Şimdi öğlen hiç bir şey yemiycekmiyiz arkadaşlar.ben brüksel lahanası haşlamayı düşünüyordum.yemesemmiki? cokacimcoook
karanki senin ne rahatsızlığın vardı[/QUOTEterpenler ben sık kabız olurum birde aşırı gazım olur çocuklumdan beri hep zayıftm bide cocukken solucan düşürmüştüm bakalım yarından sonra ne olacak 3 kilo vermişim 61dimlmuşum 61 eçıkana kadar neler yapmıştım neler gitti kilolar.
ya kızlar midem ne yapıyımda geçsin yoksa akşama yağı nasıl içicemacaip ağrıyo
hayir pazar pazartesine gerek yok bence. biz 7 günlük yapiyoruz 10 günlük degilki
alsebeee yetiş canım nolur tam bi anlayan varsa anlatsın şunu yaa.ben deli olcam.akşamıda bıraktım pazaretsitye kadar olan zamnı düşünüyom.
kekik çayını tavsiye ederim.mide ağrılarına faydası oluyor.
arkadşlar bedeni ısıtmayı şimdi mi başlıyoruz.ya beni m çok işm var.üstelik evimde sobalı.babamda var yanımda.
Canim yapabilirsen yap ama yarin bitiyor nirmalde detox...Dogruyu soylemek gerekirse ben ertesi gunu yemege baslamistim dayanamadim artik... :roflol: :roflol: :roflol:
Bence o sizin bileceginiz is ne zaman dayanamiyorum derseniz yavas yavas gecis yapin...Ama yarin bitiyor bu program..Ordada yazdigi gibi eger tam bosaltim yapmadigini dusunen olursa 1 gun falan devam etsin bence...Ama goruyorum ki herkesten bisiler cikmis zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?