benimde kaburgalarım ağrıyor.geçen gece rüyamda 1tepsi baklava yedim bide kimse yemesin diye yatağın altına sakladım. daha sonra otların içinde nerdeyse kayboldum rüyamda.dün gecede prefıterol yedim ayy artık rüyalarıma giriyo yemekler ondan sonra yine bi sürü ot gördüm.
yaff bu karaciğer neresi böbreklerim orasımı fln mı
bide başka yerimi ısıtmıyım
dalağım fln sökülürmüşkaydirigubbakcemile3
anacım birden yüklenmeyin yemeğe yoksa fena olur. haa lavmanı mutlaka yapmalıymışız yoksa doktorluk olurmuşuz.şu maranki de tam madde madde söylemediki ne yenecek diye herkes bişey söylüyo anlamadım kidelikafadulden
ben çok istiyom fena olmak kaydirigubbakcemile3yiyim yiyim fena olayım istiyom vallakaydirigubbakcemile3
valla işte hülyacım doğru diyosun ama maddesi fln kalmadı yarın işkence gibi bi günden sonra bitti gitti yarın zaten hiç bişey yenmicek
ayy dağa fln mı çıksam napsam kaydirigubbakcemile3kesin çok sinirli olcam ben
yarın yanıma salavatla yaklaşılır artık
kız mltm git yat anacım sen.açlık seni bi hoş etti.bende öyle gülüp durdukça eşim ters ters bakıyo ne gülüyon diyee.:mymeka:
Bu tabletlerde bizim ancak kilolarca yiyipte alabilecegimiz kadar vitamin oldugunu bu detox sirasinda gerekli olan ve vucudumuzdan eksilen maddeleri ( mesela bagirsagimizdaki yararli bakteriler) bu destek tabletleriyle ancak tamamlayabilcegimizi soluo bu yabancilar.
Zaten marankinin sitesinde de ole yazio.yani vucudunuzdan eksilenleri tamamlamak icin destek urunleri kullanmaniz tavsiye edilir die.
Supersiniz kizlar valla bende sizin keyifli sohbetinizi mi boluorum ne :1rolleyes:
Ben 1 porsiyon pirzola yemiş gibi oldum.çünkü çok güldüm ya gece gece.inana gözümden yaş geldi mltm sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün. kaydirigubbakcemile3
eeeee nolcek şimdii.şifa bulcaz derken daha beter omayalım allah korusun.yararlılarda gittiyse neetcez bizzz allah muhafaza yaa.CADIARZU
Yok londoncum ya olumu öyle şey.senin faydalı bilgilernide okuyorum ama gülmektenda kendimi alamıyorum hele mltmin '' fena olmak istiyom ben yiyim yiyim fena olıyım'' lafını okudukça tekrar tekrar gülüyorum yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?