limon suyu , 2 yemek kaşığı elma sirkesi konulur veya her ikisi ayrı ayrı konularak yapılabilir. yukarda anlatılan bu uygulama her sabah 0/5 ile 0/7 aralığında yapılmalıdır.ayın 15. yani dolunay günü yine lavman yapılır, sebze meyve suları içilir, çaylar içilebilir ama yemek yenmez.gündüz hamam veya saunaya gidilir.hamamda beden bilhassa karaciğer bölgesi yani sağ taraf ısıtılır.akşam saat 20.00-22.00 arasında termofor sıcak su ile doldurulur , sol tarafa yatılır, sağ tarafa karaciğerin üzerine termofor konularak, karaciğer ısıtılır bu esnada 150 gr (1 su bardağı ) sızma zeytin yağı 150 gr limon suyu sıkılır bir yudum zeytin yağı, bir yudum limon suyundan içilir, 2 saatte bu tüketilir.sonra diz üstü oturulur, omurga dik olmak kaydıyla parmakla burnumuzun sol tarafı kapatılır., sağ taraftan derin nefes alınır, tutulur sonra burnun sol tarafından bırakılır.aynı işlem diğer tarafla da sırayla yapılarak bu egzersiz yarım saat devam eder ve gece boyu da karaciğer ısıtılarak yatılır. böylece alınan sıvının bağırsaklardan akmasıyla içerisinde yıllarca birikmiş olan maddelerde o gece atılır, safra taşları, karaciğerde biriken toksik maddelerde atılmış olur. o gece bedenimizden çıkanlara dikkat ederek nelerle yaşadığımızı görmemiz gerekir. bu temizleme metodu, başta uzakdoğu’dan olmak üzere, batı’ da da son yıllarda rağbet görmüş bilhassa abd’de kozmik şuurlu tıp doktorları ve diyetisyenlerce de kitaplaştırılarak, uygulama alanı bulmuştur. kozmik yaşamın vazgeçilmez metodu olan bu uygulama sadece kalın bağırsak değil, vücudumuzu bütün hastalıklardan da temizlemiş oluruz.dünyada bu uygulama 120 metotla uygulama alanı bulmuş, bedeni temizlemenin en etkili yolu olarak bu metot uygulanmaktadır.siz de bu metodu tam yaparsanız daha iyi bi yaşam kalitesi elde etmiş olursunuz

Amin canım.. Geçen sefer bu zeytinyağını içerken, bir daha bana detoks, maranki demeyin, son bu, bir daha yapmam diyordum. Ama bittikten sonra gördüğüm değişiklikler hiç düşünmeden beni bu uygulamanın içine sürükledi. Allah senin de hepimizin de yardımcısı olsun...

arkadaşlar ben buyazıyı geçen sefer yapan alsebe arkafaşımızdan alıntı yaptım.herkes neler anladığını paylaşsın lütfen

rose benim anladığım vücudu iyi ısıtmalı nefes alıp verme egzersizlerini dikkatlice uygulama ve zeytinyağı limon ikilisini mutlaka içmemiz gerektiği, ben bu ısıtma işini sıcaksu torbasıyka değilde kaloriferde yapmayı düşünüyorum gece yatarkende yün fanila giyip ısıttığım havluyu karnıma sırtıma sarıp yatmayı düşünüyorum :) senin kafana takılan nedir?

ya kızlar annem zor dayandı bugüne geldiğimie şükür cumartesi hemen yemeklere ekmeklere geçmeyi düşünüyor.sizlerde hemen geçecekmisiniz.

canım aslında kafama pek biey takılmadı da.herkes doğrumu anlıyo diye söyelmiştim.ben su ısıtcam.kalın bişey giyip bende havlu sarcam.tek şey, nefes hareketlerini karaciğeri ıstma işini karışımı içmeden öncemi yapcaz.

Kizlaarr valla benim kafam cok karisti
Hani sizle ne zaman baslarsaniz baslayin cuma gunu herkes zeytinyagi olayini yapicak die konusmustuk ya,simdi bi arkadasimla gorustum oda kitabindanmi bakmis ne Maranki Hocanin 7.gunun sonunda yapilir zeytinyagi falan die yaziomus.ufffffffffff

napcaz simdi biz gec baslayanlar...gerci bi arakadasimiz TV de tekrarini izlerken soyledi maranki demisti ama insan allak bullak oluo ..kesin dimi su cuma gunu herkes emin dimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…