Midem bulanır kendisinden...merhaba kızlar, sorum şu; sevgilinizin önceden çok sayıda tek seferlik cinsel ilişki yaşadığınız öğrenseniz tepkiniz ne olurdu?
Kafam çok karışık. Şuan güvensizlik verecek birşey yapmıyor ama gittikçe bunu daha çok düşünmeye başladım. Bi sorun yokken bu yüzden uzaklaşır mıydınız?
Ben ısrarla sordum bi yerden ucubu hakaşayıp o direk anlatmadı hatta konuşmaz bu konudaMidem bulanır kendisinden...
Nedir yani liste mi tutuyor?
Geçmişinde yaşadıklarını anlatarak neyini ispatlıyor?
İçiniz şimdi kaldırmıyorsa ileride de kaldırmaz. Oturup enine boyuna düşünmenizi öneririm. Herkesin yaklaşımı farklı, burada sorun etmeyecek insanlar da vardır, "asla kabul etmem" diyenler de. Kimsenin sözüyle ne devam edin, ne ayrılın.Ciddi bakmamış sevgili olduğu dönemde değil hiç biri ama yinede içim kaldırmıyo. Başta böyle değildi sonra defaşarca konuştuk çok pişman olduğunu filan söyledi ama bilmiyorum bu kadar arada hiç kalmamıştım
Heee silah dayadın başına?Ben ısrarla sordum bi yerden ucubu hakaşayıp o direk anlatmadı hatta konuşmaz bu konuda
Tarzı o değil pişmanmışmış.Bunu nerden öğrendiniz ki?sevgilim söylediyse hiç hoş değil. .bence bu yüzden ayrilinir. .ne o öyle kadınlara değer vermiyormuş gibi havalara girerek tek gecelik ilişkiyi yüceltmek?tarzı buysa hemen uzaklaşın bence..
Yani aslınd keşke sormasaydım ancak konu o değil...cevabından korktuğum soruları sormam ben
buda onlardan biri
geçmişin heleki bu kadar özelini bilmek istemem kimsenin..
Onu geçin.Tarzı o değil pişmanmışmış.
Yani sapık olsaydı anlardınızYani aslınd keşke sormasaydım ancak konu o değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?