Hastanede karşılaştığım terbiyesizlik !

Ben anormal bir durum göremedim.Doktorlar hemşireler popoyu veya başka bir yeri defalar ca görüyor.Onların işi o.Sana kalçadan iğne vurması ve aman popnu gördü diye eklemek istemesi sapkınlık taciz filan değil bu.Bir sürü kadın doğumcu sosyal medyadan hastasıyla arkadaş.Çocuk belliki seni beğenmiş eklemek arkadaş olmak istemiş.Sana ters geldiyse kabul etmezsin.Olayı sevgiline anlatıyorsun.O da İFTİRA atarak hastaneye yansıtıyor.Görevini kötüye kullanmış,yok mesaj atacaktı.Oçocuk iftiradan sevgilini şikayet etse yeridir.
Bu kadar kolay mı ya,insanı çalıştığı kuruma küçük düşürmek ekmeğiyle oynamak.

Daha önceden hiç bir şekilde görmedim konuşmadım, sadece giriş yapıldıktan sonra ateşime bakıp şikayetin ne diye sordu bayan hemşire o sırada yanında o çocukda vardı.
Sonra bana doktoru bekleyin dediler bekledim doktor geldi boğazlarıma baktı iğne vuırulcak uzanın ded çocuk geldi iğneyi vurdu gitti ertesi günde ekledi. Serum taksaydı bu kadar sorun etmezdim dememde ki sebep en azından namahrem bir tarafımı görmüyor. Tabiki de ondan da hoşnut olmazdım ama şöyle düşünün misal benzer durum başınıza gelmiş olsa sizi bir kadın hastalıkları doktoruyla, ortepedi doktorunun eklemesi aynı şey mi olurdu ?

Evet ben yalan söylüyorum yalandan buraya konu açtım !!!
Ya hanımefendi siz iyi misiniz konu inandırıcı gelmedi ne demek, ben neden böyle bir şey yapayım olağanüstü birşeyde anlatmadım neresi inandırıcı gelmedi vallahi anlamadım pess doğrusu
Şunu da izah edeyim kayıt yapıyorlar hastaneye gidince bi kağıt veriyorlar hasta kayıt kağıdı onada barkot yapıştırıyorlar.
O kağıtla acil bölümüne gidiyosun veriyosun hemşireye şikayetiniz ne diyor söylüyosun onu o kağıda yazıyor sonra doktor muayene ediyor o kağıdı da hemşirelerin olduğu bölüme bırakıp gidiyosun .
Çocuk kolayca adımı yaşımı nerdeli olduğumu kısacası tüm kimlik bilgilerimi o barkottan görebilir.
Zaten orda adımı gördü ve öyle ekledi.

Valla kusura bakmayın da bana hiç de masumca görmüyor evet beğenmiş olabilir ama ben oraya bir hasta olarak gittim.
Ne cesaretle benimle iletişim kurmaya çalışıyor o bir hemşir ben ise bir hastayım.
Hastanede bile böyle olacaksa sokağa çıkmayalım biz.
Nerden bileyim daha sonradan beni taciz etmeyeceğini ileri seviyeye gitmeyecğini.
Ben iğneyi erkek hemşir vuruyo diye bile utandım, geçtim bide beni eklemiş yerin dibine girdim o an utançtan
Düşünsenize diyelim ki kabul ettim ve o adam benim popomu gördü sizce bu onun aklında sadece hastanedeki bi mevzu olarak mı kalcaktı

Popomu gören biri istek yollasaydı ne hissederdim diye
düşündüm de bir an ahahah.
Çocuk hoşlanmış senden eklemiş. Engelleyip geçseydin.

Yaptığı iş kurallarına uygun değil yanlış ama..
Sapık diye hastaneyi ayağa kaldırmanızı gerektirecek bir şey de yoktu aslında.
Ha sen engellersin o inadına ekler, rahatsız edici bir şeyler
yazar, o zaman şikayet edilebilirdi.

