ya kızlar annem zor dayandı bugüne geldiğimie şükür cumartesi hemen yemeklere ekmeklere geçmeyi düşünüyor.sizlerde hemen geçecekmisiniz.
Kizlaarr valla benim kafam cok karisti
Hani sizle ne zaman baslarsaniz baslayin cuma gunu herkes zeytinyagi olayini yapicak die konusmustuk ya,simdi bi arkadasimla gorustum oda kitabindanmi bakmis ne Maranki Hocanin 7.gunun sonunda yapilir zeytinyagi falan die yaziomus.ufffffffffff
napcaz simdi biz gec baslayanlar...gerci bi arakadasimiz TV de tekrarini izlerken soyledi maranki demisti ama insan allak bullak oluo ..kesin dimi su cuma gunu herkes emin dimi???
Amin canım.. Geçen sefer bu zeytinyağını içerken, bir daha bana detoks, maranki demeyin, son bu, bir daha yapmam diyordum. Ama bittikten sonra gördüğüm değişiklikler hiç düşünmeden beni bu uygulamanın içine sürükledi. Allah senin de hepimizin de yardımcısı olsun...
London o tam zamaninda baslayanlar için sayilan 7 gun...Sen gec basladigin için istersen yarinki zeytinyagindan sonra 7 gunu tamamlamak için devam edebilirsin iyi netice almak için..Burda onemli olan ayin cekim kuvvetinden yararlanilarak temizligi yapmak...Daha etkili olmasi için..Anlatabildimmi...
Alsebecim anliorum ok ama her kafadan bi ses cikinca insanda hani onca emek verioken tam yapmak istedigi icin cileden cikio..Ayin cekim gucu bana mantikli gelio ok ama vucut son gun icindeki pislikleri tam olarak atio dimi,peki sorum su :
Bu programa en gec carsamba baslanir die yazmis sitede maranki hoca,gec baslayanlar mesela benim gibi 1 gun sonradan diilde carsamba baslayanlardielim cuma gunune kadar 2 gun gecio vucut nasil atacak zeytinyagiyla falan icindeki pislikleri daha temizlenmis olmazki 2 gunde???
aslinda maranki sitesinde iletisim telefonlari var sorulabilir....
Ben lavmani uzun tutabiliorum arkadaslar sanirim bu isin puf noktasi suyun iliktan biraz sicaga yakin olmasi siddetle tavsiye ederim..
Bir de zeytinyagi ve limon olayina aciklik getirmek istiorum,daha yeni dinledim Elmas Maranki'yi videoda,dioki aslinda zeytinyagini yavas yavas nefes alarak ictikten sonra limonu onun uzerine icmek en guzeliymis,cunku ilk once zeytinyagi organlarimizin uzerine yerlesip kayganlik yapiomus ve buda vucuttaki tas veya herhangi bir olumsuzluk varsa onun disari atmasini kolaylastiriomus.Ozellikle taslar zeytinyagi yardimiyla kayip gider dio.daha sonra limonu icmek lazimmis.Yapabilenler boyle yapsin yapamayanlarda karistirip icsinler dio.
Bilgilerinize..
arkadaşlar ben bugün lavman suyunu hiç tutamadım,girdiği ve çıktığı bir oldu...cumartesi sabahta böyle olur diye korkuyorum..ozaman pazar tekrar mı yapıcam ben lavmanı? sıcakta yaptım durmadı,ılıkta durmuyor,tek 3. gün tutabilmiştim yaaaa..ogün yaptıklarımı tekrarlıyorum ama yok.
ama bugün döküntüler başladı mercimekten az büyük et parçaları çıktı bugün ilk defa..3-4 tane felan..lavman suyunu daha fazla tutabilsem dahada çıkacak belki ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?