Hastanede karşılaştığım terbiyesizlik !

evwt tuhaf sunu demek istedim suan konusulan hemsire yerine doktor olsaydı böyle rahatsız olmazdı cogu kişi .
İki taraf da istekli olsaydı yada kelebekin erkek arkadaşı olmasaydı evet öyle olurdu.Ki burda birisi bir dr'dan hoşlan dığı bir konu açmıştı.Faceden eklemişti.Herkes de olur bu iş demişti.

Ama sorun onun görevi başında olması.Yani çalışan asılırsa sorun oluyor.Hizmet verilen kesim asılırsa sorun olmuyor.

Ama bu adaletsizlik azıcık:)

Ya cidden goruntude oyle olsamda kesinlikle kimseye soguk davranamiyorum yapimda yok yani bazen keske biraz mesafe koyabilsem falan bile derim

Yanlis anlamayin mesafe derkwn kimseyle cıvık cıvık arkadasliklar yasamam zaten samimi oldugum cok az kisi varsir ama mesafe koysam belkivkarsimdakine soguk davransam karsimdakide bana karsi cumlelerinde harwketlerinde sinırını bilir diye dusunuyoryn

Ama kahretsin o soguk duran mesafeli insan olamiyorum

En fazla bi insan girtlaga kadar getirmisse son noktayi koyarim sonra konusmak zorunda kalsam dahi konusmak istesem dahi konusmak icinden gelmez dilum donmez konusmak icin

Azicik degil bence fazlasiyla adaletsizlik ya o kisinin kalbide carptiysa ya gercekten o insanla omrunun sonuna kadar yasamak istiyorsa

Ablacığım daha ne olacaktı iğne olmuşsun.Bademcik iltihabına ben bile teşhis tedavi yaparım.Bir dkkadan fazla ihtiyaç yok zaten onu teshis ve tedavi etmek için.Elbetteki hayati önem olan şeylerle daha çok ilgilenecek.
Geçen serum takıyorum hastaya ;boğaz ağrısı."Dr hiç ilgilenmedi ;bir mr çekmedi "diyor.Sana dediğim aynısını ona da dedim.

Recete vermediyse recete iste hap kullanırsın.Benical aferin falan günde üç..Çoğunlukla antibiyotiğe ihtiyaç yoktur.Bademcikler şiştiyse ve ağrılıysa antibiyotiğe ihtiyaç olur.Öksürük varsa öksürük şurubu burun tıkalıysa fıs fıs yazar belki.bunlar.Burnuna vicks sür açar fısfısa da gerek yok.
Benical aferin dediğim o kalçadan yapılan ilaçların hapı.İğneleri biraz daha kuvvetli.

Son düzenleme:
Görevi kötüye kullanmak resmen bu , bunu yapan doktor da olsa sonuç gene aynı görevi kötüye kullanmaktır.

Bir de ara vakalar var d run ayırdetmesi gereken.Yoğunlukta bunlar sıkıntı.

Bizim meslek günah keçisi; sağlık denince akla şikayet geliyor.Nerden neyi şikayet ederim diye bakılıyor.Başka kurumlara böyle yüklenilmiyor.Canımızdan bezdik vallahi.

Hizmet verilen bunu yapınca görevi kötüye kullanmış mı oluyor ? Ne alaka ? Hiç de aynı şeyler değil.

''doktor olsaydı böyle olmazdı'' diyenelere tek bir şey diyebilirim. KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ.

her gün binlerce popo gören birinin sizin poponuzdan etkilenmesi gurur okşayıcı ya bence sen iğne olduğun için böyle düşünüyorsun yüzünden etkilenmiştir o senin . bide ne bileyim her şeyi bimere şikayet etmek çok doğru değil bence hastaneye dilekçe verin onlar onu uyarır zaten ...

Bizim meslek günah keçisi; sağlık denince akla şikayet geliyor.Nerden neyi şikayet ederim diye bakılıyor.Başka kurumlara böyle yüklenilmiyor.Canımızdan bezdik vallahi.

Tedavi icin gidilen yerden bir personelin sosyal medyadan arayip bulup eklemesi hos birsey mi? Insanin en rahat olmasi gereken yer hastane, tedavi olmak icin vucudunu teslim ettigin kisi hasta degil de baska gozle bakiyorsa insan nasil rahat eder?

Polemige girmek istemiyorum da yorumlarin cogu cok abarti geldi bana.
O hemsirden hoslanmis olsaydiniz, sevgiliniz olmasaydi belki buraya konu acip o cocugu nasil bulabilirim diye yardim isteyecektiniz. Sonra o sizi ekleseydi burda bu yorumlari yapan herkesle birlikte sevinecektik.

