- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Ben o üni konusunu asla asagilamak kücümsemek icin söylemedim yani orda belirtmek istedigim kendisi zaten aslinda bi hemsire degilmis anlamindaydi .. asla böyle bi ayrimcilik yapmam nihayetinde kimse pasa torunu degil .. bende yorumunuzu okudugumda umarim sizin gibi birisi cikmaz hic birbzaman karsima demistim kalo kalbe karsiymis demek kiBu tutumunuz ayrıca hiç hoş değil. Bir Üni mezunu olarak kınıyorum sizi. Siz lise mezunu olduğu için işini iyi yapamadı gibi bir algı yaratıyorsunuz. Sektörde lise mezunu da çok Üni mezunu da çok. Lise mezunu olup işini en iyi şekilde yapan da vardır. Üni mezunu olup yapmayan da vardır. Sadece şuna dua ettim okuduğumda umarım benim karşıma doktorunuz gibi bir doktor, eşiniz ve siz gibi hastalar çıkmaz. Ayrıca doktorunuzun da o hastaneyi ve çıkarlarını memnun etme amacını unutmayın. Baştan aşağı etiksizlik akıyor her yerden. Tekrar geçmiş olsun.
Ay ben sizi çok iyi anlıyorum evlenmeden önce bende böyle mide bulantısı yaşadım hamile olmadığım hal de çok zor durumdaydım 1 hafta içinde 5-6 kilo vermiştim su içsem kusuyordum sanki mideme kibrit atmışlar gibi cayır cayır yanıyor ve bulanıyordu artık ölmek istiyordum ki öyle fenaydım kaç kez acile gittim kaç doktor değiştirdim anlatamam çok zorlu bir süreçti annem tahlillerimi yeğenine gönderdi onun hastaneye yatıp serumla beslenmesi lazım dedi yoksa mide duvarları kalınlaşır hiç birşey yiyip içemez dedi ve başka bir doktor da yatışı uygun gördü ve ertesi gün endoskopi yapıldı sorun ne anlaşıldı ve çözüldü ona göre ilaç tedavisi uygulandı da rahat bir nefes aldım yaşayan bilir sizi çok iyi anlıyorum yaşamayan atıp tutar böyle. Geçmiş olsunAllah razi olsun beni anladiniz ve hak verdiniz .. burda resmen sanki kendimi savunmaya geciyormusum gibi hissediyorum ya kendimi anlatamiyorum resmen...
Emin olun istemezsiniz.Ben o üni konusunu asla asagilamak kücümsemek icin söylemedim yani orda belirtmek istedigim kendisi zaten aslinda bi hemsire degilmis anlamindaydi .. asla böyle bi ayrimcilik yapmam nihayetinde kimse pasa torunu degil .. bende yorumunuzu okudugumda umarim sizin gibi birisi cikmaz hic birbzaman karsima demistim kalo kalbe karsiymis demek ki
SizdeEmin olun istemezsiniz.
Aklımdan geçen ama yazıya dökemediğim şeyleri birebir yazmışsınız.konuyu ilk okurken aklıma bunlar geldi. Hemşire değilim bu aradaÇok geçmiş olsun öncelikle. Bana bir hemşire olarak durumunuz çok tuhaf geldi. Muhtemelen tedavinizde doktor LH(lüzumu halinde) olacak şekilde tedavi verdi. Yani kusarsanız ilacın yapılması şeklinde. O yüzden hemşire hanım kustunuz mu diyerek her seferinde sormuştur. Ayrıca siz doktorunuzu biliyorsunuz değil mi? Hemşire hanımda birlikte çalıştığı, iş arkadaşı olan doktoru biliyordur. Belki size doktorunuz kendi başı ağrımasın diye o şekilde söyledi. Hemşire hanıma da kusmazsa,kötüleşmezse beni aramayın dedi. Bakın özel sektör devlet sektörüne benzemez size hasta sıfatından daha çok müşteri sıfatıyla bakılır. Oradaki hemşireler de nasıl davranacakları, ne yapacakları konusunda daha işe başlamadan eğitim bile alırlar. Sizinle uğraşacağına Dr u arar durum bildirir ilacı yapardı bana şahsen Dr kusup kötüleşmeden arama dedi gibi geldi. Ayrıca doktorunuzun tutupta size tedavi saatlerini planlarını göstermesi de ayrıca tuhaf. Böyle kendini aklıyormuşçasına. Yok gereken yapılacak falan filan. Bu konuşma üslubu bile hiç etik değil... Bide diğer hemşire de yapmamış. Hadi biri yapmamış öbürü niye yapmamış ?? Resmen o hemşire hanıma acıdım. Sağlık işi takım işidir biri eksik yaparsa diğeri eksiğini tamamlamaya çalışmalıdır. Daha belki yolun başında bilmiyorum ama doktorunuz resmen sırtından bıçaklamışbu son cümlemi de sadece hemşireler anlar.
