Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
cansucum bence iki tane alman gerek çünkü bir tanesi anca göbek çevresi karın kısmına yeter ben iki tane aldım daha iyi ısınmak için zaten pahalı bir şey değil.

arkadaşlar öğlende haşlama sebze yiyip sonra bitki çayı içsek olurmu
bugun sabaha kadar karnımda savaş vardı.bı sağa bı sola vurdular.gazadanmıdır anlamadım.karnımda o tuhaf şeylerden olmasın

Az önce işyerimden eve gidip 1 patates 1 havuç sıkıp içtim.Karnımda çok gaz var inşaallah işe yarar diye.Termoforumuda alıp geldim,elektrik ocağını masamın altından yaktım.Termoforuda karnıma koydum.Birkaçda hurma ile incir yuttum :)
Asansörde sıcacık somun almış insanlar vardı,hatta yiyorlardı, canım uçtu gitti onlarla
ama yılmak yok son günlerimiz :teytey:

Ha bu arada arkadaşlar sizlere bakın ne yazacağım.Marankinin bu temizliğine o kadar adapte olmusum ki :)
Dün hurma yerken, yarısını ısısrdım yuttum tam diğer yarısını yiyecekken sanırım kurtlu olduğunu fark ettim.Ve direkt tepkim şöyle oldu
'EYVAH HAYVANSAL GİDA YOKTU ! ' :):)

kızlar hiç birşey yemeyin bügün.aşam 8de yağı limon suyunu içip yatacaz.meyve suyu içilebilirmiş.gün içinde sadece.sabah lavman egzersizle beraber .iyice içinize alın suyu pazara kalmasın. elektrikli battaniyede olabilir ısıtmak için.su torbası olmayanlar yassı dixi deterjanına sıcak su doldurup koyabilirler.yemek düşüncesini kafanızdan silin bugün.hiçmi oruç tutmadık.sanki oruç tutuyoruz sayın.:teytey::hooray:

arkadaşlar ben banyo işini hallettim.2 tane de su lastiğine sıcak sutyu doldurdum birini sağ tarafıma bişrini sol tarafınma hırkamla bağladım.yaaa karaciğer ön sağdamıydı arka sağdamı.

ya benim dehşet midem bulanıyo ve halsizlik var.böyle olursa akşam yağı nasıl içicem.

bazilarimiz baslamis beden isitmaya peki tum gun boyunca bede isitip durcaz mi? ben sadece kuveti doldurup sicak suyla icinde bekleyip yatarkende sicak su torbasini karacigerimin uzerine koymayi dusunuodum..bilen biri cevap verebilirmi lutfen?

Arkadaslar bide herkesten bisi cikti mi? peki benden neden bisi cikmadi yaaa :1no2:
Onca seyi bosunami yaptim ben :1no2: Birde acik acik konusucam malum burda pek mahremiyetimiz kalmadi:) klozet kullanipta icinizden cikan seyleri nasi gorebiliosunuz?yada herkes Alaturka mi kullanio bu icinden cikanlari goren arkadaslara soruyorum yani..acaba bende ciktida goremedimmi klozet kullandigim icin diorum??

bazilarimiz baslamis beden isitmaya peki tum gun boyunca bede isitip durcaz mi? ben sadece kuveti doldurup sicak suyla icinde bekleyip yatarkende sicak su torbasini karacigerimin uzerine koymayi dusunuodum..bilen biri cevap verebilirmi lutfen?

Gündüz bedeni ısıtma, hamam
Akşam saat 20.00'den sonra yağ limon karışımı içilir - 1 su bardağı saf sızma zeytinyağı(yaklaşık 150-200 cc ve 1 su bardağı taze sıkılmış limon suyu - yaklaşık 150-200 cc)
Akşam saat 21.30 nefes egzersizi uygulaması
Akşam Saat 22.00 den sonra hemen yatış
Not: Temizliğin son gününde rahat boşaltım yapılabilmesi, akşamki yağ ve limon uygulaması ile boşaltımın kolay yapılabilmesi için bugün içerisinde bir şey yememeniz tavsiye edilmektedir

londoncum senden ufak tefek düşmüştür bişeyler ama klozette oturduğun için görememiş olabilirsin.Verdiğin yabancı site adresindeki tuvaletlere dikkat ettinmi onlar bizimki gibi değil deliklei farklı yani .Ben alaturka tuvaleti kullandığım için daha kolay oluyıor.imkanın varsa yarın onu kullan. a.s

saol cnm cevabin icin keske olsada kullansam alaturka tuvaleti ama bu gavurun memleketinde ole bisi kullanilmio bile :1no2: o yabanci sitelerdeki insanlar gibi ciksa zaten hissederiz incelememize bile gerek kalmaz zaten,keske ciksa valla..zaten maranki mumkunse bi kabin icine yapin demisti songun bosaltimini icinizden neler ciktigini bi gorun demisti...bakalim.

senden ne cikti superanne?

Benim dün karnım sancılandı.tuvalete gittim ve afedersiniz uzunca bir şey çıktı yani 7 -8 cm kadar bende eldivenle inceledim.böyle yapışkanlı bir şey gibiydi.içinde kıldan kalın uzunluğu 2-3 cm uzunluğunda beyaz renkli birşeyler vardı.Ama cansız yani kıpırdanmıyordu.Ben solucan olarak düşündüm.yani tam anlayamamakla beraber öyle düşünüp rahatlattım kendimi.

Karaciğer
Sindirim sistemine yardımcı olan organlardandır. Karaciğer, karın boşluğunun sağ üst kısmında, diyaframın altında yer alır. Yaklaşık 1,5 kg ağırlığında olan kan damarlarının yoğunlukla bulunduğu bir organ olan karaciğer, sağ ve sol olmak üzere iki loba ayrılmıştır

Karaciğer, hayatın devamı için oldukça önemli olan işlevleri yerine getirir. Bir çok maddenin üretilmesi, depolanması ve salgılanması karaciğerde gerçekleşir.

• Karaciğer, her gün yaklaşık 1 litre safra salgılar. Safra yağların sindirimine yardımcı olur.
• Vücutta dolaşan kanın bileşimini ayarlar.
• Kandaki glukoz yoğunluğunun uygun seviyede (90mg/dl) tutulmasını sağlar.
• Dolaşımdaki yağ ve kolestrol seviyesini ayarlar, fazla aminoasitlerin atılmasını sağlar.
• Vücuttaki artık maddelerin uzaklaştırılmasını sağlar.
• Vitamin ve mineral depolar.
• Yaşlanmış ve hasarlı kan hücrelerini yok eder.
• Kanın pıhtılaşmasını sağlayan maddeleri üretir. Zehirleri dolaşımdan alarak, safra ile atılmasını sağlar.
• ılaçların zararlı etkilerini sınırlar.

Bugün temizliğini yapıcağımız karaciğerin yerini ve görevini araştırdım.sizinlede paylaşmak istedim.

londoncum çıkıyodurda klozet olduğu için anlamıyosun,benimde malum alaturka wc imkanım yok ama bugün bende 3,4 parça beyaz bişeyler gördüm.birde benim tansiyonum çok düşüyor,halsizlik felan bayılacakmışım gibi bir his sizlerede oluyormuyasakkelime:sm_confused::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…