Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
cuma günü yağ limon içiliyo ve mümkünse hiç birşey yenmiyo kızlar unutmayın,cumayı cumartesiye bağlayan gece beden temizliği tamamlanıyo fakat isteyenler birkaç gün daha devam edebiliyo,bu arada sabahları bendende kaygansı birşeyler çıkıyo,ama asıl temizlenme cumartesi oluyo bence iki gün daha devam edin bence daha çok şeyler göreceksiniz,en 10 güne tamamlıycam inş.

ben cumartesi sabah sebze suyumu içerim öğlene makarnayla orucu açcam inşallah :)))
canım çok karbonhidrat istiyo demek ki vücudumun ihtiyacı var enerjiye
ben 1 gün bile fazladan devam ettiremicem
pazar günüde börekler çörekler dızmanalar ohhhhcokacimcoook

mltm87 bence birden hamurişine yüklenme çünkü bir hafta çektiğine deymez en azından yavaş yavaş sindire sindire geçki etkisini kaybetmesin -tatlicadiarzu-

melanklicim bende 10 güne tamamlamayı düşünüyodum ama çaysız ve kahvaltısızlık beni bi tuhaf etti.peki 10güne kadar hep lavman yapıcakmısın.

Arkadaşlar sizden bir şeyler çıktımı ?Ben sanırım bugün parazit düşürdüm.yani böyle birbirine sarılmış küçük küçük kurtlar gibiydi.Karnım ağrıdı akşam üstü baya gaz sancısı oldu tuvalete gittim ve sancılandım baya sonra çıkanı görüp şaşırdım.hala karnım ağrıyo ve gaz sancısı var.

süperanne geçmiş olsun.evet bişey çıkacağı zamn karın çok ağrıyo kasılmalar kramplar oluyo.sen de sarımsak koyuyomuydun.benden artık bişey dökülmüyo.

mltm87 bence birden hamurişine yüklenme çünkü bir hafta çektiğine deymez en azından yavaş yavaş sindire sindire geçki etkisini kaybetmesin -tatlicadiarzu-

sağol ciicimde vallahi dayanamıcam yemek yemek istiyorum yaa:çok üzgünüm:
aç değilim ama ağzımda yemek olsun istiyorum şöyle güzel güzel yemekler yemek istiyorum
yicem valla
zaten midem fazla almaz kii benim iştahım zaten çok kapalıydı şimdi midem iyice minicikin kalmıştır ama yicem ayy yicemde yicem diyom başkada bişi demiyomkaydirigubbakcemile3
biraz daha devam etse anlaşılan ben asıl kafayı yicem

Sağol rose. Evet sarmısak koyuyordum.Ama bu akşam evde yoktum aniden dışarı çıkmam gerekti ve lavmanı akşam yaptığım için yapamamıştım.Ben başta ağrılar başlayınca galiba lavman yapmadım ondan karnım ağrıyo diye düşündüm.Demek bide lavman yapsaydım neler çıkardı .artılk yarın sabah yapıcam .çok merak ediyorum neler düşücek.

ben bugün çok tuttum ilki 500 ml. 5 dk. 2. si 1,600 ml. 11-12 dk tuttum ona rağmen bişicik çıkmadı tertemiz su ben temizlendim artık sanırım
zaten benim amacım şu kronik kabızlıktan kurtulmak
o da olcak allahın izniyle

yarın birşey yenmeyecek kızlar ,ama meyve suyu serbestmiş,yine elma havuç,portakal sıkar içeriz güniçi,dayanabilecek miyiz ki? bizden öncekiler de aç durdular mı ki?

yarın birşey yenmeyecek kızlar ,ama meyve suyu serbestmiş,yine elma havuç,portakal sıkar içeriz güniçi,dayanabilecek miyiz ki? bizden öncekiler de aç durdular mı ki?

yaa pınarcım aslında açlık değilde böyle bişey yeme isteği var bende inanılmaz derecede
bişey yemesem aç kalsam olur ama güzel bişiler çiğnemek istiyorum
neyse yarında dayanalım napalım
zaten mide iyice küçüldü benimki hele minnacık kaldı acıkmıyorum ama yeme isteğim var

birde ben cumartesi sabah yine meyve suyu içicem,öğleden sonra yerim bişeyler,ama pazar tekrar lavman yapabilirim,içimde tutamıyorumya belki bişey dökülmez yine tutamam ve bişeyler dökülmezse pazar son bir kere daha lavman yaparımi1 haftadır yaptıklarım boşuna gitmesin....

Bence cumartesi akşam yemeğe fazla yüklenmeyenler pazar sabahı lavman yapsın.çünkü boş mideyle bile tutamıyoruz.doluyla çok zor olur.

aynen bendede var kızlar,bu yeme isteğinden,kendimi tutmasam saldırcam ona buna...neyse aranızda kaçamak yapan var mı?ben bugün kızın krepinden aldım 1 lokma 1 yudumda çayından içtim,valla kendimi zor tuttum ve hemen aklıma 6 gündür yapmaya çalıştıklarım geldi,hemen engel oldum kendime..yarını düşünüyom ben....ama kaçamak yapmam herhalde çünki son gün ve ayın çekim gücünün en fazla olduğu gün ne olacaksa bu gün olacak......delikafadulden

ben ilk üç gün çok güzel tuttum sonra geçtiğimiz 2 gün hiç ama hiç tutamadım bugün 11-12 tuttum
çünkü farkettimde ilk 3 günle diğer 2 gün arasındaki fark
tutamadığım zaman su sıcaktı bayaa ılıktı
bugün ise suy soğuktu ılıktan soğuğa geçmiş vaziyette
ve de kendinizi fazla dik tutmayın derim biraz daha yere yakın şekilde olun torbada fazla yüksekte olunca olmuyo
benim gözlemlediğim farklar bunlar

Bence cumartesi akşam yemeğe fazla yüklenmeyenler pazar sabahı lavman yapsın.çünkü boş mideyle bile tutamıyoruz.doluyla çok zor olur.

çok doğru.. oyüzden ben cumartesi öğleden sonra çok canımın çektiklerinden biraz yiyeceğim,akşamı meyva yada suyuyla geçiştirip pazar tekrar lavmanı deniyeceğim...kaydirigubbakcemile5

valla meltemcim ben sadece 3. gün tutabildim ve 5 dakika,bugünde hemen boşaltım oldu,dünde,yani anlayamıyorum.....sıcakta yaptım aynı,soğuğa yakında aynı,iyice eğiliyom yine aynı.......

Bende pazar yapmak istiyorum lavmanı ama cumartesi akşamı kayınvalidemin etli yaprak sarmasından istedim onu sarıcak.onda kendimi tutamam yerim.sabahda dolu mideyle olmaz tabii.

kaçamak mı??
yaptım valla
dün hiç yapmamıştım ama felaket kahve istedim içtim 1 bardak
bugünde yaptığım yemeklerin tadına baktım 1 kaşık
aneroksiyalar bile bizden daha fazla besleniyo napimm
ben dün elinde çikolota olan bi kız çocuğu gördüm üstüne atlayıp elinden çikolotayı kapcaktım nerdeysekaydirigubbakcemile3saldırganların psikolojisini de çözmüş oldum yaniikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar yarın incir falan yiyemiycekmiyiz fındık ceviz badem kayısı yasakmı sadece meyve ve bitki suyumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…