Hastanede karşılaştığım terbiyesizlik !

+1
Yaptigi etik degil. elinizde kanit yoksa o bile sizden sikayetci olabilir. katiliyorum arkadasa.

Ayrica calisaninin kimlik bilgisini bir telefona ifsa eden kurum, sizin sikayetinizi ne kadar kaale alir bilemedim.
Sevgilim polis memuru telefon da önce adını vermemişler buraya gelin kendiniz şikayetinizi belirtin demişler oda benim gelme imkanım yok kız arkadaşımı da böyle boş şeylerle uğrastıramam ben Şırnak da polis memuruyum diyince söylemişler

Sevgilime öyle bian da anlatıverdim işte, tabiki bende kalçamı görüp ekledi demiyorum ama ekleyince direkt aklıma gelen şey ay inanmıyorum ya bu bana iğneyi yapan çocuk dedim utandım kendi kendime
Ya kusura bakmayin ama ben bu gibi konularda kadinlarin cokta saf olduklarini dusunmuyorum yani bilincsizce bi anda soyledim falan

Evet rahatsiz olup sikaywt etme hakkina sahipsiniz ama bunu pekala sizde yapabilirsiniz

Ben bazi seylere 3. kisinin dahil edilmesi taraftari degilim

Siz rahatsiz oldiysaniz birse erkwk arkadasinizin psikolojisini dusunun derim

Ondan sonra feryat figan vay erkek arkadasim kiskanc falan filan kusura bakmayin ama erkekletin fitratinda kiskanclik var ama sizde o atese odun atiyorsunuz

Yanlışlıkla takip etmiş de olabilir profile bakarken. Diyelim ki gerçekten etkilenip ekledi yine de bunda şikayetlik bi durum yok sevgilin abartıyor. İlişkinin olduğunu bilse zaten yapmazdı. Kalçandan etkilendiğini de düşünmüyorum akşama kadar yüz tane görüyordur..

Sevgulinizin polis memuru olmasi kimlik bilgilerine ulasilmadi için ozel bi hak vermez

adamın yaptığı büyük terbiyesizlik her iğne vurduğu kadını yada geçn kızı ekliyormu terbiyeesiz

Meslek etik'i konusu aklima gelmekusti genel olarak bakmustim olaya

Poponuzdan iğne yapması onun seçimi değil ki mecburen ordan olmuş yani. Bunu bu kadar takmayın bence. Hani ben bu kızı beğendim ama kalçasından da iğne yapmıştım eklemiyim diye düşünememiştir. Ama tabi ki yaptığı etik bir şey değil. Sevgilinize anlatıp bu kadar dallandırıp budaklandırmak yerine siz şikayet edip haddini bildirip konuyu kapatsanız daha iyi olurmuş.

Şöyle ki ben o istediği gördüğümde ne kadar ayıp terbieysiz diyip sildim geçtim onun üstünü sevgilim de bidaha iğne ol diyince aklıma geldi o an da anlatıverdim zaten o tepki gösterince de ya bırak uğraşma herkes kendi ayıbından utansın dedim. Oda saçmalama kelebek bizim polis arkadaşlar yolda araba arıyolar kimlik de adını görüp beğendikleri kızları ekliyorlar kızlar da şikayet ediyormuş çokta doğru yapıyorlar eğer sen hastaneye gitmeseydin adını nerden öğrenecekti görevini kullanarak ismini öğrendi ve seninle iletişim kurmaya çalıştı demek ki beğenmiş seni ve konuşma gereği duymuş ama aynı kişinin senin kalçanı görmesi de sinirlerimi alt üst etti dedi

Bence de şikayet edilmeli ama madem şikayet edecektiniz, neden arkadaşlık isteğini kanıtlamak için ekran görüntüsü almadınız? Şimdi nasıl kanıtlayacaksınız?

Kızlar şimdi hastane polisi aramış sevgilimi, çocuk hastane polisinin yanına gitmiş sevgilimi aratmış hastene polisi demiş ki oğlum sen bunun kusuruna bakma ayıp etmiş zaten oda çok pişman korkuyo ben bunun kulaklarını çekerim bidaha tedavi bile edemez demiş çocuk da özür dilemiş sevgilimden konu kapandı yani

Boyle konulari basina geldiğinde kendin hallet derim sonuçta sevgilin uzakta o ne kadar seni ordan savunabilr hem polis memuru is stresi hat safhada bide canı sana sıkılmasin.

Soylenmesi gerekenleri soylemissin zaten.
Ne yapti sosyal hesabinda sizi ekledi ee tacizmi etti,kufurmu etti kabul etmezsiniz olur biter.
Sevgiliye sikayet etme sonra olayi bimere tasima cidden tuhaf.

Soylenmesi gerekenleri soylemissin zaten.
Ne yapti sosyal hesabinda sizi ekledi ee tacizmi etti,kufurmu etti kabul etmezsiniz olur biter.
Sevgiliye sikayet etme sonra olayi bimere tasima cidden tuhaf.
Bu tacizdir.

Hastaneye gelen kişinin şahsi bilgilerini kullanıp başka platformda erişiyor. Taciz olması için illa erotik mesajlar yazması, orasının burasının resmini göndermesi gerekmiyor.

Bana da evime yemek getiren kurye cep telefonumdan mesaj attı mesela, gayet ismimi yazıp senli benli konuşarak. Kötü bir şey yazmadı diye cep telefonu numarama ulaşmasından rahatsız olmamalı mıyım? Ben bunu taciz addederim mesela.

Aynı şeyi bir kere gittiğiniz jinekolog yapsa rahatsız olmaz mısınız?

kalçanızın bir kısmı acılıyor oda yan kısmı belki hosuna gittiniz bekar bir erkek olarakta etkilendi olamaz mı . serum yapsada yine sevgilinize anlatacakmısınız ayrıca nedir bu insanları direk sapıl diye sikayet etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…