Hata mı ediyorum

Bunu bana kendisi anlatsaydı soğurdum
Başka bir yerden öğrenirsem çok takacağımı sanmam, bu devirde masum erkek yok denecek kadar az, herkesin geçmişi kendisini ilgilendirir

iyi de ne yapsın adam ,
merak edip soruyorsunuz ondan sonrada eee midem kaldırmıyor,

E niye yapmış ya? Açıkcası ben merak ederim bunu sormadan da nasıl olur bilmiyorum göz görmeyince gönül katlanır misali bilmeyince karşıdakinin ne yaptığını umursamamış olmuyor muyuz.

Bunu bana kendisi anlatsaydı soğurdum
Başka bir yerden öğrenirsem çok takacağımı sanmam, bu devirde masum erkek yok denecek kadar az, herkesin geçmişi kendisini ilgilendirir
Başka bitinden öürenmek daha kötü değilmi ben birde sormuşken yalan söylemiş olsaydı daha çok üzülürdüm

E niye yapmış ya? Açıkcası ben merak ederim bunu sormadan da nasıl olur bilmiyorum göz görmeyince gönül katlanır misali bilmeyince karşıdakinin ne yaptığını umursamamış olmuyor muyuz.

iyide ihtiyaçtan yapmıştır başka ne olacak

irdeleme bu kadar konuş gül geç ,

E niye yapmasın?
Seks güzel bir şey, hele o yaşta bir adam için.
Düzenli bir ilişkisi yoksa başka yapacak bir şey yokmuş, karşısındaki kızları da eğer kandırmamışsa hayatını yaşamış.

Oh valla beyler yaşasın hayatını :) saygı duyuyorum ama ben kabul edemiyorum.

benden oncesi beni baglamaz benle olduktan sonrası onemli gecmiste herkesin neleri vardır kimse kimseye anlatmıyor anlatmamakta lazım olmadıgım zamanı niye sorgulayımki

Oh valla beyler yaşasın hayatını :) saygı duyuyorum ama ben kabul edemiyorum.
Kadınlar için de geçerli aynı şey. Niye sadece beylere yordunuz? Bir kadın da istediği gibi yaşayabilir hayatını.

Kaldı ki kabul edemiyorsanız ayrılırsınız. Yok ayrılmazsanız kabul etmek zorundasınız. Adamın geçmişini değiştiremeyeceğinize göre? Üçüncü bir alternatifiniz var mı?

bence çok düşünme sana tavisiyem benim yaptığımı yap önemseme çok arama yanında çok gülme eski kız ayaklarını bırak havalı ol o seni kovalasın birde hep güzel görünn asla eline geçip bırakılan eski sevgilerinden olmadığını hissettir kendini iyi hisset uzun ilişkini mutlu yaşaa. :)

Benden öncesi beni ilgilendirmez acikcasi

paralı seks değilse, ensest, tecavüz, küçük yaşta kızla ilişki ya da eşcinsel ilişkileri yoksa umrumda olmaz.
ayrıca hayatıma girmiş birinin bana oturup eski cinsel yaşamını anlatmasına, ya da bana geçmişimle ilgili sorular sormasına asla izin vermem.

Geçmişte tek gecelik ilişkiler yaşaması ayrı şey, aldatacak karaktersizlikte olması ayrı şey. Eğer o ilişkileri biriyle birlikteyken yaşamadıysa güven sarsacak bir durum yok bana göre.
Ama siz ben hiç ilişki yaşamadım erkeğin de bakir olmasını beklerim diyorsanız o zaman kendi yolunuza bakacaksınız.

Başka bitinden öürenmek daha kötü değilmi ben birde sormuşken yalan söylemiş olsaydı daha çok üzülürdüm

Başka birinden öğrenmek insanların yaptığı dedikodudur ama adam durup dururken sorulmadan kendisi anlatırsa bana göre iğrenç, direk çizerim üstünü öte yandan ona böyle bir soru sormam asla

Başka birinden öğrenmek insanların yaptığı dedikodudur ama adam durup dururken sorulmadan kendisi anlatırsa bana göre iğrenç, direk çizerim üstünü öte yandan ona böyle bir soru sormam asla
Bu yorum yazan arkadaşın zeka yaşını çok merak ediyorum. Sorma sen. Korktuğunuz soruları sakın sormayın siz. Titreyin üstüne aman sakın gitmesin alsın sizi. Evlendikten sonrada yediği bokları gelir buraya yazarsınız.
S shot konularına bakarsak içine boşalan erkek arkadaş falan sende gayet normaldir yavrucum bu. Hatta keşke senin gibi biriyle karşılaşsa da bu gibiler ikiniz sormadan masum insanlar takliti yaparak mesut olsanız. Ee Herkes hakettiğini yaşar tabi

Konu nasıl bana geldi anlamadım :) Sırf bana laf atmak için eski konularımı didiklemeye ayırdığınız eforu keşke daha verimli şeylere harcasaydınız.
Ettiğiniz şu laflarla herhalde "oh nasıl soktum ama lafı, haha" falan diye mutlusunuzdur herhalde ama inanın zerre umrumda değilsiniz, hakkımda ne düşündüğünüzle o kadar ilgilenmiyorum ki inanamazsınız :)

Bu arada içe boşalmaya karşıyım ben, korunmak önemlidir. Orası yanlış olmuş.

En azından ben cevabını kaldıramayacağım sorular sorup, yediremeyince yana yakıla başlık açıp bir de kendime destek vermeyenlere saldırmıyorum, bu da bir şeydir :)

Herkes hak ettiğini yaşıyor, gerçekten. Hak ettiğinizi yaşamanız dileğiyle.

Senin zeka yaşın malum, beni sitede tanıyan arkadaşlar zeka yaşımı bilirler
Evliyim ve kocamın s.. benim bütün hayatım değil
Senin gibi zeka özürlü kadınlar yüzünden adamlar sokakta , kimsenin geçmişi beni ilgilendirmez, benim ki de aynen öyle, düşüncelerim ve zeka yaşımda seni ilgilendirmez, az ötede oyna , soracaklarını sor kocana ben sormuyorum oldu mu, sormayacağım da benden önce ne yaptıysa yaptı beni bağlamaz. bundan da korkmam, ben senin gibiler gibi eksik değilim

Valla ben senin kadar sabırlı olamadım, banlanıcam sanırım

Valla ben senin kadar sabırlı olamadım, banlanıcam sanırım
Sabır değil Attraente, kaale almamak. Şu üslubu, şu tutumu, şu lafları kaale alıp doğru düzgün bir cevap verme gereği duymadım. Onun hakkımdaki söylemleri beni ne eksiltir, ne üzer. Sadece kendi çiğliğini, hazımsızlığını gösteriyor o kadar.

Tipik bir "açtığı konuda haklı bulunmayan konu sahibinin seviyesini düşürmesi" örneği o kadar.

Haklısın normalde bende yapmam ama çok kötü bir anıma denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…