Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

Arkadaslar benim anladigim kadariyla cumartesi tam bosaltim yapamayanlar yine programa devam edecekler yani cumartesi yemege gecilmeyecek sebze yenecek pazar günüde tekrar lavman yapilacak. birde bugün kuruyemis yenebilir yazilmis sitede o yüzden ben 3 tane hurma yiyecegim cünki hurmada vücut icin gerekli bir cok vitamin var. en azindan onlari azda olsa telafi etmis olurum diye düsünüyorum.

ya 2 gün daha mı içicez şimdi bu meyve sularını.daha siyah çay veya kahvaltı yaapmıycakmıyız.yarın içicem zatende.pazar pazartesidemi içilcek şimdi.

alsebeee yetiş canım nolur tam bi anlayan varsa anlatsın şunu yaa.ben deli olcam.akşamıda bıraktım pazaretsitye kadar olan zamnı düşünüyom.

alsebeee yetiş canım nolur tam bi anlayan varsa anlatsın şunu yaa.ben deli olcam.akşamıda bıraktım pazaretsitye kadar olan zamnı düşünüyom.

Canim yapabilirsen yap ama yarin bitiyor nirmalde detox...Dogruyu soylemek gerekirse ben ertesi gunu yemege baslamistim dayanamadim artik... :roflol: :roflol: :roflol:

Bence o sizin bileceginiz is ne zaman dayanamiyorum derseniz yavas yavas gecis yapin...Ama yarin bitiyor bu program..Ordada yazdigi gibi eger tam bosaltim yapmadigini dusunen olursa 1 gun falan devam etsin bence...Ama goruyorum ki herkesten bisiler cikmis zaten...

beni ilk gün hariç ilk defa bugun ikinci suyu17 dk tuttum ayaklarımı yukarı kaldırınca suyu midemde hissettim mide ağrım ondan oluştu galiba. patates suyu içsem geçermi. sabah yazmıştım ama açlıktanmıdır nedir eksik yazmışım. küçük parmağım kadar parça cıktı eldiven ve peçete yardım ıile inceledim iki parça ama birbirine bitişikti. kuru yemiş olabilir zannettim. ama sanki etti. çünkü ortası çook sağlamdı zor kopardım ama diğer yerleri kolay ayrıldı dün 1 incir yedim ama tepesini koparıp yumuşatmıştım hurmadada öyle tutan bi sert kabuk yada tepe yok anlamadım ama inşallah hepimiziniçinde zararlı ne varsa hhepsine güle güle deriz şimdi kaloriferi iyice açtım sıcak su torbasını doldurdum battaniyede sarılı vaziyetteyim banyo şartmı ya çıkarken üşütürsek

arkadşlar bedeni ısıtmayı şimdi mi başlıyoruz.ya beni m çok işm var.üstelik evimde sobalı.babamda var yanımda.

babana biraz rahatsız olduğunu söylersin üşüyorum dersin sobanı güzel yakarsın.battaniye yorgan su torbası ne varsa bu gün emrimize abede olsun

Hayırlı cumalar arkadaşlar... Bitirdik sayılır çok şükür, gerçi bu gece hepsine bedel ama, neyse Allah yardımcımız olsun, sonuçta sağlık için katlanıcaz.. Bedeni ısıtma yöntemlerini soranlar var, ben kasım ayında yaptığım yöntemi anlatayım. Cuma günü akşam üzeri banyo yaptım, duşu özellikle karaciğer bölgesinin üzerinde uzun süre tuttum. Gün boyunca iki tane sıcak su torbasını sağ tarafıma atkıyla sardım ve öyle gezindim evde. Su soğudukça yeniledim. Nefes egzersizlerinden sonra tekrar hazırladım sıcak su torbalarını aynı şekilde sağ tarafıma karaciğer üzerine gelecek şekilde sardım ve öylece yattım. Bugün çalışıyorum, dairede oturduğum yerde bir tane sıcak su torbasını ceketimin altından karaciğerimin üzerinde tutmaya çalışıyorum, Umarım yardımcı olmuşumdur. Allah hepimizin yardımcısı olsun...Kolay gelsin herkese

ben şimdi kovamı doldurup sobayı yakcam.sonrada bici bici yapıp bekliyeyim bari.

ALSEBE ben salı başladım.bugün zeytinyağlı limonu içeçem zatende yarın yapsam bıraksam olur mu?5 günlük yapsamda yetmez mi?zeytinyağı ve limondan sonra ancak 1 gün daha aç kalınabilir yaaa

ya arkadaşlar bişi sorucam bilgisi olan yardımcı olsun lütfen ben eczaneye telefon açtım sıcak su torbasını alcam...fakat bunun büyüklüğü ne kadar bütün karın bölgemizi sararmı kaç tane almam gerekiyo ya lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…