Hata mı ediyorum

Yaşı kaç?

Benim kocam tanıştığımızda 40 yaşındaydı ve 18 sene Amerika'da yaşamıştı.
Ondan hiç bir kadınla birlikte olmamış olmasını beklemem mantıksız olurdu.
30 yaşında. Evet dediğiniz durumda anlamaya çalışmak lazım tani. İlişkisi olupta yapmış olsa daha kabul edilir gibi ama tek gecelik nedir ya:/

Eşim yaşadı mı bilmiyorm ama yaşamış olsa da sorun etmezdim. Ne bilim olmuş bitmiş kafasındayım yani. Eşime hiç sormadım saçma bi soru. Yalnız şunu belirteyim parayla yapılması itici
Parayla değil of yazarken kalbim sıkışıyor. Keşke kolay kopabilen biri olsam çok kötüyüm

E Ella12 keşke sormasaymışsın. Aşık olup yaşamakla aşık olmadan yaşamak(sevişmek) arasında dağlaaaaarr kadar fark vardır diye düşünüyorm canım

Parayla değil of yazarken kalbim sıkışıyor. Keşke kolay kopabilen biri olsam çok kötüyüm
Sizin tecrübeniz olmadı mı daha diyecektim ki 46 yaşında olduğunuzu gördüm.
Hayatınızdaki erkeğin de o yaşlarda olduğunu tahmin ederek söylüyorum ki 50 yaşındaki adamın geçmişinde tek gecelik ilişkiler olmuş olması çok çok şaşırtıcı değil.

sevgiliniz kaç yaşında

sizi mi bekleyecekti birgün karşıma çıkar diye

hangi erkek defalarca cinsel birliktelik yasamamıs olur ki?

kadınlar bile yasıyor artık

Canım ben 23 yaşındayım o yanlış

ilişkiye girmeden yada evlenmeden önce bütün önemli hastalık testlerini yaptırırdım. Ama tercih etmem ne o öyle bir sürü tek gecelik ilişkiler?

Ne olmuş yaşadıysa?bu zamanda her bakir yada bakireyim diyene inanmıyorsunuz umarım. .ayrıca her haltı yedikten sonra o olsa ne olacak?
Cinsellik yaşamak namussuzluk değildir. Bu cinsel birlikteliği kiminle ve nasıl yasadiginla alakalıdır. Bekar bir kadın ve adam evli biri ile olursa namussuzdur..
Amacı sadece kandırıp kullanıp atmaksa yine namussuzdur.
Birini bunun için zorluyorsa yine namussuzdur..
Ve de karakteri sağlam bir adam yaşadığı cinsel deneyimleri ve sayısını anlatmamalidir..

Canım ben 23 yaşındayım o yanlış
Ben de açıkçası 20lerde olduğunu düşünmüştüm, o yüzden şaşırdım yaşı görünce :)

Yani ben kabul edebilirdim ama burada ben veya x üye değil sizsiniz önemli olan. Siz kabullenemeyecekseniz ileride daha büyük sorunlar olur.

Şindi ben öğrenelide geçti biraz ama gittikçe büyüdü kafamda. Biliyorum içinde boğulacak bi sorun değil belki bu ama çok kötüyüm gerçekten. Onsuz nasıl yapıcam :'(

Böyle bir adamı hayatıma almazdım benim icin ilkler önemli ben nasılsam öyle birini isterim
İlerde kavga esnasında falan yüzüne vururum dayanamam, o yüzden bitirirdim.

İstemezdim o adamı , bu tarz erkekler maymun iştahlı oluyor !

kendisi mi anlattı? neden anlattı peki? böyle konuların konuşulmasını yanlış buluyorum..
ciddi bakmadım yattım kalktım,ama sen başkasın numaraları asıl bence güvensizlik yaratan...
tahmin edeyim,sizin bakire olmanızı istiyor,biraz da kıskançtır muhtemelen..

para ile değil diyosunuz.. kaç kzı bilmiyorum ama diyelim 10 kızla yattı.. bu kızları kandırmadan sevgili gibi olmadan direk filmlerdeki gibi yatıp yollarını mı ayırdı ? kandırmadımı seviyomuş gibi yapmadımı ? yalan söylemedi mi ?? hani para ile olsa abaza derim kandırmamış tek derdi rahatlamak derim.. ama bence sevgiliniz iki tatlı sözle yatmış sonrada oralı olmamıştır.. ben tedirgin olurdum ne bileyim 30 yaşına kadar bir çok ilişki yaşamasından..

hepsinin geçmişte var ama sürekli olan ilerde de arayışa girer

Açıkcası bilemiyorum ki insanlar çok farklı şeyler düşünüp yaşayabiliyor. Kızlar ne düşündü onuda bilemiyorum.ama öyle ilişki olarak başlamamış zaten benim anladığım. Ama Ben ne düşünücem onuda bilemiyorum.

kalkıp sana onlarlada sevgili oldum der mi ? biri fena ikisi bilmem ne bu kızların.. hepsimi öyle nasıl bir ortamı varmışki öyle kızlar varmış hep

Tek gecelik ilişkiler bana itici gelmiştir ki karşımdaki insandan beni soğutur. İşin içine birde para girdimi daha da iğrençleşir. Ben böyle biriyle ileriye dönük düşünmezdim. Yakından tanık olduğum böyle durumlar var evlenince bunu hobi haline getiriyorlar...

KIZLARIN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ MÜ DÜŞÜNÜYORSUN senin burda düşünmen gereken sevgilinin kızlara ne düşündürdü de tek seferlik ilişkiye döndü....Tehlikeli sular...

iyi de ne yapsın adam ,
merak edip soruyorsunuz ondan sonrada eee midem kaldırmıyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…