- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Ben anormal bir durum göremedim.Doktorlar hemşireler popoyu veya başka bir yeri defalar ca görüyor.Onların işi o.Sana kalçadan iğne vurması ve aman popnu gördü diye eklemek istemesi sapkınlık taciz filan değil bu.Bir sürü kadın doğumcu sosyal medyadan hastasıyla arkadaş.Çocuk belliki seni beğenmiş eklemek arkadaş olmak istemiş.Sana ters geldiyse kabul etmezsin.Olayı sevgiline anlatıyorsun.O da İFTİRA atarak hastaneye yansıtıyor.Görevini kötüye kullanmış,yok mesaj atacaktı.Oçocuk iftiradan sevgilini şikayet etse yeridir.İşte sevgilim acilin santralini aramış rahatsız etmiş mesaj atmış demiş ismini öğrenmek için bende çok kızdım neden abartıyosun yalan söylüyorsun dedim, görevini kötüye kullanıp sosyal medyadan irtibat kurmaya çalıştı dese daha doğru olur oda diyo ki fotoğraflarını beğenmek için eklemedi herhalde mesaj atacaktı tabi ki diyo
Daha önceden hiç bir şekilde görmedim konuşmadım, sadece giriş yapıldıktan sonra ateşime bakıp şikayetin ne diye sordu bayan hemşire o sırada yanında o çocukda vardı.Kalçanıza iğne vurdu diyemi ayıp buluyorsunuz bu hareketi ? hiç tanımadıgınız birinin özellıkle bir sağlıkçının serum takmıs olsaydı bu durumu normal mi karsılayacagını soyluyorsunuz ? hayretler ıcerısınde kaldım gerçekten ister amelıyat etsın,ister kolundan bacagından baska nerenızı gorup ıgne vurursa vursun hıcbır saglıkcı boyle bır seye cesaret etmemelı bu ne terbıyesızlık ya tabııkıde şıkayet edılmelı ama aranızda bır konusma tanısma ıslemı gerceklesmeden bunu yaptıysa karsı tarafla konusup muhabbet ettıysenız kendınde o güveni bulmus olabılır ancak boyle bırsey yoksa kesınlıkle sıkayet edılmelı.Ayrıca ek olarak erkek arkadasınızın bılmesıne gerek yoktu durumu.
Evet ben yalan söylüyorum yalandan buraya konu açtım !!!Bana nedense konu hiç inandırıcı gelmedi. Adınızı öğrenmesi zor zaten çünkü acilde sadece acile giriş kaydınızı yapan kişi adınızı bilir o da deftere yazılır ve başka birine verilmez dur şu kızın adına bakayım mı dedi yani. Şu hastaya iğne vur denir vurur yani. Ayrıca serum taksa bu kadar anormal karşılamazdım ne demek? kalçanızı görüp oranızı beğendiği için istek yolladı manasına getirmişsiniz ki orada bir günde kaç hastaya iğne yapılıyor her kalçasını beğendiğini ekleyecek değil ya ne alaka ki bu mutlaka duyulur şikayet eden olur illa. Bence böyle bir şey varsa da hastanenin başhekimine başvurmanız lazım öncelikle.
Valla kusura bakmayın da bana hiç de masumca görmüyor evet beğenmiş olabilir ama ben oraya bir hasta olarak gittim.Ben anormal bir durum göremedim.Doktorlar hemşireler popoyu veya başka bir yeri defalar ca görüyor.Onların işi o.Sana kalçadan iğne vurması ve aman popnu gördü diye eklemek istemesi sapkınlık taciz filan değil bu.Bir sürü kadın doğumcu sosyal medyadan hastasıyla arkadaş.Çocuk belliki seni beğenmiş eklemek arkadaş olmak istemiş.Sana ters geldiyse kabul etmezsin.Olayı sevgiline anlatıyorsun.O da İFTİRA atarak hastaneye yansıtıyor.Görevini kötüye kullanmış,yok mesaj atacaktı.Oçocuk iftiradan sevgilini şikayet etse yeridir.
Bu kadar kolay mı ya,insanı çalıştığı kuruma küçük düşürmek ekmeğiyle oynamak.
Valla iyiki de anlatmışım sevgilime sabah yine gittim acile çocuk beni görür görmez kaçtı oradanEngelleyip sevgilinize söylemeseydiniz keşke.
Gerçi hak ediyor ama.
Onun için ekledi demiyorum yanlış anlaşılmasın, sadece o çocuğun eklediğini gördüğümde aklıma ilk gelen şey popoma iğne vurması oldu. Allah'ım bu çocuk benim popomu da gördü dedim utançtan yerin dibine girdim kendi kendimepoponuzu beğendiği için eklemiş yani
Valla beni eklediğini gördükten sonra , bana iğneyi onun yapması bile kafamda soru işaretleri uyandırdıPopomu gören biri istek yollasaydı ne hissederdim diye
düşündüm de bir an ahahah.
Çocuk hoşlanmış senden eklemiş. Engelleyip geçseydin.
Yaptığı iş kurallarına uygun değil yanlış ama..
