Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

ee valla boğazımdan 1 kaşık tarhana geçti kendime geldim
bende verdim kilo tartılmadım kaç kilo gitti bilmiyom ama gitti yani bayaa
bende zayıfım boyum 170 kilom 54tü ama bende 50 ye fln düşmüşümdür
ama geri alcaz zaten londoncum endişelencek bi durum yok yanii
bunlar su kaybı zaten

Biz aslında yanlış yapıyoruz arkadaşlar.çok geç saatte yatıyoruz.sadece bu temizlik boyunca değil hayatımızın normal zamanlarındada erken yatıp erken kalkmamız gerekiyor.

O gün maranki amcam televizyonda söyledi vucudumudaki her organın belli dinlenme saatleri var dedi.biz bu saatler ayakta geçiriyoruz.sonrada sabah yorgun kalkıyoruz.

Bu arada arkadaşlar sanki genelde boy kilo yaş oranımız aynı bende 1.70 şim 59 kiloya yeni çıkmıştım .ama bugün 56 ya düşmüşüm zayıfım yani.

aa evet süperanne benzermiş cidden boylar kilolar fln
ben yatıyom iyi geceler hepinize
yarın zor bi güne uyancaz
allah hepimize sabir versin inşallah
banada iradeden bolca versin :) kaçamak potansiyeli en yüksek benim aranızda çünkü :)

yok kilolarımız pek aynı değil.ben1.68 boyunda 82 kiloydum.ama kilo gitti gibi.gerçi kilo deil su.keşke kilo osaydı.ben her hafta hergün yapardım öyle osa.ben yatıyorum arkadşlar.malum 5 te kalkıyorum.cumartesiden bewri 4 saatlik uykuyla ayakta duruyorum.allah rahtlık versin.bende rüyamde peynir ve çay içip yiyieyim barii.

arkadaşlar günaydın ben sabah lavman işini bitirdim 2 gündür suya sarmısakta katıyorum ve bu gün faydasını gördüm ne tuhaf şeyler varmış içimizde keşke sarmısak olayını en baştan beri yapsaydım diyorum . Şimdi gidip şifa deposu, fırsatçıların fırsatı kırmızı pancarımı sıkıp ilaç niyetine içeyim :)
Acaba detoks bittikten sonra fiyatları ne kadar olur dersiniz, ben 5 e almıştım arkadaşlar iki gün önce 7,5 a bizim insanımız neden böyle

canlarımşu an siteeolanlar lütfen acil cevap bekliyorum lağmanımıyaptım sebze ve meyve suyuda içmicekmiyiz
klava:

kızlar ben lavmanı yaptım çok şaşırdım küçük küçük et parçaları geldi azda değil çoktu bide 2 3 tane de beyaz rekte fındık büyüklüğünde parça geldi iyikide beden temizliğini yapmışım diyorum

hadi kızlar lütfen cevap verin meyvelerimi hazırladım sıkmak için ama hiç bişey yenmicek deniyo ya sabah sularıdamı yok bende 162 boyunda 61kiloilebaşladım 58 kilı olmuşum zaten canım çıkmıştı alana kadar kilo alacam diyede yemiştim oda zor buda zor valla ne diyim kendime ve hepinize dua ediyorum allah hepimize yardım etsin hele bu gün bol bbol dua edelim bir birimize düşünsenize saf zeytin yağı şimdiden bi tuhaf oldum

13 Mart 2009 Cuma
05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina ve Yeşil çay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. )Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.
Bugüne mahsus olarak;
Gündüz bedeni ısıtma, hamam
Akşam saat 20.00'den sonra yağ limon karışımı içilir - 1 su bardağı saf sızma zeytinyağı(yaklaşık 150-200 cc ve 1 su bardağı taze sıkılmış limon suyu - yaklaşık 150-200 cc)
Akşam saat 21.30 nefes egzersizi uygulaması
Akşam Saat 22.00 den sonra hemen yatış
Not: Temizliğin son gününde rahat boşaltım yapılabilmesi, akşamki yağ ve limon uygulaması ile boşaltımın kolay yapılabilmesi için bugün içerisinde bir şey yememeniz tavsiye edilmektedir.

günaydın kızlar....

lavmanımı yaptım....pancar+havuç+elma syumuda içtim....ve başladım z.yağını düşünmeye...:1shok:

çok korkuyorum yaa...meyve syunu bile burnumu tıkayıp içen ve buna rağmen tiksinen ben o yağı nasıl içicem bilemiyorum...hemde koca bir bardak...:bbo:

geri çıkarmaktan korkuyorum....Allah yardımcımız olsunda bugünüde hayırlısıyla atlatalım....:Saruboceq:

kızlar cildimde değişiklik farkediyorum....bi güzelleşti sanki...sengözlerimebaksanab nasıl?sizde bu gözlemi yaptınız mı kendinizde??

pazar gününü iple çekiyorum....benim iştah zirvede...cokacimcoook

kilcikız canım bu gün bendende küçük parmak kadar et gibi bişe düştü eldiven takıp inceledim iki parça gibiydi tutup ayırmay bu sabah sebze meyve suyu içmicekmiyiz bilen varsa cevap lütfen

Benim lavmanlarım hiç başarılı geçmedi, hemen boşalttımbenneyaptımki

Sabah meyve-sebze karışımımı içtim. Öğleyin ve akşam bir şey yemeyeceğiz ama fındık, ceviz vs yiyecekmiyiz anlamadım bende. Ayrıca, bugün için birde not var programda;
"Not: Temizliğin son gününde rahat boşaltım yapılabilmesi, akşamki yağ ve limon uygulaması ile boşaltımın kolay yapılabilmesi için bugün içerisinde bir şey yememeniz tavsiye edilmektedir."

Eeee, şimdi yani kuru kayısı falan var mııı, yok muuu? Ne dersiniz kızlar.

hayırlın sabhlar arkadaşlar.ay sormayın başıma geleni.uyanamamışım .bi kalktım saat 7:10 geçiyo.eşim kalk yap bişey olmaz dedi.hemen kalkıp suyum hazırdı zaten.sarımsak limon sirkeyi ilave ettim.500ü verdim.4dakika sonra felan boşaltım oldu.ikiniciyi verirken 1 litreden sonrası geri geldi.mecbur boşalttım.tekrar 1.5 litre kadar su hzırladım onunda sişrke ve limonu biraz fazla olmuş heralde suya oranla.ayyyyyy bi yaktı bi yaktı.ondada hemen çok azı çıkytı.gerisini 5dakika sağda.10 dakika ayklar yukarda bekledim.aslında daha beklerdim ama baktım saat 8e geliyo.maranki kampında en son 8 e kadar lavman uygulaması yapacağı için hemen boşalttım.sonrada meyve sularını sıktım.onuda 750 ml felan sıkmışım.olmazsa öğleden sonra 1 bardağını içerim artık.

kilcikız canım bu gün bendende küçük parmak kadar et gibi bişe düştü eldiven takıp inceledim iki parça gibiydi tutup ayırmay bu sabah sebze meyve suyu içmicekmiyiz bilen varsa cevap lütfen

canım snein tarifin benimkine benziyo.bekle gün içinde gerisi gelebilir ıkındıkça.hepsi birden gelmiyo.dvamı vardır onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…