Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
yaff bu karaciğer neresi böbreklerim orasımı fln mı
bide başka yerimi ısıtmıyım
dalağım fln sökülürmüşkaydirigubbakcemile3

benimde kaburgalarım ağrıyor.geçen gece rüyamda 1tepsi baklava yedim bide kimse yemesin diye yatağın altına sakladım. daha sonra otların içinde nerdeyse kayboldum rüyamda.dün gecede prefıterol yedim ayy artık rüyalarıma giriyo yemekler ondan sonra yine bi sürü ot gördüm.

anacım birden yüklenmeyin yemeğe yoksa fena olur. haa lavmanı mutlaka yapmalıymışız yoksa doktorluk olurmuşuz.şu maranki de tam madde madde söylemediki ne yenecek diye herkes bişey söylüyo anlamadım kidelikafadulden

aaa kizlar olesine bi aratayim dedim detox plan die birsuru sey cikti bu yabancilarin sitelerinde ayni bizim plana benzer.Mesela bir site resmen aynisi,sadece sebze ve meyve yiyin ve hayvansal gidalari kesinlikle kullanmayin dio.menu olarak resmen bizimkinin aynisi.bu programda destek urunleride var ek olarak: parazit sokturucu,vitamin destekleri gibi..

yani bu kadar benzemesine sasirdim ve sizinlede paylasmak istedim.ben birdahakine zaten su destek tabletlerinden alicam turkiyeye geldigimde ve ole yapicam.sanirim o desteklerle daha iyi sonuc alinio.Kac tane siteye baktiysam oyle hep destek tabletleriyle ve bitki meyvalarla beslenme.

Allah iyiliğini versin karanki yaa. sırnaşık şey

yaff bu karaciğer neresi böbreklerim orasımı fln mı
bide başka yerimi ısıtmıyım
dalağım fln sökülürmüşkaydirigubbakcemile3

kız mltm git yat anacım sen.açlık seni bi hoş etti.bende öyle gülüp durdukça eşim ters ters bakıyo ne gülüyon diyee.:mymeka:

ben çok istiyom fena olmak kaydirigubbakcemile3yiyim yiyim fena olayım istiyom vallakaydirigubbakcemile3
valla işte hülyacım doğru diyosun ama maddesi fln kalmadı yarın işkence gibi bi günden sonra bitti gitti yarın zaten hiç bişey yenmicek
ayy dağa fln mı çıksam napsam kaydirigubbakcemile3kesin çok sinirli olcam ben
yarın yanıma salavatla yaklaşılır artık

bence de yat sen artık beni fena etmeden yat .çok güldürdün zaten açımm.. delikafadulden

kız mltm git yat anacım sen.açlık seni bi hoş etti.bende öyle gülüp durdukça eşim ters ters bakıyo ne gülüyon diyee.:mymeka:

yatsam nolcekk ya bide karanki gibi profiterol görürsem kaydirigubbakcemile3
uyumakta sakıncalı oldu artık

Bu tabletlerde bizim ancak kilolarca yiyipte alabilecegimiz kadar vitamin oldugunu bu detox sirasinda gerekli olan ve vucudumuzdan eksilen maddeleri ( mesela bagirsagimizdaki yararli bakteriler) bu destek tabletleriyle ancak tamamlayabilcegimizi soluo bu yabancilar.

Zaten marankinin sitesinde de ole yazio.yani vucudunuzdan eksilenleri tamamlamak icin destek urunleri kullanmaniz tavsiye edilir die.

Ben 1 porsiyon pirzola yemiş gibi oldum.çünkü çok güldüm ya gece gece.inana gözümden yaş geldi mltm sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün. kaydirigubbakcemile3

eeeee nolcek şimdii.şifa bulcaz derken daha beter omayalım allah korusun.yararlılarda gittiyse neetcez bizzz allah muhafaza yaa.CADIARZU

Supersiniz kizlar valla bende sizin keyifli sohbetinizi mi boluorum ne :1rolleyes:

Yok londoncum ya olumu öyle şey.senin faydalı bilgilernide okuyorum ama gülmektenda kendimi alamıyorum hele mltmin '' fena olmak istiyom ben yiyim yiyim fena olıyım'' lafını okudukça tekrar tekrar gülüyorum yaaa.

Ben 1 porsiyon pirzola yemiş gibi oldum.çünkü çok güldüm ya gece gece.inana gözümden yaş geldi mltm sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün. kaydirigubbakcemile3

valla koca kasabı yedirirdim ama malum detoksluyum şekerim kaydirigubbakcemile3
amin cümlemizi güldürsün allah
ağlancak halimize gülüyoz valla hadi bakalım

eeeee nolcek şimdii.şifa bulcaz derken daha beter omayalım allah korusun.yararlılarda gittiyse neetcez bizzz allah muhafaza yaa.CADIARZU

Ya iste aslinda insan kendi kendine vucudumuzda bi sorun varmi yokmu ne tepki verecegini bilmeden yapinca biraz cekinio aslinda ama korkulacak bisi oldugunu sanmiorum.en fazla vucuttan yer,kilo verdigimizle kaliriz cnm stress yapmaya gerek yok bence..
Tabletlerin fiyatlarina bakamadim ben ama uygunsa fiyatlari tabletlerle yapmakta fayda varmis diodu Maranki amcamiz..

Yok londoncum ya olumu öyle şey.senin faydalı bilgilernide okuyorum ama gülmektenda kendimi alamıyorum hele mltmin '' fena olmak istiyom ben yiyim yiyim fena olıyım'' lafını okudukça tekrar tekrar gülüyorum yaaa.

Valla meltem formunda bugun,kacamagida yapmis azda olsa..biz daha siftah etmedik bakalim,tam gaz gidioruz nolcak sonumuz.Allah sonumuzu hayir etsin ins :teselli:

valla bende diorum yesemde tatli falan ruyamda yesem ona bile raziyim :1no2: yoksa cope doncem bugun 5 kilo verdim toplamda 5 gunde 5 kiloooo...

Ben çok acıktım yaa siz iyisiniz galliba maşallah.yarında bir şey yok offff.yatıyım bari ben belki rüyamda bende görürüm birşeyler.hadi arkadaşlar hayırlı geceler. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…