merhaba kızlar, sorum şu; sevgilinizin önceden çok sayıda tek seferlik cinsel ilişki yaşadığınız öğrenseniz tepkiniz ne olurdu?
Kafam çok karışık. Şuan güvensizlik verecek birşey yapmıyor ama gittikçe bunu daha çok düşünmeye başladım. Bi sorun yokken bu yüzden uzaklaşır mıydınız?
iyi de ne yapsın adam ,
merak edip soruyorsunuz ondan sonrada eee midem kaldırmıyor,
Başka bitinden öürenmek daha kötü değilmi ben birde sormuşken yalan söylemiş olsaydı daha çok üzülürdümBunu bana kendisi anlatsaydı soğurdum
Başka bir yerden öğrenirsem çok takacağımı sanmam, bu devirde masum erkek yok denecek kadar az, herkesin geçmişi kendisini ilgilendirir
E niye yapmış ya? Açıkcası ben merak ederim bunu sormadan da nasıl olur bilmiyorum göz görmeyince gönül katlanır misali bilmeyince karşıdakinin ne yaptığını umursamamış olmuyor muyuz.
E niye yapmasın?E niye yapmış ya? Açıkcası ben merak ederim bunu sormadan da nasıl olur bilmiyorum göz görmeyince gönül katlanır misali bilmeyince karşıdakinin ne yaptığını umursamamış olmuyor muyuz.
Kadınlar için de geçerli aynı şey. Niye sadece beylere yordunuz? Bir kadın da istediği gibi yaşayabilir hayatını.Oh valla beyler yaşasın hayatını :) saygı duyuyorum ama ben kabul edemiyorum.
Benden öncesi beni ilgilendirmez acikcasimerhaba kızlar, sorum şu; sevgilinizin önceden çok sayıda tek seferlik cinsel ilişki yaşadığınız öğrenseniz tepkiniz ne olurdu?
Kafam çok karışık. Şuan güvensizlik verecek birşey yapmıyor ama gittikçe bunu daha çok düşünmeye başladım. Bi sorun yokken bu yüzden uzaklaşır mıydınız?
Başka bitinden öürenmek daha kötü değilmi ben birde sormuşken yalan söylemiş olsaydı daha çok üzülürdüm
Bu yorum yazan arkadaşın zeka yaşını çok merak ediyorum. Sorma sen. Korktuğunuz soruları sakın sormayın siz. Titreyin üstüne aman sakın gitmesin alsın sizi. Evlendikten sonrada yediği bokları gelir buraya yazarsınız.Başka birinden öğrenmek insanların yaptığı dedikodudur ama adam durup dururken sorulmadan kendisi anlatırsa bana göre iğrenç, direk çizerim üstünü öte yandan ona böyle bir soru sormam asla
Konu nasıl bana geldi anlamadım :) Sırf bana laf atmak için eski konularımı didiklemeye ayırdığınız eforu keşke daha verimli şeylere harcasaydınız.Bu yorum yazan arkadaşın zeka yaşını çok merak ediyorum. Sorma sen. Korktuğunuz soruları sakın sormayın siz. Titreyin üstüne aman sakın gitmesin alsın sizi. Evlendikten sonrada yediği bokları gelir buraya yazarsınız.
S shot konularına bakarsak içine boşalan erkek arkadaş falan sende gayet normaldir yavrucum bu. Hatta keşke senin gibi biriyle karşılaşsa da bu gibiler ikiniz sormadan masum insanlar takliti yaparak mesut olsanız. Ee Herkes hakettiğini yaşar tabi
Bu yorum yazan arkadaşın zeka yaşını çok merak ediyorum. Sorma sen. Korktuğunuz soruları sakın sormayın siz. Titreyin üstüne aman sakın gitmesin alsın sizi. Evlendikten sonrada yediği bokları gelir buraya yazarsınız.
S shot konularına bakarsak içine boşalan erkek arkadaş falan sende gayet normaldir yavrucum bu. Hatta keşke senin gibi biriyle karşılaşsa da bu gibiler ikiniz sormadan masum insanlar takliti yaparak mesut olsanız. Ee Herkes hakettiğini yaşar tabi
Konu nasıl bana geldi anlamadım :) Sırf bana laf atmak için eski konularımı didiklemeye ayırdığınız eforu keşke daha verimli şeylere harcasaydınız.
Ettiğiniz şu laflarla herhalde "oh nasıl soktum ama lafı, haha" falan diye mutlusunuzdur herhalde ama inanın zerre umrumda değilsiniz, hakkımda ne düşündüğünüzle o kadar ilgilenmiyorum ki inanamazsınız :)
Bu arada içe boşalmaya karşıyım ben, korunmak önemlidir. Orası yanlış olmuş.
En azından ben cevabını kaldıramayacağım sorular sorup, yediremeyince yana yakıla başlık açıp bir de kendime destek vermeyenlere saldırmıyorum, bu da bir şeydir :)
Herkes hak ettiğini yaşıyor, gerçekten. Hak ettiğinizi yaşamanız dileğiyle.
Sabır değil Attraente, kaale almamak. Şu üslubu, şu tutumu, şu lafları kaale alıp doğru düzgün bir cevap verme gereği duymadım. Onun hakkımdaki söylemleri beni ne eksiltir, ne üzer. Sadece kendi çiğliğini, hazımsızlığını gösteriyor o kadar.Valla ben senin kadar sabırlı olamadım, banlanıcam sanırım
Sabır değil Attraente, kaale almamak. Şu üslubu, şu tutumu, şu lafları kaale alıp doğru düzgün bir cevap verme gereği duymadım. Onun hakkımdaki söylemleri beni ne eksiltir, ne üzer. Sadece kendi çiğliğini, hazımsızlığını gösteriyor o kadar.
Tipik bir "açtığı konuda haklı bulunmayan konu sahibinin seviyesini düşürmesi" örneği o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?