30 yaşında. Evet dediğiniz durumda anlamaya çalışmak lazım tani. İlişkisi olupta yapmış olsa daha kabul edilir gibi ama tek gecelik nedir ya:/Yaşı kaç?
Benim kocam tanıştığımızda 40 yaşındaydı ve 18 sene Amerika'da yaşamıştı.
Ondan hiç bir kadınla birlikte olmamış olmasını beklemem mantıksız olurdu.
Parayla değil of yazarken kalbim sıkışıyor. Keşke kolay kopabilen biri olsam çok kötüyümEşim yaşadı mı bilmiyorm ama yaşamış olsa da sorun etmezdim. Ne bilim olmuş bitmiş kafasındayım yani. Eşime hiç sormadım saçma bi soru. Yalnız şunu belirteyim parayla yapılması itici
Sizin tecrübeniz olmadı mı daha diyecektim ki 46 yaşında olduğunuzu gördüm.Parayla değil of yazarken kalbim sıkışıyor. Keşke kolay kopabilen biri olsam çok kötüyüm
Canım ben 23 yaşındayım o yanlışSizin tecrübeniz olmadı mı daha diyecektim ki 46 yaşında olduğunuzu gördüm.
Hayatınızdaki erkeğin de o yaşlarda olduğunu tahmin ederek söylüyorum ki 50 yaşındaki adamın geçmişinde tek gecelik ilişkiler olmuş olması çok çok şaşırtıcı değil.
Ben de açıkçası 20lerde olduğunu düşünmüştüm, o yüzden şaşırdım yaşı görünce :)Canım ben 23 yaşındayım o yanlış
Böyle bir adamı hayatıma almazdım benim icin ilkler önemli ben nasılsam öyle birini isterimmerhaba kızlar, sorum şu; sevgilinizin önceden çok sayıda tek seferlik cinsel ilişki yaşadığınız öğrenseniz tepkiniz ne olurdu?
Kafam çok karışık. Şuan güvensizlik verecek birşey yapmıyor ama gittikçe bunu daha çok düşünmeye başladım. Bi sorun yokken bu yüzden uzaklaşır mıydınız?
merhaba kızlar, sorum şu; sevgilinizin önceden çok sayıda tek seferlik cinsel ilişki yaşadığınız öğrenseniz tepkiniz ne olurdu?
Kafam çok karışık. Şuan güvensizlik verecek birşey yapmıyor ama gittikçe bunu daha çok düşünmeye başladım. Bi sorun yokken bu yüzden uzaklaşır mıydınız?
kendisi mi anlattı? neden anlattı peki? böyle konuların konuşulmasını yanlış buluyorum..Ciddi bakmamış sevgili olduğu dönemde değil hiç biri ama yinede içim kaldırmıyo. Başta böyle değildi sonra defaşarca konuştuk çok pişman olduğunu filan söyledi ama bilmiyorum bu kadar arada hiç kalmamıştım
Açıkcası bilemiyorum ki insanlar çok farklı şeyler düşünüp yaşayabiliyor. Kızlar ne düşündü onuda bilemiyorum.ama öyle ilişki olarak başlamamış zaten benim anladığım. Ama Ben ne düşünücem onuda bilemiyorum.para ile değil diyosunuz.. kaç kzı bilmiyorum ama diyelim 10 kızla yattı.. bu kızları kandırmadan sevgili gibi olmadan direk filmlerdeki gibi yatıp yollarını mı ayırdı ? kandırmadımı seviyomuş gibi yapmadımı ? yalan söylemedi mi ?? hani para ile olsa abaza derim kandırmamış tek derdi rahatlamak derim.. ama bence sevgiliniz iki tatlı sözle yatmış sonrada oralı olmamıştır.. ben tedirgin olurdum ne bileyim 30 yaşına kadar bir çok ilişki yaşamasından..
hepsinin geçmişte var ama sürekli olan ilerde de arayışa girer
kalkıp sana onlarlada sevgili oldum der mi ? biri fena ikisi bilmem ne bu kızların.. hepsimi öyle nasıl bir ortamı varmışki öyle kızlar varmış hepAçıkcası bilemiyorum ki insanlar çok farklı şeyler düşünüp yaşayabiliyor. Kızlar ne düşündü onuda bilemiyorum.ama öyle ilişki olarak başlamamış zaten benim anladığım. Ama Ben ne düşünücem onuda bilemiyorum.
KIZLARIN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ MÜ DÜŞÜNÜYORSUNAçıkcası bilemiyorum ki insanlar çok farklı şeyler düşünüp yaşayabiliyor. Kızlar ne düşündü onuda bilemiyorum.ama öyle ilişki olarak başlamamış zaten benim anladığım. Ama Ben ne düşünücem onuda bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?