mltm87 bence birden hamurişine yüklenme çünkü bir hafta çektiğine deymez en azından yavaş yavaş sindire sindire geçki etkisini kaybetmesin -tatlicadiarzu-
yarın birşey yenmeyecek kızlar ,ama meyve suyu serbestmiş,yine elma havuç,portakal sıkar içeriz güniçi,dayanabilecek miyiz ki? bizden öncekiler de aç durdular mı ki?
yaa pınarcım aslında açlık değilde böyle bişey yeme isteği var bende inanılmaz derecede
bişey yemesem aç kalsam olur ama güzel bişiler çiğnemek istiyorum
neyse yarında dayanalım napalım
zaten mide iyice küçüldü benimki hele minnacık kaldı acıkmıyorum ama yeme isteğim var
Bence cumartesi akşam yemeğe fazla yüklenmeyenler pazar sabahı lavman yapsın.çünkü boş mideyle bile tutamıyoruz.doluyla çok zor olur.
ben ilk üç gün çok güzel tuttum sonra geçtiğimiz 2 gün hiç ama hiç tutamadım bugün 11-12 tuttum
çünkü farkettimde ilk 3 günle diğer 2 gün arasındaki fark
tutamadığım zaman su sıcaktı bayaa ılıktı
bugün ise suy soğuktu ılıktan soğuğa geçmiş vaziyette
ve de kendinizi fazla dik tutmayın derim biraz daha yere yakın şekilde olun torbada fazla yüksekte olunca olmuyo
benim gözlemlediğim farklar bunlar
aynen bendede var kızlar,bu yeme isteğinden,kendimi tutmasam saldırcam ona buna...neyse aranızda kaçamak yapan var mı?ben bugün kızın krepinden aldım 1 lokma 1 yudumda çayından içtim,valla kendimi zor tuttum ve hemen aklıma 6 gündür yapmaya çalıştıklarım geldi,hemen engel oldum kendime..yarını düşünüyom ben....ama kaçamak yapmam herhalde çünki son gün ve ayın çekim gücünün en fazla olduğu gün ne olacaksa bu gün olacak......delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?