Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
hoopp aşağıdakiler ne süzeliyonuz yazsanıza bi kaç kelam.öyle bekliyom.yazmıycaksanız ben kalcam heee.

yazıyım bali gitme kahvaltımı yaptım hamama hazırlanıyorum az kaldı ben akşam yağıda içebilirsek bitti gittti

yazıyım bali gitme kahvaltımı yaptım hamama hazırlanıyorum az kaldı ben akşam yağıda içebilirsek bitti gittti

sağol canım bee.gerçek hamamammı gitcen.yoksa evde banyomu yapcan.ben öğleden sonra yapmayı düşünüyorum ama.canımkarın tokken banyoya girilmezya.bence sonra gir.

ya arkadaslar yazmadan gecemedim ben bu baslıgı her gün "Hastaliklara Sifa Kozmik Beden Temizligi "yerine " hastalıklara sizofren kozmik beden temizligi" olarak okuyorum aferim banakaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

meger sifa yazıyormus allh beni davul etsin körlüğün bukadarısırnaşık şey

neyse iyi yazısmalar sifalar diliyorum herkese

gercek hamam ev kaliferli pek sıcak olmuyor da gidiyim ısıtıyım kendimi
sıcak su torbasını nereye koycaz tam olarak.ay ne toku boyuna su içiyozzz

ay ne biliyim erkenmi ben gidesiye 11 olur zaten belkide 12
biran önce işim bitsin istiyorum herhalkaydirigubbakcemile3

ben cumartesi akşamı hafif corba ve çavdar yada kepek ekmeği alıyım diyorum salata falan. pazarı bilmiyorum.bide pazarda lavman yapcakmıyız sadece detok yazıyor anlamadım ben diger günler lavman detoks yazıyordu

ben cumartesi akşamı hafif corba ve çavdar yada kepek ekmeği alıyım diyorum salata falan. pazarı bilmiyorum.bide pazarda lavman yapcakmıyız sadece detok yazıyor anlamadım ben diger günler lavman detoks yazıyordu

hee bende hiç anlamadım onu.ama nolur pazar gün sebze suyu içilmesin artık.dayanamıyooom dayanamıyoooooommm.

meyve suyunun icine az taze zencefil kattim-Bulantiyi kesiyor tavsiye ederimaksama bulanti tutmadan caresini bulalim

ben içeçem alıştımmı ne ilk 2, gün cıkardıydım ama :içelim:
lavmanı yapmasam diyorum oda tam net degil.tabi cumartesi dayanamayıp bir demlk cay içersem hepsini bırakırım

günaydın arkadaşlar hadi gözümüz aydın yarına allah ne verdiyse yiyelim micokacimcoookhamama gerek yopk sıcak su torbaları işi görür bence. tekrar yapma konusuna gelince pek sanmıyorum. siz ne dersiniz.akşam yağ limon içip yatcaz 10 da sabah 5 de lavmanı yapıp kurtulacaz.:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar günaydın hepinize ben bu sabah ilk defa lavmana sarımsak koydum biraz fazlaca.ilk 500 ü 5 dakika zor tuttum ama ikinci 2 litreyi lavman bittikten 10 saniye sonra boşalttım tutmaamdım hergün tutuyordum ama sarımsak yüzünden galiba tutamadım bendede bugün aynı domates parçası gibi bişeyler çıktı.kırmızı hiç bişeyyemedim.aynı domates parçasi gibiydi bir tanesi böyle bademden biraz büyüktü diğerleri minik minkti.sizlerde de buna benzer bişeyler çıktmı.allah herkese bugün kolaylık versin bugün için hepinize başarılar diliyorum.

kızlar ben lavman yaptıgım sırada boşaltım esnasında acayip akıntım oluyor.sarı renkte oda akıyor.sizde de oluyor mu bu tarz bişe?nedeni ne olabilir?

günaydın arkadaşlar ben sabah sade havuç sıktım artık dayanamıyorum diyerlerine olurmu acaba tablet alanınız var mı daha mı kolay geçiyo acaba birde sarımsagı nasıl katıyonuz lawmana

ya şimdi normal olarak daha kaçgün devam edilmesi gerekiyo.iyce öğrenelimki.yaptuığımız bi hafta boşa gitmesin.

ya şimdi normal olarak daha kaçgün devam edilmesi gerekiyo.iyce öğrenelimki.yaptuığımız bi hafta boşa gitmesin.

rose bende tam anlayamadım.9.ve 10.günde programda detoks yapılması tavsiye edilir diyor ama lavman demiyor.detoks lanmansız nasıl olucak anlayan varmı? fisfisfis

kızlar benim anladığım cumartesi tam boşaltım yapamadım derse pazarda lavman yapacak.yok ben tam yaptım derseniz sadece pazar pazartesi sadece sabah meyva sularını içeçek. hafifşeyler yiyip dikkat edecek ben böyle yapmayı düşünüyorum

Şimdi öğlen hiç bir şey yemiycekmiyiz arkadaşlar.ben brüksel lahanası haşlamayı düşünüyordum.yemesemmiki? cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…