Doğumu bu hastahane de mi yapacaksiniz peki
Allah razi olsun .. sizede gecmis olsun bu bulanti ve kusma hissi felaket bisey ya öyle böyle degil ..Allah bidaha yasatmasin ..Ay ben sizi çok iyi anlıyorum evlenmeden önce bende böyle mide bulantısı yaşadım hamile olmadığım hal de çok zor durumdaydım 1 hafta içinde 5-6 kilo vermiştim su içsem kusuyordum sanki mideme kibrit atmışlar gibi cayır cayır yanıyor ve bulanıyordu artık ölmek istiyordum ki öyle fenaydım kaç kez acile gittim kaç doktor değiştirdim anlatamam çok zorlu bir süreçti annem tahlillerimi yeğenine gönderdi onun hastaneye yatıp serumla beslenmesi lazım dedi yoksa mide duvarları kalınlaşır hiç birşey yiyip içemez dedi ve başka bir doktor da yatışı uygun gördü ve ertesi gün endoskopi yapıldı sorun ne anlaşıldı ve çözüldü ona göre ilaç tedavisi uygulandı da rahat bir nefes aldım yaşayan bilir sizi çok iyi anlıyorum yaşamayan atıp tutar böyle. Geçmiş olsun ❣
Evet InsAllahDoğumu bu hastahane de mi yapacaksiniz peki
Doktorun ve hastanenin iyisine düşmek mesele malesef bu olaydan sonra yasadığım travmadan dolayı 3 yıla yakın hastane ve doktor yüzü görmek istemedim.Allah razi olsun beni anladin ya artik kendimi anlaticamm diye yoruldum valla .. cok gecmis olsun sanada malesef böyleleri hep var o geceki magduriyetimi anlatamam gece boyu kivrandim uyuyamadimda
Allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah ama ekibi falan araştırın iyice madem bu kadar pespese eksilerini yasadiniz dikkat edin.Evet InsAllah
Aynen öyle dedigin gibi tekrardan gecmis olsun cok zor seyler yasamissin .. Allah bidaha yasatmasin .. sana sormak istiyorum kapris naz yaptigimi hic düsündün mü neye kapris neye naz yapicam ben olan rahatsizligi söylemek mi naz doktorun aranmasini istemem mi kapris ben anlayamiyorum burdaki yorumlari ..Doktorun ve hastanenin iyisine düşmek mesele malesef bu olaydan sonra yasadığım travmadan dolayı 3 yıla yakın hastane ve doktor yüzü görmek istemedim.
Sonucta sizde kendinizi ve sıkintınizi biliyorsunuz bulantıniz varsa alinan ilaclar yetersiz geliyorsa elbette doktor ve hemsireler bakmak mecburiyetinde
Aralık ayında yumurta toplama islemim oldu ve tabiki ertesi gunu evimdeyken hastanelik oldum özel hastaneye kaldirdi esim 1 hafta hastanede yattim siddetli ödem ve enfeksiyon her yerimi sardı aşirı yumurta gelisiminden dolayi ilk acile yattigimda kadın dogum dr geldi gecenin 12de her saat irtibat halinde oldular ben oraya para oduyorsam benim derdime care bulmak zorunda ve ilgilenmek zorunda artik odem ve enfeksiyondan dolayı damarlarim bulunmuyordu cığliklar atiyordum. Cok zorlu sureclerden gectim. Naz yapilacak yada kapris yapilacak bir durumum yoktu cunku benden 2 tane vardı sanki o derece şişmiştim. Hastaneye yatisimin 3.günu evde fenalastigim gibi orda da ayni oldum gozleriyle gorduler ve doktorumda dahil hepsinin elleri ayakalari dolandı doktorum hastane sahibinin esi ayrica ve beyide dur durak bilmeden calışıyor hastanede ve bir o kadarda seviliyorlar.
Kimse keyfiye yatmiyor hastaneye ve kimse keyfiye sağını solunu deldirmek istemez.
Sağlıcakla kal
Valla yıllardır severek çalışan nerdeyse çoğu birimi gören biri olarak söylüyorum. Sizin bin beterinizi görmüş biri olarak,siz ve sizin gibilere karşı çok donanımlı biriyimdir. Ben ve benim etik anlayışımda olan meslektaşlarımda eminim öyledir.
