- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Evet biliyorum ama yine de rahatsız oldum işteSonucta meslegi o milletin kalcasina bakmaya kimse bayilmiyordur
Ki zaten enjeksiyon yapilirkende afedersinkz ama komple acilan bisey yok sadece enjeksiyon yapilabilecek kadsr alan siyriliyor
Sevgilim polis memuru telefon da önce adını vermemişler buraya gelin kendiniz şikayetinizi belirtin demişler oda benim gelme imkanım yok kız arkadaşımı da böyle boş şeylerle uğrastıramam ben Şırnak da polis memuruyum diyince söylemişler+1
Yaptigi etik degil. elinizde kanit yoksa o bile sizden sikayetci olabilir. katiliyorum arkadasa.
Ayrica calisaninin kimlik bilgisini bir telefona ifsa eden kurum, sizin sikayetinizi ne kadar kaale alir bilemedim.
Ya kusura bakmayin ama ben bu gibi konularda kadinlarin cokta saf olduklarini dusunmuyorum yani bilincsizce bi anda soyledim falanSevgilime öyle bian da anlatıverdim işte, tabiki bende kalçamı görüp ekledi demiyorum ama ekleyince direkt aklıma gelen şey ay inanmıyorum ya bu bana iğneyi yapan çocuk dedim utandım kendi kendime
Sevgilim polis memuru telefon da önce adını vermemişler buraya gelin kendiniz şikayetinizi belirtin demişler oda benim gelme imkanım yok kız arkadaşımı da böyle boş şeylerle uğrastıramam ben Şırnak da polis memuruyum diyince söylemişler
Meslek etik'i konusu aklima gelmekusti genel olarak bakmustim olayaEtik kişiden kişiye değişmez ki Ahircim, hele ki meslek etiği
Ahlak değişir.
Şöyle ki her mesleğin belli kuralları var, kendi odaları/kurumları tarafından belirlenmiş bazı etik kurallar var
Doktorun sapık olduğunu göstermiyor bu, etiğe uymadığını gösteriyor
Şöyle ki ben o istediği gördüğümde ne kadar ayıp terbieysiz diyip sildim geçtim onun üstünü sevgilim de bidaha iğne ol diyince aklıma geldi o an da anlatıverdim zaten o tepki gösterince de ya bırak uğraşma herkes kendi ayıbından utansın dedim. Oda saçmalama kelebek bizim polis arkadaşlar yolda araba arıyolar kimlik de adını görüp beğendikleri kızları ekliyorlar kızlar da şikayet ediyormuş çokta doğru yapıyorlar eğer sen hastaneye gitmeseydin adını nerden öğrenecekti görevini kullanarak ismini öğrendi ve seninle iletişim kurmaya çalıştı demek ki beğenmiş seni ve konuşma gereği duymuş ama aynı kişinin senin kalçanı görmesi de sinirlerimi alt üst etti dediYa kusura bakmayin ama ben bu gibi konularda kadinlarin cokta saf olduklarini dusunmuyorum yani bilincsizce bi anda soyledim falan
Evet rahatsiz olup sikaywt etme hakkina sahipsiniz ama bunu pekala sizde yapabilirsiniz
Ben bazi seylere 3. kisinin dahil edilmesi taraftari degilim
Siz rahatsiz oldiysaniz birse erkwk arkadasinizin psikolojisini dusunun derim
Ondan sonra feryat figan vay erkek arkadasim kiskanc falan filan kusura bakmayin ama erkekletin fitratinda kiskanclik var ama sizde o atese odun atiyorsunuz
O an İnan'ın hiç düşünemedim sonuçta doktoralara da muayene oluyoruz utandım ama adama sen git bayan gelsin diyemedim zaten iyileşip gitmekti tek istediğim bidaha öyle yaparım amaNeden kadin hemsire istemedin.boyle bir hakkin var.
Soylenmesi gerekenleri soylemissin zaten.Simdi soyle birsey soyleyeyim rahatsiz olmakta gayet haklisin ama bu bimer yada hastane sikayetini direk kendinde yapabilirdin cok sukur okuman var yazman var
Bu arada yine siz kendinizi benden daha iyi bilirsiniz ama bana bu gibi durumlari yada benzer durumlari nisanliya erkek arkadasa falan iletmenin karsi tarafi kiskandirmak maksatli yapildigini dusunuyorum ve bence dunyanin en sacma hareketi
Isin bi diger kismina gelecek olursak belki cocuk seni gordugu anda etkilendi illa afedersin ama popondan etkilendigi dusuncesini akla gwtirmek belkide biraz komik bi dusunce
Yani belki etkilendi bir daha girme ihtinali olmayacagini fusundu bu şekilde sansini denedi diyelim
Cunku soyle bi ornek gostereyim bi ara ozel saglik kurulusunda calisirken(saglikci degilim arkadaslar ogrenmek istiyorum diye) bazen nobetlerde enjeksiyon ve tansiyon alirlarken yanlarinda durmama izin verirlerdi ama afedersiniz kimsenin kalcadinada kotu bi niyetle bakmiyirduk
Ha kucuk bi ornek daha bi abi vardu orda eside hemsireydi kayinvalidesi hastaydi ama eside ordaydi ama kendisi yapti ignesine
Ha birde saglikci degilim ama bildigim kadariylada kalca tam acilmiyor sadece bi miktar camasir siyriliyor o kadar
Ha kucuk bi hatirlatma ordaki doktorlarin yillarca egitim aldiktan sonra serum yada igne karari vermeyi hastanin ustlenmesini saygisizlik olarak goruyorumipeqbojuqu bi saglikci olarak yorumunu akanilirmiyim
Bu tacizdir.Soylenmesi gerekenleri soylemissin zaten.
Ne yapti sosyal hesabinda sizi ekledi ee tacizmi etti,kufurmu etti kabul etmezsiniz olur biter.
Sevgiliye sikayet etme sonra olayi bimere tasima cidden tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?