O adamın seni etik olarak eklemesi ne kadar doğru değilse
Sevgilinin de polis kimliğini öne sürerek olaya müdahil olması
o kadar doğru değil.

Valla beni eklediğini gördükten sonra , bana iğneyi onun yapması bile kafamda soru işaretleri uyandırdı
Çünkü içerde bayan hemşire de vardı ayrıca haftasonuydu hiç kmse yoktu sırada bekleyen kmsede yoktu
Neden bayan değilde o geldi vurdu anlayamadım bana kasıtlı gibi geldi.
Bugün sabah da gittim acile başka bir erkek hemşir vardı yine ama o kadar yoğuluğa rağmen beni beklettiler erkek hemşir otuyordu bayan hemşirenin işinin bitmesini bekledm geldi o vurdu hiç erkek ben vurayım diye gelmedi yanıma.
Bu arada sevgilim polis kimliğini kullanarak ismini öğrenmemiş zaten ilk basta adını vermemişler
Hastaneye gelin yüz yüze görüşün demişler oda ben Şırnak da polis memuruyum gelme imkanım yok kız arkadaşımı da oraya böyle şeylerle muatap olması için gönderemem diyince tamam o zaman diyip ismini vermişler

Bak ben yaptığı doğru demiyorum.
Ama belli ki genç çocuk, e sende gençsin..
Hoşlanmış iletişime geçmiş.
İstek gönderdiğinde onaylamazdın biter giderdi.
Ha sen onaylamadığın halde ısrar etseydi o zaman
şikayeti hak ederdi.
Masum bir begeni olduğunu düşünüyorum.

Sonuçta hastalarda herhangi bir sağlıkçıyı beğendiğinde
sosyal medyadan bulmaya çalışıyorlar.
Nasıl iletişime geçeriz diye kuruyorlar.

Olayı çok gereksiz büyütmüşsünüz.

Valla iyiki de anlatmışım sevgilime sabah yine gittim acile çocuk beni görür görmez kaçtı oradan
Gunde 100 popo goren birinin poponuzdan degilde sizden hoslabilecegini dusunseniz brlki bu kadar yaygara

Mahremiyetinize olan hassasiyeyinize saygim sonsuz ama durumu farkli dusunseniz olmaz degil mi

Tamam meslek etigine uymamis olabilir ams bi akliniza getirin Allah askina poponuzdan degilde sizden etkilenmis olamaz mi

Elinixe tutturduklari barkotada baksaniz zaten medeni haliniz yazar

Haaa isin kasitli mi olarak geldi boyutuna gelirsek orda bayan hemsirenin acil servisinin hemsiresi oldugunu ne biliyorsunuz belki baska servisten arkadasinin yanina gelmisti yada arkadasi cok yorulmustuda onu yormamak icin kendi geldi yada ikisi nobetci sirayla yapiyorlar enjeksiyonlari sira ondaydi

Ufak bi hatirlatma gunde 100 kere kalca giren insan sapik degilse en ufak birsey hisseymemisyir zaten camasir komple cikarilmiyor sadece ignenin yapilabilecegi kadar alan sıyrılıyor

Karsinizdaki insana sapik yaftasini yapisyirmadan once duygularinin olabileceginide dusunun bi zahmet susayim sudayim diyorum da dayanamadim arkadas

Nasil bi ego varsa sizdede yok kasitli gelmis falan filan

Ben o açıdan demedim.
Sevgiliniz olayı abartmış iftiraya getirmiş.
Çocuk işinden olursa vicdan azabı çeken siz olursunuz onu demek istedim.
Yok yok işinden falan olmamış olmaz da çünkü şikayet etmedik ama o korku ona yetti bidaha da kmseye böyle bir şey yapılamaz. Bu arada ona iftira demiyelim de konuyu ciddiye alsınlar diye öyle demiş ona bende kızdım irtibata geçmeye calısmış deseydin daha doğru olurdu diye uyardım oda fotolarını beğenmek için eklemedi ya diyo. Sonra dediğim gibi çocuk ilk başta inkar etmiş eklemedim tanımıyorum vs diye yüzsüz yüzsüz...Sonra da korkudan hastane polisine söylemiş abi sen konuşuver de şikayet etmnesinler özür dilerim diye

yorumların hepsini okuyamadım... sinirlerim tepeme çıktı ilk bir kaç sayfadan sonra.

