- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
İki taraf da istekli olsaydı yada kelebekin erkek arkadaşı olmasaydı evet öyle olurdu.Ki burda birisi bir dr'dan hoşlan dığı bir konu açmıştı.Faceden eklemişti.Herkes de olur bu iş demişti.evwt tuhaf sunu demek istedim suan konusulan hemsire yerine doktor olsaydı böyle rahatsız olmazdı cogu kişi .
Ya cidden goruntude oyle olsamda kesinlikle kimseye soguk davranamiyorum yapimda yok yani bazen keske biraz mesafe koyabilsem falan bile derimBenim içinde öyle derler ki öyleyimdir de, bıcır bıcır biri olmadığım gibi gereğinden fazla ciddi bir duruşum var. Ancak samimi olduğum insanların yanında tam tersiyim.
Ben bu soğuk görünüşüm yüzünden çok sevgiler kaybettim yalnız onu söyliyim. Gerek aşk gerek arkadaşlık bakımından.
Azicik degil bence fazlasiyla adaletsizlik ya o kisinin kalbide carptiysa ya gercekten o insanla omrunun sonuna kadar yasamak istiyorsaİki taraf da istekli olsaydı yada kelebekin erkek arkadaşı olmasaydı evet öyle olurdu.Ki burda birisi bir dr'dan hoşlan dığı bir konu açmıştı.Faceden eklemişti.Herkes de olur bu iş demişti.
Ama sorun onun görevi başında olması.Yani çalışan asılırsa sorun oluyor.Hizmet verilen kesim asılırsa sorun olmuyor.
Ama bu adaletsizlik azıcık:)
Ablacığım daha ne olacaktı iğne olmuşsun.Bademcik iltihabına ben bile teşhis tedavi yaparım.Bir dkkadan fazla ihtiyaç yok zaten onu teshis ve tedavi etmek için.Elbetteki hayati önem olan şeylerle daha çok ilgilenecek.Ben de şunu not düşeyim köyde oturuyorum aile hekimim merkez de değil farklı bir belde de eğer aile hekimine gitmiş olsam sabah 7 buçuk da hangi aile hekimi açık olurdu ki üstelik köyden ilçeye inmem otobüsle 1 saat sürüyor aile hekiminin orda incem muayene olcam ordan başka bi otobüs bulmam yine en az yarım saatimi alır ve o otobüsle ilçeye inmem bi yarım saatimi daha...
İnan'ın bende sabah sabah hastaneye gitmeye meraklı değilim ama bademciklerim olmuş davul gibi afedersiniz ama bembeyaz iltihap gece 4 de uyandım sabaha kadar uyuyamadım titremekten ayakta zor duruyorum ve patronum öyle anlayışsız ki öyle bi durumda kalkıp işe gidiyorum işyerinde de öyle hasta hasta çalışamam ayakta duramam diye hastaneye gitme gereği duydum haklı olarak...
Hatta dün iyileşemedim iğne de işe yaramadı öğleden sonra soğuktan titremeye başladım işyerinde ateşim çıktı patrona bi acile gidebilir miyim dedim gidemeZsin dedi.
O sebeple yarın sabah bidaha acile gitcem bu arada doktorun tek yaptığı şey ağzını aç dedi boğazlarıma baktı kötü olmuş iğne vuralım dedi gitti 1 dk ne durdu ne durmadı, benden önce de 3 tane trafik kazası gelmiş yarım saat bekledim doktorun gelmesini ama sadece 1 dk Benim boğazlarıma bakıp hastaya iğne vurulacak demesi bence diğer Hastalara birşey kaybettirmez ama bana çok şey kaybettirirdi o halde işyerine gitmek...
Bir de ara vakalar var d run ayırdetmesi gereken.Yoğunlukta bunlar sıkıntı.Ne yazik ki sira beklememek yada az odemek icin acili kullananlarin sayisi cok fazla acil alani disinda gereginden faxla alakasiz hastayla ilgileniyo
Bi arkadasim acil nobeti icin gecede 700 vaka geliyo bunlardan sadece 10-15 kadari gercekten ( zehirlenme,düşme,kaza yaralanma) tarzi seyler oluyor
Gerisi hep soguk alginligi agrilar ve benzer sikayetler oluyor demisti
Ben de acilde çalışıyorum.Erkek hemşireler de bayanlara iğne yapıyor.Çok ayırmıyorlar
İki taraf da istekli olsaydı yada kelebekin erkek arkadaşı olmasaydı evet öyle olurdu.Ki burda birisi bir dr'dan hoşlan dığı bir konu açmıştı.Faceden eklemişti.Herkes de olur bu iş demişti.
Ama sorun onun görevi başında olması.Yani çalışan asılırsa sorun oluyor.Hizmet verilen kesim asılırsa sorun olmuyor.
Ama bu adaletsizlik azıcık:)
Bizim meslek günah keçisi; sağlık denince akla şikayet geliyor.Nerden neyi şikayet ederim diye bakılıyor.Başka kurumlara böyle yüklenilmiyor.Canımızdan bezdik vallahi.
Kalçanıza iğne vurdu diyemi ayıp buluyorsunuz bu hareketi ? hiç tanımadıgınız birinin özellıkle bir sağlıkçının serum takmıs olsaydı bu durumu normal mi karsılayacagını soyluyorsunuz ? hayretler ıcerısınde kaldım gerçekten ister amelıyat etsın,ister kolundan bacagından baska nerenızı gorup ıgne vurursa vursun hıcbır saglıkcı boyle bır seye cesaret etmemelı bu ne terbıyesızlık ya tabııkıde şıkayet edılmelı ama aranızda bır konusma tanısma ıslemı gerceklesmeden bunu yaptıysa karsı tarafla konusup muhabbet ettıysenız kendınde o güveni bulmus olabılır ancak boyle bırsey yoksa kesınlıkle sıkayet edılmelı.Ayrıca ek olarak erkek arkadasınızın bılmesıne gerek yoktu durumu.Herkese merhaba hanımlar
Dün sabah bademciklerimde ki iltihap nedeniyle hastaneye gittim vücudumda kırgınlık da vardı. Tatil olduğu için hastane kalabalık değildi pek
Her neyse doktorun işinin bitmesini bekledim sıra bana geldi baktı bademciklerin çok kötü olmuş bi iğne yapalım dedi bende serum istedim ama iğne daha etkili olur dedi.
Neyse ben sedyeye uzandım bekledim acil de doktor gelmeden önce şikayetimi söylediğim bi erkek hemşire vardı o iğne yapmaya geldi vurdu gitti.
Bugün instagram hesabıma baktım o erkek hemşire beni eklemiş istek atmış yani hemen sildim ve çok utandım. Bu nasıl bi terbiyeszilik nasıl bi ayıp belki serum taksaydı da ekleseydi böyle utanmazdım ama kalçama iğne vurdu aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Bu arada hala hastayım sevgilim de yarın yine iğne ol dedi bende bırak Allah aşkıma ya dedim bian da o sinirle anlatıverdim sevgilim de çok sinirlendi hastaneyi aramış çocuğun ismini öğrenmiş yarında şikayet etcek bimere yada ulaşabilirse başhekime. Bende çok kızdım niye şikayet ediyorsun herkes kendi ayıbından utansın dedim ama sevgilim şikayet etmekte ısrarcı kafam çok karışık evet yaptığı görevi kötüye kullanmak ama Benim yüzümden işinden falan olursa diye de üzülüyorum sizce doğru olan ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?