Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
arkadaşlar merhaba...akşamdan beri karnımda ağrı vardı ve ben bugün lavmanımı az önce yaptım....yarın sabaha daha iyi olur diye..gerçi 3 dakikadan fazla tutamadım,ve bende klozet kullanıyorum çoğu çıkanlarıda göremiyoruz...yarın kova leğen falan diyor böyle yapacaklar var mı?alaturkaya mı otursak?ben sabah meyve suyumu içtim,bende 3 incir ve hurma fındık ceviz yedim,ama fazla değil ve çok çiğnedimki parça parça olmasın diye....,artık sadece akşamüstü meyva suyu içicem sonrasında bişey yokkkk....

Son düzenleme:
ya arkadaşlar ben su torbalarını aldım ama hangi tarafa koycam bunları ya kaydirigubbakcemile3

gülüm 1 tane yeterliydi...soluna yatıp,sağına su torbasını koyacaksın yarım saat böyle durup sağına yatacakmışsın soluna torbayı koyacakmışsın ve uykuuuuuu vede yorgannnn...okadar...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
arakadaşlar bugün son gün olduğu için çok mutluyum,cuma dan beri artık sıkıntı geldi,canım en basit şeyleri bile çekmeye başladı,bu günün bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

şimdi çıkmam gerek ben yağı içerken aranızda olamıycam gelince bakarım neler yaptınız?ben önce yağı yudum yudum başlıyacağım balkonda..baktım olmuyor limonu katıcam..kolay gelsin iyi günler hepinize......

ALSEBE ben salı başladım.bugün zeytinyağlı limonu içeçem zatende yarın yapsam bıraksam olur mu?5 günlük yapsamda yetmez mi?zeytinyağı ve limondan sonra ancak 1 gün daha aç kalınabilir yaaa

Sen bilirsin dayanamiyorsa bu yagdan sonra temizlik olmustur herhalde...Herkes kendini bilir aslinda ben dayanamamistim sizi bilemiycem.. :))

cnm aynen bende klozet kullandigim icin goremiorum..legene yapmak biraz garip gelio bana bilmiorum baska yoluda yok sanirim neler ciktigini gormek icin

kendinizi iyi hissetmeye çalışın arkadaşlar, ben harika hissediyorum!! deyin, bunu kendinize tekrar edin ve ayağa kalkın. 4 saat derse girdim (ders anlatma), 2 toplantıya katıldım, birazdan 3.sü var, bişey yemedim (3 hurma, meyve suyu, sebze suyu), açım ama iyiyim. Hiç mi oruç tutmadık arkadaşlar, dayanıklıyız biz yaaaa, hadi ne kaldı şurda, zeytinyağı da nedir ki, benim dedem her sabah 1 çay bardağını diker kafaya, ve 92 yaşında!
Nazlanıyor muyuz ne? :)

9. Gün
15 Mart 2009 Pazar

-Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir.

10. Gün
16 mart 2009 Pazartesi

-Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.
- Normal yemeğe yavaşça geçilebilir.

arkadaşlar acaba "önceki gün yapanlara"kasıttan detoksa çarşamba günü başlayanlar içinmi acaba bunu söylüyor yani 6 güne tamamlasın diye .yani cumartesi başlayanlar için değilde diğer günler başlayanlar içinmi söylemişler bunu ya anlamadım gitti

olmuyo kızlar evet bende kendime telkin vermeye başladım içicem hadi destek içicem oh çok güzel birbirimizin moralini bozmayalım süperiz ya bizler neler başardık hadi başarılarımızı hatırlayın bu neki hani bi yarışma vardı iğrenç yaratıkların içine kafalarını sokuyolardı onların içinden yicekleri alıp yiyolardı şimdi bizde kendimizi o yarışmadayız içmemiz gereken sadece z yağı kazanacağımız ödül sağlığımız bundan daha güzel ödül varmı

shivaree sen bide ogretmenlik mi yapiosun bu hafta ah kiyamam.Allah yardimiciniz olsun.ben hicbiyere cikmiorum enerjim kalmadi valla napim.genelimiz ev hanimi mi arkadaslar?

gerçektenmiklava:

gerçektencokacimcoook
ben bu detoksu kronik kabızlığım için yapıyorum zaten
kii kabız bi insan çok yağ içmiştir
ben şahsen çokkkk içtim yağları kaşık kaşık
şükredin ki ayçiçeği yağı değil o olsa asıl o iğrenç
zeytinyağı daha aromalı daha lezzetlikaydirigubbakcemile3

he çook sağolasın pınarcım kaydirigubbakcemile3 cahilim bu konularda ilk defa böyle bişeye kalkıştım kaydirigubbakcemile3 biraz önce bana 2 tane al diyen kimdi :teytey:

bi dahada kalkışmam böle bişeye.pazar günü lavaş ekmeğimi yaptırcam sıcak sıcak peynirle güzel bi kahvaltı yapıcam cokacimcoook :teytey:

:teytey:

çalışanlara allah kolaylık versin.ama evde de bu yemek işleri çok zor olay oluyor.sen yemiyosun ama akşamı düşünmek zorundasın.eşim anlaayışlı.ama çocuklara mecburen yapıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…