Sapık diye hastaneyi ayağa kaldırmanızı gerektirecek bir şey de yoktu aslında.
Ha sen engellersin o inadına ekler, rahatsız edici bir şeyler
yazar, o zaman şikayet edilebilirdi.
O adamın seni etik olarak eklemesi ne kadar doğru değilse
Sevgilinin de polis kimliğini öne sürerek olaya müdahil olması
o kadar doğru değil.
Valla beni eklediğini gördükten sonra , bana iğneyi onun yapması bile kafamda soru işaretleri uyandırdı
Çünkü içerde bayan hemşire de vardı ayrıca haftasonuydu hiç kmse yoktu sırada bekleyen kmsede yoktu
Neden bayan değilde o geldi vurdu anlayamadım bana kasıtlı gibi geldi.
Bugün sabah da gittim acile başka bir erkek hemşir vardı yine ama o kadar yoğuluğa rağmen beni beklettiler erkek hemşir otuyordu bayan hemşirenin işinin bitmesini bekledm geldi o vurdu hiç erkek ben vurayım diye gelmedi yanıma.
Bu arada sevgilim polis kimliğini kullanarak ismini öğrenmemiş zaten ilk basta adını vermemişler
Hastaneye gelin yüz yüze görüşün demişler oda ben Şırnak da polis memuruyum gelme imkanım yok kız arkadaşımı da oraya böyle şeylerle muatap olması için gönderemem diyince tamam o zaman diyip ismini vermişler
Valla iyiki de anlatmışım sevgilime sabah yine gittim acile çocuk beni görür görmez kaçtı oradan
Gunde 100 popo goren birinin poponuzdan degilde sizden hoslabilecegini dusunseniz brlki bu kadar yaygaraValla iyiki de anlatmışım sevgilime sabah yine gittim acile çocuk beni görür görmez kaçtı oradan
Valla beni eklediğini gördükten sonra , bana iğneyi onun yapması bile kafamda soru işaretleri uyandırdı
Çünkü içerde bayan hemşire de vardı ayrıca haftasonuydu hiç kmse yoktu sırada bekleyen kmsede yoktu
Neden bayan değilde o geldi vurdu anlayamadım bana kasıtlı gibi geldi.
Bugün sabah da gittim acile başka bir erkek hemşir vardı yine ama o kadar yoğuluğa rağmen beni beklettiler erkek hemşir otuyordu bayan hemşirenin işinin bitmesini bekledm geldi o vurdu hiç erkek ben vurayım diye gelmedi yanıma.
Bu arada sevgilim polis kimliğini kullanarak ismini öğrenmemiş zaten ilk basta adını vermemişler
Hastaneye gelin yüz yüze görüşün demişler oda ben Şırnak da polis memuruyum gelme imkanım yok kız arkadaşımı da oraya böyle şeylerle muatap olması için gönderemem diyince tamam o zaman diyip ismini vermişler
Yok yok işinden falan olmamış olmaz da çünkü şikayet etmedik ama o korku ona yetti bidaha da kmseye böyle bir şey yapılamaz. Bu arada ona iftira demiyelim de konuyu ciddiye alsınlar diye öyle demiş ona bende kızdım irtibata geçmeye calısmış deseydin daha doğru olurdu diye uyardım oda fotolarını beğenmek için eklemedi ya diyo. Sonra dediğim gibi çocuk ilk başta inkar etmiş eklemedim tanımıyorum vs diye yüzsüz yüzsüz...Sonra da korkudan hastane polisine söylemiş abi sen konuşuver de şikayet etmnesinler özür dilerim diyeBen o açıdan demedim.
Sevgiliniz olayı abartmış iftiraya getirmiş.
Çocuk işinden olursa vicdan azabı çeken siz olursunuz onu demek istedim.
pislik !! elalemin kızını, sevgilisini poposunu gördü diye eklemeyi biliyor ! bi de üstüne inkar ediyor ş..sizYok yok işinden falan olmamış olmaz da çünkü şikayet etmedik ama o korku ona yetti bidaha da kmseye böyle bir şey yapılamaz. Bu arada ona iftira demiyelim de konuyu ciddiye alsınlar diye öyle demiş ona bende kızdım irtibata geçmeye calısmış deseydin daha doğru olurdu diye uyardım oda fotolarını beğenmek için eklemedi ya diyo. Sonra dediğim gibi çocuk ilk başta inkar etmiş eklemedim tanımıyorum vs diye yüzsüz yüzsüz...Sonra da korkudan hastane polisine söylemiş abi sen konuşuver de şikayet etmnesinler özür dilerim diye
parmağında alyans olmasa bu tür cüretler normal mi oluyor? ya da kıçın yarısı görüldü diye adamın ekleme talebi yollaması tanışmak için atılan masum bir adım mı?Parmağında alyans falan olsa anlarım terbiyesizlik derim de adamcağız beğenmiş şansını denemek istemiş ne var bunda. Ayrıca kalçadan iğne yaptırmak ayıp değil ki en fazla 5-10 cm görünüyo tamamını görmüyo ya. Bence biraz abartmışsınız bi kısı bin kişi ister bi kişi alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?