Babanız çok iyi niyetli ,her aile çocuklarının iyi şartlarda yaşamasını ister ama keşke herkes üstüne düşen görevi yapsa aile olarak daha iyi olur ,anlaşılan bu konuda biraz sıkıntı var ,eğer evinizi babanız alacaksa en azından senin üstüne alsın bari ,sevgiler.......
Birlikte bir ömrü paylaşacağınız adama babanız ''düğününü ben yaparım'' diyor...
Sizinle evlendikten sonra ''oğlum'' diyeceği adama yani...
Bir kızım var bir de oğlum olacak diye düşünüyor muhtemelen ve imkanı olduğu için elinden geleni yapmak istiyor...
Sadece nişanlınızı değil sizi de düşünüyor bu davranışıyla aslında ve bence çok da iyi yapıyor....
Yarın öbür gün nişanlınızın ailesinden size maddi anlamda tek bir laf bile gelmemesini garantiliyor aynı zamanda...
Ancak sizin kafanızda ''acaba hata mı?'' sorusu varsa evlilik kararınızı tekrar gözden geçirin derim....
Neden haksızlık olsun. Babanın tek kızısın sonuçta..
Senin mutluluğun herşeyden önemli..
Babanın yaptığı gerçekten güzel bir davranış..
Sözlünün babası bu durumu öğrendiğinde, yanakları kızarmış mıdır acaba ?
Yani baban, kendi oğluymuş gibi sahiplenmiş sözlünü..
Eğer kayınpederine kalsaydı bu işler, çok başınız ağrırdı.Kavgalar gürültüler , tartışmalar derken çok zarar görürdünüz.Yıpranırdınız..
Kısa yoldan, baban hiç yüz göz olmamanı istemiş ve sizler için elinden geleni yapmaya karar vermiş..
Ne güzel işte..
Öncelikle zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Sanırım yanlış anlaşıldım. Ben ailesini katmamamkla hata mı ediyorz dedim . Yoksa neden babam yapıyor neden sözlüm yapmıyor demiyorum. kafama takılan onun babasının üstünden bu yükü benim babam almakla mı hata ediyor.
Çok sağolun
YAzını okurken babam geldi aklıma .. Canım babam benim ya oda aynı senin baban gibi hiç sıkmadı eşimi ve ailesini kayınbabam biz evlenmeden önce vefaat etmiş o nedenle babam asla kırmak istemedi kayınvalidemi bizim orda adettendir kına günü ya koç kesilir yada erkek evi et getiri babam istemedi siz ona ayıracağınızı başka işlerinizde harcayın sıkıntıya girmeyin dedi salon kirası şusu busu herşeyi üstlendi ve gelin arabasına beni bindirirken
kızım kayınvaliden bi yanı kırık onu üzersen hakkım sana haramdır
deyip alnımdan öpüp yolladı.
Ve iyikide babm o benm eşim babama öyle saygı duyarki telefonla konuşurken bile toparlanır ,camiiye giderken ayakkabılarını dizer kapısını açar kayınvalidemde aynen saygılıdır babamı çok severler.
of of çok uzattım özür :26: ama bence bırak babanı böyle davransın ne güzel yarın emin ol eşinde bilir babanın kıymetini meyvelerini toplarsın yani babanın iyiliklerinin.. Öp ellerinden babanın yerimize benim babam çook uzakda özledim
2 yıllık bir ilişkinin ardından 30 ağustosta sözlendik... Sözlümün ailesi köyde oturuyor durumları kötü değil. İyi . Hayvanları falan var. İstanbulda ve memleketlerinde arsaları falan var. Sözlüm de öğretmen atanır atanmaz babası için kredi çekmiş.elbet çekecek babası bu bakacak elbet... Bizim söz yapılacağı zaman işi hep yokuşa sürdü babası. Allah için kayınvalidem dünya tatlısı... ama kayıpederim tam bir diktatör !!! o ne derse o ! söz zamanı ,sözlüm 5 bin lira kredi çekti. babası ve annesinin uçak bileti,yüzük bilezik vs. aldı. Buraya geldiklerinde babası taksi parası için bile elini cebine atmamış. yetmez gibi söz bileziğini de "kendi yapmış gibi" o taktı !!!!
Sözlüm şimdi askerde. Kara kara düğünü nişanı düşünürken imdadına benim babam koştu. Geçen aradı " oğlum sen merak etme ben ne nişan yapıyorum ne bohça istiyorum.Sen sadece mehir hakkı 4 bileziğini yap,düğününde eşyanda bana ait.sende benim oğlumsun " dedi . Aşkım benim öyle sevindi ki...
Yani anlayacağınız babam nişan yapmayacak onun yerine düğünün yemek salon vs.herşeyini babam yapacak. Benim kafama takılan acaba iyi ediyor mu babam ??? yani biz onlarla yüzgöz olmamak için herşeyi üstlenmekle iyi mi ediyoruz. Hatta babam dedi düğünden sonra takılarınızın üstünü tamamlar evinizi de alırım.
Tek çocuğum babam herşeyim senin diyor ama haksızlık değil mi bu ????
nolur akıl verin bana
2 yıllık bir ilişkinin ardından 30 ağustosta sözlendik... Sözlümün ailesi köyde oturuyor durumları kötü değil. İyi . Hayvanları falan var. İstanbulda ve memleketlerinde arsaları falan var. Sözlüm de öğretmen atanır atanmaz babası için kredi çekmiş.elbet çekecek babası bu bakacak elbet... Bizim söz yapılacağı zaman işi hep yokuşa sürdü babası. Allah için kayınvalidem dünya tatlısı... ama kayıpederim tam bir diktatör !!! o ne derse o ! söz zamanı ,sözlüm 5 bin lira kredi çekti. babası ve annesinin uçak bileti,yüzük bilezik vs. aldı. Buraya geldiklerinde babası taksi parası için bile elini cebine atmamış. yetmez gibi söz bileziğini de "kendi yapmış gibi" o taktı !!!!
Sözlüm şimdi askerde. Kara kara düğünü nişanı düşünürken imdadına benim babam koştu. Geçen aradı " oğlum sen merak etme ben ne nişan yapıyorum ne bohça istiyorum.Sen sadece mehir hakkı 4 bileziğini yap,düğününde eşyanda bana ait.sende benim oğlumsun " dedi . Aşkım benim öyle sevindi ki...
Yani anlayacağınız babam nişan yapmayacak onun yerine düğünün yemek salon vs.herşeyini babam yapacak. Benim kafama takılan acaba iyi ediyor mu babam ??? yani biz onlarla yüzgöz olmamak için herşeyi üstlenmekle iyi mi ediyoruz. Hatta babam dedi düğünden sonra takılarınızın üstünü tamamlar evinizi de alırım.
Tek çocuğum babam herşeyim senin diyor ama haksızlık değil mi bu ????
nolur akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?