burada konu sahibi kadın açıkça ve alenen tacize uğramıştır !! bunu lamı cimi yok... gelmiş yok çocuk gençmiş, yok belki de o değilmişmiş gibi haaala kadının tonla açıklama yapmasına neden olmuşsunuz !!

bravo kadın dayanışmasına hanımlar (!)

ayrıca tacize uğrayan bir kadının sevgilisine, eşine bu durumu anlatmasının ben en ufak yanlış bir yanını göremedim ! kime anlatacaktı kapıcısına mı? çıldırdınız mı siz? burada benzer durumlarda "cınımm kocana haber ver mutlaka" diye yorum kasılıyor ama!

delirdim yahu.. tecavüze uğrayan kadına "ama o da açık giyinmişti" demekten farklı değil bu tip yorumlar!

şikayetinizi kendiniz yapın! sevgilinizden de diğer desteği alın... malum toplum erkekleri nerde bekar kadın görse sahipsiz, kimsesiz sanıyorlar

Parmağında alyans falan olsa anlarım terbiyesizlik derim de adamcağız beğenmiş şansını denemek istemiş ne var bunda. Ayrıca kalçadan iğne yaptırmak ayıp değil ki en fazla 5-10 cm görünüyo tamamını görmüyo ya. Bence biraz abartmışsınız bi kısı bin kişi ister bi kişi alır.

pislik !! elalemin kızını, sevgilisini poposunu gördü diye eklemeyi biliyor ! bi de üstüne inkar ediyor ş..siz

parmağında alyans olmasa bu tür cüretler normal mi oluyor? ya da kıçın yarısı görüldü diye adamın ekleme talebi yollaması tanışmak için atılan masum bir adım mı?

Ayyy yok istersem ceza alayim ama acik acik soyleyecdgim Yalnizkelebek sen ozellikle nisanlini kislandirmak icin bu durumu kullandin

Basindada dedigim gibi hassasiyetine olan saygim sonsuz ama ben bu durumu nisanlina karsi kullandigini dusunuyorum

Yoksa bunu nisanlina yansitacagin yerde burda konuyu acar rahatsizligini belirtir bu konu karsosonda ne yapabilirim diye fikir danisirdiniz hukuki yada sikayet hakkinizin olup olmadiginizi danisirdiniz

Nisanliniz bi daha mi hastaneye git demis yok yogundu ilgilenemediler yok cok rahatsizim gidemiyorum yok daha kotu olursam giderim gibi bahaneler uydurabilirdiniz sizin konuyu kasitli olarak nisanliniza yansitgiginizi dusunuyorum ve dusuncemin arkasındayım

Haaa bu arada o erkek hemşireler kalcadan igne yaptiklari hastaya karsi birsey hissedemezler asik olamazlar etkilenemezler degil mi

Neden cunku kalcadan igne yapmak gorevleri
Bu kadar yatgara kopulacak bisey yoktu okumus yazmis insansin pekala rahatsiz olduysan jendi hakkini kendin savunabilirdin

Kendi haklarini bilmiyorsan sorup sorusturabilirdin

Nisanlinda baya baya polis kimligini olaya dahil etmis resmi 2.3 kisileri olaya dahil etmeden resmi yollarla isinizi halledebilirsiniz

Son sozum poponuzdan degilde sizden hoslanmis olabilirdi

Nwymis meslek etigi tovbe estf sanki taciz etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…