Haklısın aslında çünkü ortaokulda ilk bizim okula geldiğinde de bi'tuhaftı o dönem fazla içine kapanıktı.
Sonradan yaş ilerledikçe o konuşmaya çekinen kız böyle oldu.
Ortak arkadaşımla konuştuk "geçen gittim garip garip fevri hareketleri var normal değil yazma boşver iyice takmasın sana" dedi
Aramızda bi'sokak falan var bi'de:44:
valla bunlarin hicbirini yapmamis olsa bile kosa kosa kendini camdan atmasi yeterli kizin akil hastasi oldugunu anlamak icin cok fazla incelemeye gerek olmadigini dusunuyorum. simariklik yapiyor falan yazmislar, kendi normal hayat sorunlariyla kiyaslamislar. kiz camdan atlamis yahu!
insalah ailesi sana doner hemen halledersiniz su konuyu. keske hastahaneye yatirsalar ya, niye boyle yapiyorlar acaba?
valla bunlarin hicbirini yapmamis olsa bile kosa kosa kendini camdan atmasi yeterli kizin akil hastasi oldugunu anlamak icin cok fazla incelemeye gerek olmadigini dusunuyorum. simariklik yapiyor falan yazmislar, kendi normal hayat sorunlariyla kiyaslamislar. kiz camdan atlamis yahu!
insalah ailesi sana doner hemen halledersiniz su konuyu. keske hastahaneye yatirsalar ya, niye boyle yapiyorlar acaba?
Bi'de öyle çimenlik yer falan değil bildiğin binanın girişine betona atladı 3.kattan mı 4.kattan mı ne
Ailesi sanırım duygusal bakıyolar olaya canları sonuçta hani iyi davranır destek olursak bi'daha böyle şeyler yapmaz düzelir diye düşünüyo olabilir :26:.
Mesaj da "diğer" klasörüne düştü ya çocuk inş hemen görür.
Bi'de öyle çimenlik yer falan değil bildiğin binanın girişine betona atladı 3.kattan mı 4.kattan mı ne
Ailesi sanırım duygusal bakıyolar olaya canları sonuçta hani iyi davranır destek olursak bi'daha böyle şeyler yapmaz düzelir diye düşünüyo olabilir :26:.
Mesaj da "diğer" klasörüne düştü ya çocuk inş hemen görür.
ay oyle dusunuyorlarsa pes yani, biz burda azicik sorunu olanlara bile profesyonel yardim alin diyoruz, onlar deney yapmak icin kizlarini ve belki de baska insanlari tehlikeye atiyorlar. of neyse...
arkadas olarak ekleyip sonra silsen?