arkadaşlar yarın incir falan yiyemiycekmiyiz fındık ceviz badem kayısı yasakmı sadece meyve ve bitki suyumu
aa bide pınar ben akşam form çayı içtim
yanii sabah barsak boşaldı
lavmanı da boş barsakla yapmış oldum
belki onunda bi yararı olmuş olabilir bilmiyorum
kaçamak mı??
yaptım valla
dün hiç yapmamıştım ama felaket kahve istedim içtim 1 bardak
bugünde yaptığım yemeklerin tadına baktım 1 kaşık
aneroksiyalar bile bizden daha fazla besleniyo napimm
ben dün elinde çikolota olan bi kız çocuğu gördüm üstüne atlayıp elinden çikolotayı kapcaktım nerdeysekaydirigubbakcemile3saldırganların psikolojisini de çözmüş oldum yaniikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kıslar az önce detoksu yapan bi arkadaşım aradı. Arkadaşımmın yıllardır kolit problemi var Bu gün lavmn yaptırdıktan sonra kanlı iltihaplı mandalina kadar bişi düşürmüş .burada yazan arkadşlardan ve çevremdekilerden böyle şeyler duydukça öyle seviniyorum ki.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasn
evet valla neskafe hemde 3ü bir arada :jeyyar:
ayyy ne mutlu ona...bizdede varsa valla biran delikafadulden:sm_cool:önce çıksada rahatlasak....
allah iliğini versin mltm ne çok güldürdün beni. arkadşlar ben ceviz fındık felan pek yemedim sadece ilk 2 gün 5tane kadar fındık yemiştim.aralarda 2kayısı 2 incir yiyorum.mesela bugün akşam meyve suyuiçmedim.az marul maydonoz kırmızı lahana doğrayıp üzerine elma sirkesi ve limon sıkıp yedim.ayy hayırlarala yarını bi atlatsak.ben onu bunu bilmem ben pazar gün kahvaltı yapcam nasipse.
evet bende nasipse kahvaltımı yaparım pazar onu bunu maranki moranki anlamam:jeyyar: ogün tanımam.....kötükedihüso
allah iliğini versin mltm ne çok güldürdün beni. arkadşlar ben ceviz fındık felan pek yemedim sadece ilk 2 gün 5tane kadar fındık yemiştim.aralarda 2kayısı 2 incir yiyorum.mesela bugün akşam meyve suyuiçmedim.az marul maydonoz kırmızı lahana doğrayıp üzerine elma sirkesi ve limon sıkıp yedim.ayy hayırlarala yarını bi atlatsak.ben onu bunu bilmem ben pazar gün kahvaltı yapcam nasipse.
uyyyyyybende içmek istiyommmmm ,:1shok:,,,,ama içmiyim artık......
meraba bende yapıyorum temizlik bacaklarım çok ağrıyo sizinde ağrıyomu arkadaşlarbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?