Allah razi olsun InsAllah.. doktorum kendi hemsireleriyle girecek muhtemelen doguma onlardanda cok memnunumAllah hayırlı doğum nasip etsin inşallah ama ekibi falan araştırın iyice madem bu kadar pespese eksilerini yasadiniz dikkat edin.
Kendinizi ne övdünüz ama az önceki yorumunuzu hatirlatirim bu kadar böbürlenmeyin isterseniz .. kendinizi cok fazla begenmise benziyorsunuz .. o halde beni kendimi anlatayim biraz size .. yurt disinda okumus yüksek lisansini bitirmis bir hukukcuyum yani bende sizin gibi ve sizden beter birileriyle muhattap olmus biri olarak bende Ayni seyleri söyleyebilirim.. donanim anlayisi kisiden kisiye degisir tabi .. bende tekrar yineliyorum .. sizdeValla yıllardır severek çalışan nerdeyse çoğu birimi gören biri olarak söylüyorum. Sizin bin beterinizi görmüş biri olarak,siz ve sizin gibilere karşı çok donanımlı biriyimdir. Ben ve benim etik anlayışımda olan meslektaşlarımda eminim öyledir.
Tekrar yineliyorum. Emin olun istemezseniz.
Verdiğiniz cevabın seviyesinden ve kalitesinden anladım zaten ne olduğunuzu.! Benim yazdıklarımdan böbürlenme ve övünme kısmını da çok iyi anladığınız için hemen okuduğunu anlayıp sentezleyebilen birine de hukukçu olmak ne yakışır!!Kendinizi ne övdünüz ama az önceki yorumunuzu hatirlatirim bu kadar böbürlenmeyin isterseniz .. kendinizi cok fazla begenmise benziyorsunuz .. o halde beni kendimi anlatayim biraz size .. yurt disinda okumus yüksek lisansini bitirmis bir hukukcuyum yani bende sizin gibi ve sizden beter birileriyle muhattap olmus biri olarak bende Ayni seyleri söyleyebilirim.. donanim anlayisi kisiden kisiye degisir tabi .. bende tekrar yineliyorum .. sizde
Tabikide kapris ve naz yapmiyorsunuz mideniz rahatsiz ve size bunu hissettiriyorsa elbette doktoru aratmak ve ilac takviyesi istemek en buyuk hakkinizAynen öyle dedigin gibi tekrardan gecmis olsun cok zor seyler yasamissin .. Allah bidaha yasatmasin .. sana sormak istiyorum kapris naz yaptigimi hic düsündün mü neye kapris neye naz yapicam ben olan rahatsizligi söylemek mi naz doktorun aranmasini istemem mi
Ben sizin verdiginiz cevabin seviyesi ve kalitesine deginemiyorum bile ne oldugunuzu ortaya koymussunuz .. !! Sizde malesef o mentalitede yok gibi görünüyor .. bende sizin suan ki ruh halinize veriyorum !! Bir hemsireninde gelip beni hakli bulmasini beklemedim zaten tabiki meslektaslarini savunacakti .. o yüzden yormayin kendinizi daha fazla rahatiniza bakin ..Verdiğiniz cevabın seviyesinden ve kalitesinden anladım zaten ne olduğunuzu.! Benim yazdıklarımdan böbürlenme ve övünme kısmını da çok iyi anladığınız için hemen okuduğunu anlayıp sentezleyebilen birine de hukukçu olmak ne yakışır!!
Neyse hormonlarınıza veriyorum
Burdaki yorumlarda yok kaprisliymisim ve nazliymis gibi seyler okuyorumda sasirdim yazimin hangi kisminda naz yada kapris yapiyor gibi görünüyorum diye soruyorum kendime .. cok tesekkür ederimTabikide kapris ve naz yapmiyorsunuz mideniz rahatsiz ve size bunu hissettiriyorsa elbette doktoru aratmak ve ilac takviyesi istemek en buyuk hakkiniz
Ben sizin verdiginiz cevabin seviyesi ve kalitesine deginemiyorum bile ne oldugunuzu ortaya koymussunuz .. !! Sizde malesef o mentalitede yok gibi görünüyor .. bende sizin suan ki ruh halinize veriyorum !! Bir hemsireninde gelip beni hakli bulmasini beklemedim zaten tabiki meslektaslarini savunacakti .. o yüzden yormayin kendinizi daha fazla rahatiniza bakin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?