Hata mı ettim?

ayni binadami oturuyorsunuz anlamadim:26
daha fazla muhattap olma birak terbiyesizligiyle kalsin

Aynen.Kendime edilen hakarete bir yere kadar susarım ama iş anne,babaya gelince bende film kopuyor.

Hadsiz...Yine sakin kalmışsın bence.

Bakınız, iyi okuyunuz yazımı " içimden "gebersin psikopat" demek geldi" demişim. Ama dedim mi? Demedim. İçimden gelen şeyi paylaştım ve sizin abarttığınız gibi iğrenç bir söylemde bulunduğumu düşünmüyorum. Ben ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim anneme incitici bir söz söyleyemem. Açtığım topikte de dünden beri bundan bahsediyorum... Mideniz bu kadar kolay bulanıyorsa doktora gitmenizi tavsiye ederim zira ben ortada bir yanlış anlamadan başka birşey göremiyorum. Ha şunu da belirteyim. İçimden de böyle birşey geliyorsa boşuna gelmiyordur. Babaya ve o adamın kurmaya çalıştığı hayata hakaret edecek insan hastaysa da gidip tedavi olsun... Bu da benim yumuşak karnım işte. Anne ve baba. Kimse dil uzatamaz. Umarım anlatabilmişimdir...

Son düzenleme:

sadece icimden geldi diyeceginizi biliyordum, klasik. zaten sorun icinizden gelmesinde. midem gayet saglamdir normalde...
"icimden boyle bir sey geliyorsa bosuna gelmiyordur" lafi bakis acinizi anlamak icin yeterli. iyi gunler.

sadece icimden geldi diyeceginizi biliyordum, klasik. zaten sorun icinizden gelmesinde. midem gayet saglamdir normalde...
"icimden boyle bir sey geliyorsa bosuna gelmiyordur" lafi bakis acinizi anlamak icin yeterli. iyi gunler.

Bir sözle bir insanın "bakış açısı"nı anladığınızı düşündüğünüz için de sizi ayrıca tebrik ederim. Sizlere de iyi günler.

Ben sakinliğini koruyabilen biriyimdir ama benim de babam için böyle hadsiz konuşan birine demediğimi bırakmazdım. Ben olsam o sinirle kıza haddini bil bu sefer ben atarım seni aşağı bile derdim. Siz yine daha sakin cevap vermişsiniz.

Ben böyle psikolojisi bozuk aman bir şey demiyim falan yapamıyorum. Akli dengesi bozuk olsa tamam ama bunlar bana kendi terbiyesizliğine kılıf uydurmak gibi geliyor. Benim de bu aralar kafam tam yerinde değil ama kimseye de sataşmıyorum.

Aynen. Katılıyorum.

ayni binadami oturuyorsunuz anlamadim:26
daha fazla muhattap olma birak terbiyesizligiyle kalsin

Yok aynı bina değil bu kız benim arkadaşımla aynı binada. Profilini dondurmuş zaten şuan.

Aynen.Kendime edilen hakarete bir yere kadar susarım ama iş anne,babaya gelince bende film kopuyor.

Hadsiz...Yine sakin kalmışsın bence.

Valla Sevda o kadar çok yazdım sildim ki ilk yazdıklarımı silmesem kesin yine atlardı

Hayır sorun şu ben burada büyüdüm tüm apartman aile olduk. Babamın güvenliğe bakması evde bi'tv var orada kameralar açık ordan izliyo belli bi'saate kadar, bi'de bahçemiz var çiçek dikiyo vs. Hani evini bilmem nesini almış durumu iyi, çocuklarını bu işte çalışıp üniversite mezunu etmiş bi'adam benim babam, şimdi bile çıkacak kardeşim okulunu seviyo diye kalıyoruz. Yani lafın özü bizim durumumuzun ondan kat kat iyi ama insanlarda genel olarak etikete bakma olayı var.

Çok sabır çektim yazarken çünkü ben babam için ölürüm yani, Allah'tan o an cevap yazamadı saat geçti. Hayır intihar bilmem ne neyse de normalde de mi böyle anlamadım ki 24-25 yaşında bi'insan sonuçta. Kardeşine yazıyorum şimdi söylesin annesine:44:

