ya arkadaşlar ben su torbalarını aldım ama hangi tarafa koycam bunları ya kaydirigubbakcemile3
ya arkadaşlar ben su torbalarını aldım ama hangi tarafa koycam bunları ya kaydirigubbakcemile3
ALSEBE ben salı başladım.bugün zeytinyağlı limonu içeçem zatende yarın yapsam bıraksam olur mu?5 günlük yapsamda yetmez mi?zeytinyağı ve limondan sonra ancak 1 gün daha aç kalınabilir yaaa
arkadaşlar merhaba...akşamdan beri karnımda ağrı vardı ve ben bugün lavmanımı az önce yaptım....yarın sabaha daha iyi olur diye..gerçi 3 dakikadan fazla tutamadım,ve bende klozet kullanıyorum çoğu çıkanlarıda göremiyoruz...yarın kova leğen falan diyor böyle yapacaklar var mı?alaturkaya mı otursak?ben sabah meyve suyumu içtim,bende 3 incir ve hurma fındık ceviz yedim,ama fazla değil ve çok çiğnedimki parça parça olmasın diye....,artık sadece akşamüstü meyva suyu içicem sonrasında bişey yokkkk....
gerçektenmiben bu açlıkla o yağı öyle bi içicem kiicokacimcoook
kendinizi iyi hissetmeye çalışın arkadaşlar, ben harika hissediyorum!! deyin, bunu kendinize tekrar edin ve ayağa kalkın. 4 saat derse girdim (ders anlatma), 2 toplantıya katıldım, birazdan 3.sü var, bişey yemedim (3 hurma, meyve suyu, sebze suyu), açım ama iyiyim. Hiç mi oruç tutmadık arkadaşlar, dayanıklıyız biz yaaaa, hadi ne kaldı şurda, zeytinyağı da nedir ki, benim dedem her sabah 1 çay bardağını diker kafaya, ve 92 yaşında!
Nazlanıyor muyuz ne? :)
gerçektenmiklava:
gülüm 1 tane yeterliydi...soluna yatıp,sağına su torbasını koyacaksın yarım saat böyle durup sağına yatacakmışsın soluna torbayı koyacakmışsın ve uykuuuuuu vede yorgannnn...okadar...kaydirigubbakcemile3
gerçektencokacimcoook
ben bu detoksu kronik kabızlığım için yapıyorum zaten
kii kabız bi insan çok yağ içmiştir
ben şahsen çokkkk içtim yağları kaşık kaşık
şükredin ki ayçiçeği yağı değil o olsa asıl o iğrenç
zeytinyağı daha aromalı daha lezzetlikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?