Hastanede karşılaştığım terbiyesizlik !

Ya onlar kolay olmaz.Çalışanlar sıkı disiplin altında.Olsa adı çıkar farkedilir falan.Nadir o olaylar.

İyi fikir ama ben facede instigramda gerçek adımı kullanmıyorum kii..TühNeler kaçırıyorum kimbilir
Ahhh ahhh kimbilir facelerde ne doktorlar muhendisler aratti

Saka bir tarafa acaba bu durumla kismetlerini bulup dunya evine girmis kac cift var
Ilk firsatta face hesabimizi the orjinal yaptiriyoz aha benim de yakamda kimlik kartim yok diye mi kimsesiz kaldim yoksa

ipeqbojuqu kiz kos yetis koca bulmanin formulunu bulduk en onemli sey yaka karti hatta en gorunur yerde tutuyoruz ya boynumuzda yada yakamizda

Ama gecte olsa fark ettim benum artik gittigim bi hastane bile yok ki cok uzgunum cok desene belkide ondan acilmafi kismetim

Yok ya bilerek olur mu?Erkek hemşire ben bayana yapmayım sen yap derse bayan ekip arkadaşına sorun olur valla.Hoşlanmazlar böyle ayrım yapılmasını çalışanlar.Ekg de ayırıyoruz bir tek.Bir de bayan idrar sondası.

Ama müsait depilse yada yoğunsa ortam mecbur yaptıracaksınız erkek hemşireye.Çünkü bu durumlar erkek hemşireyi işlevsiz hale getiriyor .Bayan hemşireye yük binmiş olabiliyor

Şimdi durup dururken salça olmak istemezdim ama yazmadan duramıycam ; benim uzaktan tanıdığım biri hastaneye hastalığı için gidip doktor koca bulup gelmiş :) Olacaksa oluyor yani.

Şimdi durup dururken salça olmak istemezdim ama yazmadan duramıycam ; benim uzaktan tanıdığım biri hastaneye hastalığı için gidip doktor koca bulup gelmiş :) Olacaksa oluyor yani.
Estağfurullah bende stajimi uzun sureli olarak hastanede yapmıştım

Bi arkadasimda sadece 1000e yakin personelin oldugu yerde (geleni gideni saymiyorum bile) bulamadiysan bi daha da bulamazsin demisti

O gun bu niyetle gitmemistim ama bugun arkadasimin o lafinj anliyor ve hak veriyorum sanirim

Demekki kader olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor

Ama bu arada tarih hastaneye koca bulmak icin gidenlerin oldugu bi surecte uasadi dogrusu

Hemsire bi arkadasim anlatmisti dogruluk derecesi nedir bilmiyirum yada dogrumudur degilmidir hastaneye gogsum agiriyo diye gelen hastalar oluyormus muayene tahlik tetkik sonuc ve hicbirsey cikmayan benzer bi cok vaka oluyormus arkadasimda diyordu ki ister istemez insanin aklina geliyir boyle seyler

Gribe yine birşey denmez.İğnw olur enazından.Ya kaç günlük hastalığı için geliyor acile.Uzman polk .gidebilirdi.Sonra uzmanlık isteyen şikayetler için geliyor gündüz gelmemek için.Yada daha az ödemek için.Acilde uzmanlar olmaz genelde.Olsa da acil durumlar içindir.Şu uzman bugün varmış deyip poliklinik tedavisi olmak istiyorlar ısrar ediyorlar.Gereksiz kavga ve yoğunluk karışıklık iletişimsizlik oluyor.Çok fazla da yormamak lazım acil çalışanını çünkü o dr o yoğunluk ve kafa yorgunluğunda belki bir vakayı atlayacak hemşirenin beyni yorulacak vs... Örnek mantar için acile değil cildiyeye gidin.Gözlerde sulanma kızarıklık var göze gidin.Alçısını söktürecek bunun için acile değil ortopediye gidin..
Bel ağrısı için tamam aprı kesici yapılır ama mesela bir beyincerrahiye gitmezsen acilde anlık ve yüzeysel olur tetkik ve tedavi yerini bulamaz Hep ağrı kesici yaptırmak için gelmiş olursun .

Son düzenleme:

Aynen öyle. Ya biraz da etrafınıza verdiğiniz izlenimle de alakalıdır yani dışardan yanına yaklaşılmaz, sert biri gibi görünüyorsanız bu da etkiler karşı cinsle münasebetlerinizi. Ama kaderde varsa da olur, böyle de karışık bir durum işte :)

Ne yazik ki sira beklememek yada az odemek icin acili kullananlarin sayisi cok fazla acil alani disinda gereginden faxla alakasiz hastayla ilgileniyo

Bi arkadasim acil nobeti icin gecede 700 vaka geliyo bunlardan sadece 10-15 kadari gercekten ( zehirlenme,düşme,kaza yaralanma) tarzi seyler oluyor

Gerisi hep soguk alginligi agrilar ve benzer sikayetler oluyor demisti

Ya aslinda cok girisken konuskan bi yapim vardir

Ama cevreden ilk bakista soguk gorundugum soylenir ki katilmiyorum buna

Tabi alakasi varmidir yokmudur bilemiyirun ama nasip kismet cok onemli

Muhakkak oluyordur kendilerini göstermek için bahaneler üretip gidenler. Benim anlattığım hikayede, doktor hastayı tekrar tekrar çağırmış iletişimi ilerletmek için :) yani ben öyle duymuştum o zaman, doğruluğunu bilemem ama sonuçta biri diğerini tavlamak için bir kompliman yapmış yani bu bazen hasta olur, çok nadiren de doktor olur :)

Ya aslinda cok girisken konuskan bi yapim vardir

Ama cevreden ilk bakista soguk gorundugum soylenir ki katilmiyorum buna

Tabi alakasi varmidir yokmudur bilemiyirun ama nasip kismet cok onemli

Benim içinde öyle derler ki öyleyimdir de, bıcır bıcır biri olmadığım gibi gereğinden fazla ciddi bir duruşum var. Ancak samimi olduğum insanların yanında tam tersiyim.
Ben bu soğuk görünüşüm yüzünden çok sevgiler kaybettim yalnız onu söyliyim. Gerek aşk gerek arkadaşlık bakımından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…