Neden babanın maddi durumuyla ilgili kendini avutmaya çalışıyorsun ya da birşeyleri ıspatlamaya çalışıyorsun ki güzel kardeşim? Baban o senin. Evi barkı olmasa da baban, zar zor okutsa da baban. Benim babam boyacılık bile yaptı, ayakkabı tamirciliği de yaptı vs... evimiz yok, kiradayız. hiçbir zaman da olmadı. hiçbir zaman da bunlar yok ya da olmadı diye hayıflanmadım. Babamla hep gurur duydum. Her zaman arkadaşım gibiydi çünkü. Benim babamın maddi durumu ya da statüsü mü belirleyecek onunla ilgili sevgimi ve düşüncelerimi ya da toplumdaki yerimi? "Ben şuna sahibim, buna sahibim, şu eğitimi aldım, bu ülkelere gittim" şeklinde fors atmıyorum farkındaysan. Benim babam o. Parası olsa da olmasa da babam. Hele birisi ağzını açsın bakalım benim babamla ilgili, neler oluyor... Ne münasebet? Sen de bu statü muhabbetine takılma güzel kardeşim. Anne, baba ve kardeşe bir kere sahip olunuyor bu hayatta. Değerini bilmek lazım...

kız durup dururken koşa koşa kendini 4. kattan aşağı atmış. akli dengesinin bozuk olduğunu görebilmeniz için başka ne yapması gerekiyor acaba?

ben kızı hiç suçlamıyorum, belli ki çok hasta. yalnız bu intihar girişiminden sonra ailesinin hastahaneye yatırması gerekiyordu, bu tip hastalıklar tam olarak iyileştirilemiyor genelde ama büyük gelişme kaydederdi; kendisine ve çevresindeki insanlara zarar vermezdi.
inşallah her şey düzelir en kısa zamanda. çok üzülüyorum böyle genç yaştaki akıl hastalarına, elimde değil...

bence facebooku kapatma fikri cok mantikli. Oldum olasi sevmem internette kisisel paylasimlari.

Ekle, reddet, mesaj atsın yerine engellemek gibi bir seçenek var diye biliyorum.
O zaman sizi bulamıyor bile..
Neden çok önceden bunu yapmadın?

Bu arada tepkin ağır değil normal bence de..

Yanlış anladınız sanırım ben zaten kızın statüye takıldığını belirtme amaçlı yazdım. Ben babama aşığım bu yaşıma kadar da hiç öyle takıntılarım olmadı. Lütfen bu tarz algılanırsa cidden üzülürüm.

Ben anlamadım zaten bu kız niye böyle oldu, ailesi üzerine titrerdi hep hani onun yerinde başkası olsa sevgiden şımarırdı en fazla:44:

bence facebooku kapatma fikri cok mantikli. Oldum olasi sevmem internette kisisel paylasimlari.

İşte sorun orada. Ben yıllardır kullanıyorum, kimse içinde kendimi kısıtlamak istemiyorum:44:

Ekle, reddet, mesaj atsın yerine engellemek gibi bir seçenek var diye biliyorum.
O zaman sizi bulamıyor bile..
Neden çok önceden bunu yapmadın?

Bu arada tepkin ağır değil normal bence de..

Engelliyorum Faat yeni profil açıyo başa sarıyoruz yani. Bakalım erkek kardeşine yazdım ya siz çözüm bulun ya da ben bu kadar küfrü yutamam kusura bakmayın yazdım bakalım ne cevap gelecek.

İyi yapmışsın hastaysa tedavi olsun, ailesi bir çözüm bulsun yani..
Kahır çekecek haliniz yok..

Hah, benim sosyal medya konumun haklılığını gördün şimdi.

Ben anlamadım zaten bu kız niye böyle oldu, ailesi üzerine titrerdi hep hani onun yerinde başkası olsa sevgiden şımarırdı en fazla:44:

canım bunun ilgiyle sevgiyle ilgisi yok. bazıları böyle doğuyor. evet depresyon vs yine beyin kimyamızı etkiliyor ama atıyorum şizofrenlerin eeg'leri çekildiği zaman hasta olmayan insanlardan çok farklı olduğu görülüyor.
depresyona girdiğimiz zaman verilen ilaçlar da beyin kimyasının düzenlenmesini sağlıyor ama bu kızın hastalığının yanında hiçbir şey demek...
düşünsene normalde depresyon ilaçları kullanan insanlar bile kullanmak istemiyorlar, çok kötü etkiliyor. kimbilir bu kıza ne biçim ilaçlar veriyorlardır...
ama ben kliniğe yatırılmamasını anlamıyorum. ailesi hala kompleks mi yapıyor acaba, bizim kızımız deli demesinler diye... artık onun bunun lafını geçmek zorundalar, kız hayatını kaybedebilirdi gayet.

Haklısın aslında çünkü ortaokulda ilk bizim okula geldiğinde de bi'tuhaftı o dönem fazla içine kapanıktı.
Sonradan yaş ilerledikçe o konuşmaya çekinen kız böyle oldu.
Ortak arkadaşımla konuştuk "geçen gittim garip garip fevri hareketleri var normal değil yazma boşver iyice takmasın sana" dedi
Aramızda bi'sokak falan var bi'de
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…