Yaptigi gorevi kotuye kullanmak belki ama, sapik diye yaftalamasin kimse.
Daha yenilerde polisin adini soyadini nerden buluruz diye yardim ediyorduk burda birine.

Adam ekler, mesaj atar, hayir cevabi alir hala israr ederse iste taciz odur.
Bu taciz degil.

bu tiplerden her yerde var taciz boyutuna gelmemiş, bence engelleseydiniz yeterliydi, sevgilinize anlatmayın herşeyi.
şikayette etmeyin belliki sizi genç ve güzel görünce bi istek yollamış,gençlik deyip geçin.

benide diş hekimi telefonumdan arayıp duruyordu adamı şikayet etmek aklıma gelmedi sadece engellemiştim.. bence siz elinizden geleni ardınıza koymayın. terbiyesizler. görevlerini kötüye kullanıyorlar.

ne terbiyesizce
sevgilinize anlatmasaydınız iyiydi
neyse olan olmuş dikkat edin kafayı takmasın size Allah korusun

Kızlar günaydın kusura bakmayın dün akşam giremedim hastaydım çok.
Bugün sabah bidaha gittim hastaneye...
Acile gittim yine, şimdi boğaz ağrısı için acile gidilmez demeyin lütfen bana
Doktor ne olmuş böyle senin bademciklerine dedi
Hemen penisilin iğnesi yaptırdı ama bu sefer bayan hemşireye :)
Bu arada gittiğimde yine o çocuk vardı beni görünce nereye gideceğini bilemedi hemen kayboldu ordan
Dün sevgilim hastane polisiyle görüşmüş bilmeyenler için anlatıyorum
Çocuk ulaşmış sevgilime ve yalan söylemiş ben kmseyi eklemedim böyle bişeyi kabul etmiyorum demiş.
Sonra sevgilim elimizde ekran görüntüsü var diyince hastane polisine aratmış sevgilimi
Polis de biz bunun kulağını çekeriz sizden çok özür diliyo kusuruna bakmayın bidaha tedavi bile edemez demiş.
Aynen de öyle oldu sabah beni gördü hemen uzaklaştı o ortamdan :)
Çok da iyi oldu haddini bilsin herkes...
Özel hayat başka iş hayatı başka...
Artık öyle şeyler duyuyoruz ki kendimizi korumak lazım bi şekilde
Daha sonra o çocuk ya beni rahatsız etmeye devam etseydi o zaman da en basından niye şikayet etmediniz derdiniz, ne var ki bunda diyen hanımlara söylüyorum.

bence de şikayet edin çünkü o bir sağlık çalışanı ve bu yaptığı tacize girer.

Kalçanıza iğne vurdu diyemi ayıp buluyorsunuz bu hareketi ? hiç tanımadıgınız birinin özellıkle bir sağlıkçının serum takmıs olsaydı bu durumu normal mi karsılayacagını soyluyorsunuz ? hayretler ıcerısınde kaldım gerçekten ister amelıyat etsın,ister kolundan bacagından baska nerenızı gorup ıgne vurursa vursun hıcbır saglıkcı boyle bır seye cesaret etmemelı bu ne terbıyesızlık ya tabııkıde şıkayet edılmelı ama aranızda bır konusma tanısma ıslemı gerceklesmeden bunu yaptıysa karsı tarafla konusup muhabbet ettıysenız kendınde o güveni bulmus olabılır ancak boyle bırsey yoksa kesınlıkle sıkayet edılmelı.Ayrıca ek olarak erkek arkadasınızın bılmesıne gerek yoktu durumu.

Bana nedense konu hiç inandırıcı gelmedi. Adınızı öğrenmesi zor zaten çünkü acilde sadece acile giriş kaydınızı yapan kişi adınızı bilir o da deftere yazılır ve başka birine verilmez dur şu kızın adına bakayım mı dedi yani. Şu hastaya iğne vur denir vurur yani. Ayrıca serum taksa bu kadar anormal karşılamazdım ne demek? kalçanızı görüp oranızı beğendiği için istek yolladı manasına getirmişsiniz ki orada bir günde kaç hastaya iğne yapılıyor her kalçasını beğendiğini ekleyecek değil ya ne alaka ki bu mutlaka duyulur şikayet eden olur illa. Bence böyle bir şey varsa da hastanenin başhekimine başvurmanız lazım öncelikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…