Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Arkadaslar once zeytinyagli kairisim içilecek sonra egzersizler sonra karaciger isitilmasi sonrada vucudu sicak tutup yapmak olucak..

London o tam zamaninda baslayanlar için sayilan 7 gun...Sen gec basladigin için istersen yarinki zeytinyagindan sonra 7 gunu tamamlamak için devam edebilirsin iyi netice almak için..Burda onemli olan ayin cekim kuvvetinden yararlanilarak temizligi yapmak...Daha etkili olmasi için..Anlatabildimmi...

deryacım sende ne gibi değişiklikler oldu canım biraz bahsedebilirmisin

Alsebecim anliorum ok ama her kafadan bi ses cikinca insanda hani onca emek verioken tam yapmak istedigi icin cileden cikio..Ayin cekim gucu bana mantikli gelio ok ama vucut son gun icindeki pislikleri tam olarak atio dimi,peki sorum su :

Bu programa en gec carsamba baslanir die yazmis sitede maranki hoca,gec baslayanlar mesela benim gibi 1 gun sonradan diilde carsamba baslayanlardielim cuma gunune kadar 2 gun gecio vucut nasil atacak zeytinyagiyla falan icindeki pislikleri daha temizlenmis olmazki 2 gunde???

canlar siz paylaşımda buluna durun ben saltamı yapıp yiyeyim.nede olsa yarın bişey yemiycez.

Canim bu program 7 gun sureli zaten...7 gun yapiminda sonuc aliniyor yazili sitede zaten hersey..Demekki atabiliyor vucut ki gec baslanmasinada izin verilmis..Zaten bir kere yapilmiyor bu temizlik bu sefer gec baslarsin birdahakine zamaninda baslarsin daha iyi sonuc alirsin belkide....
Aslinda benimde kafama takildi ki sonradan baslayip programin ortasinda zeytinyagini içip sonrasinda yine detoksa aynen devam edip 7 gunu tamamlamak dahami iyi olur ki? O zeytinyagi baya bir yumusatir cikan cikar icinden geriside sebze sularinla cikmaya devam eder gibi dusundum bende....CADIARZU CADIARZU

saol canım bende de taş var böbreğimde öyle içiyim o zaman ben bı yudum limon bir yudum zeytinyağı içmeyi düşünüyodum

kızlar bu karışımı içince çıkarırsak tekrarmı içeçez ben kendimden şüpheliyim midemden:bbo::içelim:

arkadaşlar ben bugün lavman suyunu hiç tutamadım,girdiği ve çıktığı bir oldu...cumartesi sabahta böyle olur diye korkuyorum..ozaman pazar tekrar mı yapıcam ben lavmanı? sıcakta yaptım durmadı,ılıkta durmuyor,tek 3. gün tutabilmiştim yaaaa..ogün yaptıklarımı tekrarlıyorum ama yok.
ama bugün döküntüler başladı mercimekten az büyük et parçaları çıktı bugün ilk defa..3-4 tane felan..lavman suyunu daha fazla tutabilsem dahada çıkacak belki ama?

aa geçmiş olsun canım.çıktı demk.dikkat et daha çıkabilir çünkü.ayy lavman konusunda bende çok fazla tutamıyorum ama bugün ikinci lavmanda birazını bırakıp gerisini ttutunca daha çok durabildim.yoksa lavmanı veridğim gibi geri çıkacaktı.sende eğer çok zorlarsa birazını bırak gerisini tut bide böyel dene bakalım.

pin@rimbende hiç degişiklik yok bakalım cumartesi ne olacak
15 Mart 2009 Pazar

-Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir.

10. Gün
16 mart 2009 Pazartesi

-Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir

detoks yapın diyor .lavmandan bahsetmiyor bende bunu anlamadım pazar la pazartesi meyva sularını içip lavman yapmıycazmı?

arkadaşlar 6 .gün bitti ve benden hiç bieşy çıkmadı bugün eşimden 3 adet ceviz büyüklüğünde yuvarlak bişeyler çıktığını söyledi.birde nar tanesi gibi kırmız yumuşak bir eşyler çıktığını söylüyor.acaba sizlerdede aynı durm varmı.bende neden çıkmadı ben yanlışmı yapıyorum bieşyleri acaba

bende de bişey yok canım nur irem ama öncekilerde lavman ve detoks yazıyordu pazar pazartesinde sadece detoks yazıyor

vallahi anlamdım detokstan kastı meyve sebze suları olabilr.ama ben pazartesi ye kadar lavmanımı yapacağım

nur-irem benim anladığım kadarı ile c.tesi lavman son ama iyi boşaltım yapamadığını düşünenler için pazarda yapabilirer denmiş verilen listedede c.tesinden itibaren hafif hafif yemeklere geçilebilir denmiş kaç gündür dinlenen mideye birden bire yüklenmemek için :) ben c.tesi sebze çorbası pişirmeyi düşünüyorum akşam küçük bir kase içerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…