- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Ya onlar kolay olmaz.Çalışanlar sıkı disiplin altında.Olsa adı çıkar farkedilir falan.Nadir o olaylar.Sikayet edin tabiki ya benim bu tarz vakalarda ameliyattan tam uyanamamis bayan hastalarin hastane personeli erkek hemsire tacizine ugramasi geliyor bir ara haberlerde vardi sinirim zipliyor
Konu komik yada dalga gecilir bir konu degil.Rahatsiz edici ki sahsin sapik potansiyeli varsada en azindan cekindirici bir unsur olabilir
Zaten yigun bakim ameliyathane vs gibi servislerdede kamera var nasil bi cesaretseYa onlar kolay olmaz.Çalışanlar sıkı disiplin altında.Olsa adı çıkar farkedilir falan.Nadir o olaylar.
İyi fikir ama ben facede instigramda gerçek adımı kullanmıyorum kii..TühO zaman napiyoruz kimlik kartimizi yakamizdan dusurmuyoruz
Yok ya içdenetim çok fena.Aklını alırlar adamın.Pekmezini akıtırlar.Zaten yigun bakim ameliyathane vs gibi servislerdede kamera var nasil bi cesaretse
Ahhh ahhh kimbilir facelerde ne doktorlar muhendisler arattiİyi fikir ama ben facede instigramda gerçek adımı kullanmıyorum kii..TühNeler kaçırıyorum kimbilir
Yani hersey o kadar kolay olsa Allah muhafaza...Yok ya içdenetim çok fena.Aklını alırlar adamın.Pekmezini akıtırlar.
Yok ya bilerek olur mu?Erkek hemşire ben bayana yapmayım sen yap derse bayan ekip arkadaşına sorun olur valla.Hoşlanmazlar böyle ayrım yapılmasını çalışanlar.Ekg de ayırıyoruz bir tek.Bir de bayan idrar sondası.Sevgili ahir şimdi bana hiç tanımadığı bi hastayı sosyal medyadan ekleyen bir adamı savunmayın lütfen. Ya ben zaten erkek hemşiri görünce bile utandım ama diyemedim siz değil bayan yapsın diye, kaldı ki bu olaydan sonra beni eklemesi aklıma direkt o adamın popomu gördüğünü aklıma getiriyor elinde eldiven de olsa dokunduğu falan ben burda... Kelimelerimi yanlış seçtiğimi düşünmüyorum. Üstelik içeri de Bitane de bayan hemşire vardı sırada kimse de Yoktu sadece ben vardım belki de adam bilerek ben vururum iğneyi dedi geldi nerden bileyim? Yani bayan varken neden erkek geliyor
Ama müsait depilse yada yoğunsa ortam mecbur yaptıracaksınız erkek hemşireye.Çünkü bu durumlar erkek hemşireyi işlevsiz hale getiriyor .Bayan hemşireye yük binmiş olabiliyorHastanede numarası çıkıyormuş arayanların daha doğrusu hastane santralini mi ne aramış demek ki çocukta ordan almış. Böyle bi hakkım olduğunu bilmiyordum sonuçta sağlık ya bu çocuk girince içeriye siz değil de bayan yapsın diyemedim bide hastalığımın derdine düşmüştüm ama bidaha tövbeeee
Ahhh ahhh kimbilir facelerde ne doktorlar muhendisler aratti
Saka bir tarafa acaba bu durumla kismetlerini bulup dunya evine girmis kac cift var
Ilk firsatta face hesabimizi the orjinal yaptiriyoz aha benim de yakamda kimlik kartim yok diye mi kimsesiz kaldim yoksa
Estağfurullah bende stajimi uzun sureli olarak hastanede yapmıştımŞimdi durup dururken salça olmak istemezdim ama yazmadan duramıycam ; benim uzaktan tanıdığım biri hastaneye hastalığı için gidip doktor koca bulup gelmiş :) Olacaksa oluyor yani.
Ama bu arada tarih hastaneye koca bulmak icin gidenlerin oldugu bi surecte uasadi dogrusuŞimdi durup dururken salça olmak istemezdim ama yazmadan duramıycam ; benim uzaktan tanıdığım biri hastaneye hastalığı için gidip doktor koca bulup gelmiş :) Olacaksa oluyor yani.
