Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
aa bide pınar ben akşam form çayı içtim
yanii sabah barsak boşaldı
lavmanı da boş barsakla yapmış oldum
belki onunda bi yararı olmuş olabilir bilmiyorum

selam arkadaşlar .ben de yapıyorum ama bakalım son gün o yagı içmek nasıl olacak bana en zor o geliyor bir de pancar bulamıyom sanki karaborsa oldu

arkadaşlar yarın incir falan yiyemiycekmiyiz fındık ceviz badem kayısı yasakmı sadece meyve ve bitki suyumu

şimdi kağıtlar elimde canım...09.00-19.00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla beraber fındık,ceviz,üzüm,hurma tüketilebilir yazıyor.. ama akşam için salata yiyin haşlama yiyin yazmıyor..yani beni anladığım öğleden sonra 4-5 gibi aburu cuburuda kesip,8.00 da yağla limonu içip başka şey yenmeyecek....a.s.

aa bide pınar ben akşam form çayı içtim
yanii sabah barsak boşaldı
lavmanı da boş barsakla yapmış oldum
belki onunda bi yararı olmuş olabilir bilmiyorum

hah işte yakaladım ipin ucunu..tabiya ben akşama kadar atıştırıyom,kuruyemişler,fındıklar hurmalar,salata vs. akşamüstüde lavmanı tabiii dolu bağırsakla yapması zor...tamam ben yarın öğlenden itibaren bişey yemiyecem,bi içersem meyve suyu içicem okadar......:1hug:

Kıslar az önce detoksu yapan bi arkadaşım aradı. Arkadaşımmın yıllardır kolit problemi var Bu gün lavmn yaptırdıktan sonra kanlı iltihaplı mandalina kadar bişi düşürmüş .burada yazan arkadşlardan ve çevremdekilerden böyle şeyler duydukça öyle seviniyorum ki.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasn

kız nescafe içtim deme sakın.klava:.şekeride attın mı yoksa?türk kahvesi serbestmiş 1 kere günde ama şekersiz içemem diye yapmadım vallahiii......:1hug:

ayyy ne mutlu ona...bizdede varsa valla biran delikafadulden:sm_cool:önce çıksada rahatlasak....

çok uykum geldi,hemde biranönce yarın olsun istiyorum..iyi geceler arkadaşlar..bugün erken yatalım ki yarında 10.00 da yatmak kolay olsun...hadi herkez yatağa marş marş....

allah iliğini versin mltm ne çok güldürdün beni. arkadşlar ben ceviz fındık felan pek yemedim sadece ilk 2 gün 5tane kadar fındık yemiştim.aralarda 2kayısı 2 incir yiyorum.mesela bugün akşam meyve suyuiçmedim.az marul maydonoz kırmızı lahana doğrayıp üzerine elma sirkesi ve limon sıkıp yedim.ayy hayırlarala yarını bi atlatsak.ben onu bunu bilmem ben pazar gün kahvaltı yapcam nasipse.

ay.ne güzel.bizdede işe yarar inş.şu anda karnımda çok kramplar kasılmalar var.yatarken termofor koyup biraz ısıtmayı düşünüyorum.icerde savaş filan var heralde.buyuk gune az kaldı.

evet bende nasipse kahvaltımı yaparım pazar onu bunu maranki moranki anlamam:jeyyar: ogün tanımam.....kötükedihüso

kaydirigubbakcemile3valla şakaya vuruyom artık napimm ama felaketim hiç tahammülüm yok sinirlerim çok yıpranıkkaydirigubbakcemile3
et yiyen bi insan olsam koca öküzü yerim derdim ama et yemediğim için koca bi fırını domates tarlasını yiyebilirim diyebilirim yanii
beni biri bi atsa makarna dolu bi kazana ohhh çıkarmasınlar valla hiç şikayet etmicem

uyyyyyy bende içmek istiyommmmm ,:1shok:,,,,ama içmiyim artık......

ayy içtimde hala pişman değilim hee
iyiki yapmışım dedim hee
bu ne dedim kendi kendime neler çektiriyom insana düşmanı yapmaz bee dedim
içtimde sonra sakinleştim işte
valla artık daha da detoks metoks istemem
insan varlık içinde yokluk çekiyo bee
artık marankiyi gördüğüm yerde kanalı değiştircem
saraçoğlunu dinlicem o yiyin diyo:dance:

meraba bende yapıyorum temizlik bacaklarım çok ağrıyo sizinde ağrıyomu arkadaşlarbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…