Karankicim,bende senle ayni gun basladim.pazar gunu yani ama bende yarin aksam icicem zeytinyagi ve limon suyunu.yarin ayin cekim gununun en cok oldugu gun oldugu icin hangi gun baslanirsa baslansin yarin zeytinyagiyla limon yapicak demis Maranki.Ben mesela yarin yapicam ama pazar gunu falanda devam edicem daha net sonuc almak icin.Ve bende bu bilgileri burdaki arkadaslardan aldim.onlar daha yeni dinlemislerdi Maranki TV programlari tekrarlaniomus su ara ordan dinlemisler.icin rahat olsun.beraber devam ederiz.stress yapma bende senin konumundayim..
Arkadaşlar annem hiç bir yerde lavman bulamadığını söyledii..Son 3-4 gün lavman yapılsa yeterli olurmu..Salı günü başladı ama yarın yapıcak ilk defa olurmu sizce?
8. günden sonra devam edecek arkadaşların azmine hayranım. Cumartesi sabahından sonra 6 ay lavman ve haşlama sebze lafı duymak istemiyorum... Gözümün önünde su börekleri dönüyor,,,,,,,,
Daha yarın akşam var, nasıl içilecek o zeytinyağı, Allahım yardım et....
bir dahaki ay hangi tarihler arasında oluyor?
Derya sen zaten ilk yapmiyorsun sanirim...Valla yarin icecek degilim ama birdahaki aya bende yapmayi dusunuyorum inanki bu zeytinyagi korkusu dustu simdiden içime arkadaslara sira gelince bende dusunmeye basladim bile.. Allah yardimciniz olsun...
rose benim anladığım vücudu iyi ısıtmalı nefes alıp verme egzersizlerini dikkatlice uygulama ve zeytinyağı limon ikilisini mutlaka içmemiz gerektiği, ben bu ısıtma işini sıcaksu torbasıyka değilde kaloriferde yapmayı düşünüyorum gece yatarkende yün fanila giyip ısıttığım havluyu karnıma sırtıma sarıp yatmayı düşünüyorum :) senin kafana takılan nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?