Gribe yine birşey denmez.İğnw olur enazından.Ya kaç günlük hastalığı için geliyor acile.Uzman polk .gidebilirdi.Sonra uzmanlık isteyen şikayetler için geliyor gündüz gelmemek için.Yada daha az ödemek için.Acilde uzmanlar olmaz genelde.Olsa da acil durumlar içindir.Şu uzman bugün varmış deyip poliklinik tedavisi olmak istiyorlar ısrar ediyorlar.Gereksiz kavga ve yoğunluk karışıklık iletişimsizlik oluyor.Çok fazla da yormamak lazım acil çalışanını çünkü o dr o yoğunluk ve kafa yorgunluğunda belki bir vakayı atlayacak hemşirenin beyni yorulacak vs... Örnek mantar için acile değil cildiyeye gidin.Gözlerde sulanma kızarıklık var göze gidin.Alçısını söktürecek bunun için acile değil ortopediye gidin..Konu hallolmus ama burkac bisey yazmazsam olmaz. :)
Acile burnu akıyor diye, dün başım ağrıyordu ama simdi gecti neden ağrıdı acaba diye gelenler neler neler var..
Ve konu sahibinin durumunu tam bilmediğim için bisey diyemiycem ama onun yerine cevredeki bir aile hekimine gitse daha iyi olurdu. sanırım birkere daha sorsa patronu izin verirdi.
Boğazı ağrıyor diye de gitmemek lazım. siz de gitmeyin.
2 gün hastalığı erteletmek daha mı iyi yahu diye bir düşünce iyi değil emin olun. fırsat yaratıp 1.basamak sağlık birimine yani aile hekiminize gidin öncelikle o sizi sevkeder.
Acil adi üstünde acil durumlar içindir. orada gereksiz bir yoğunluk gerçekten acil hastalar için hayata mal oluyor.
Grip olunca degil de mesela kol bacak kırdığınızda falan gidin acile. Bunu da buraya not düşelim. :)
Estağfurullah bende stajimi uzun sureli olarak hastanede yapmıştım
Bi arkadasimda sadece 1000e yakin personelin oldugu yerde (geleni gideni saymiyorum bile) bulamadiysan bi daha da bulamazsin demisti
O gun bu niyetle gitmemistim ama bugun arkadasimin o lafinj anliyor ve hak veriyorum sanirim
Demekki kader olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor
Ne yazik ki sira beklememek yada az odemek icin acili kullananlarin sayisi cok fazla acil alani disinda gereginden faxla alakasiz hastayla ilgileniyoGribe yine birşey denmez.Ya kaç günlük hastalığı için geliyor acile.Sonra uzmanlık isteyen şikayetler için geliyor gğ düz gelmemek için.Yada daha az ödemek için.Acilde uzmanlar olmaz genelde.Olsa da acil durumlar içindir.Şu uzman bugüb varmış deyip poliklinik tedaviai olmak istiyorlar ısrar ediyorlar.Gereksiz kavfa ve yoğunluk karışıklık iletişimsizlik oluyor.Çok fazla da yormamak lazım acil çalışanını çünkü o dr o yoğunluk ve kafa yorgunluğunda belki bir vakayı atlayacak hemşirenin beyni yorulacak vs... Örnek mantar için acile değil cildiyeye gidin.Alçısını söktürecek bunun için acike değil ortopediye gidin.örnek(bu belki geryer için farklıdır) .ilk pansumanlar acilde olur diğerleei genel cerrahi polk ortopedi polk yada asmlerde özel polkliniklerde olur.Çünkü bunlar çok fazla ypğunluk oluşturur.
Ya aslinda cok girisken konuskan bi yapim vardirAynen öyle. Ya biraz da etrafınıza verdiğiniz izlenimle de alakalıdır yani dışardan yanına yaklaşılmaz, sert biri gibi görünüyorsanız bu da etkiler karşı cinsle münasebetlerinizi. Ama kaderde varsa da olur, böyle de karışık bir durum işte :)
Ama bu arada tarih hastaneye koca bulmak icin gidenlerin oldugu bi surecte uasadi dogrusu
Hemsire bi arkadasim anlatmisti dogruluk derecesi nedir bilmiyirum yada dogrumudur degilmidir hastaneye gogsum agiriyo diye gelen hastalar oluyormus muayene tahlik tetkik sonuc ve hicbirsey cikmayan benzer bi cok vaka oluyormus arkadasimda diyordu ki ister istemez insanin aklina geliyir boyle seyler
Ya aslinda cok girisken konuskan bi yapim vardir
Ama cevreden ilk bakista soguk gorundugum soylenir ki katilmiyorum buna
Tabi alakasi varmidir yokmudur bilemiyirun ama nasip kismet cok onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?