bazilarimiz baslamis beden isitmaya peki tum gun boyunca bede isitip durcaz mi? ben sadece kuveti doldurup sicak suyla icinde bekleyip yatarkende sicak su torbasini karacigerimin uzerine koymayi dusunuodum..bilen biri cevap verebilirmi lutfen?
Arkadaslar bide herkesten bisi cikti mi? peki benden neden bisi cikmadi yaaa :1no2:
Onca seyi bosunami yaptim ben :1no2: Birde acik acik konusucam malum burda pek mahremiyetimiz kalmadi:) klozet kullanipta icinizden cikan seyleri nasi gorebiliosunuz?yada herkes Alaturka mi kullanio bu icinden cikanlari goren arkadaslara soruyorum yani..acaba bende ciktida goremedimmi klozet kullandigim icin diorum??
londoncum senden ufak tefek düşmüştür bişeyler ama klozette oturduğun için görememiş olabilirsin.Verdiğin yabancı site adresindeki tuvaletlere dikkat ettinmi onlar bizimki gibi değil deliklei farklı yani .Ben alaturka tuvaleti kullandığım için daha kolay oluyıor.imkanın varsa yarın onu kullan. a.s
Arkadaslar bide herkesten bisi cikti mi? peki benden neden bisi cikmadi yaaa :1no2:
Onca seyi bosunami yaptim ben :1no2: Birde acik acik konusucam malum burda pek mahremiyetimiz kalmadi:) klozet kullanipta icinizden cikan seyleri nasi gorebiliosunuz?yada herkes Alaturka mi kullanio bu icinden cikanlari goren arkadaslara soruyorum yani..acaba bende ciktida goremedimmi klozet kullandigim icin diorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?