- 1 Kasım 2017
- 356
- 235
- 103
- 36
- Konu Sahibi violetworld
-
geleceğin dumanlı olmaması için illa bi erkek mi bulman lazım. işe gir kendi ayakların üzerinde dur
Harekete gecmek iste benim sakin hayatimi yasamam oluyorÖncelikle lafı sözü, ağlamayı, zırlamayı bir kenara bırakıp harekete geçmelisiniz.
hayatın doğal akışı içinde her insan hata yapabilir mühim olan bundan ders almaktır.
sen birini mi öldürdün ? ailenin istemediği bir kişi ile mi evlendin ? hataları biraz açar mısın?ne yaptın?
Baya hata yapmışsın. Erkek seçimlerin çok kötü evlendiğin Kişiyi ailen neden istemedi ? Içkici miydi kumar mı Oynardı sebebi ne ?Kotu bir insanla evlendim. Evlendim derken, birlikte yasamak aslinda, sadece kagitta imzali, kalan hicbirsey evlilige uymuyordu. Ne bir dugun oldu, ne aileler tanisti, ne aile gibi bir aile. O adam dugun falan sevmiyordu, boyle adetlere nefret ederdi... bende daha ergenlikten cikamamis akilsiz bir kizdim. Hem onun durumu kotu oldugu icin birakamiyordum da, klasik kendini acitma durumuydu anlayacaginiz. Guya seviyordum iste, ne derse razi oluyordum. Gozlerimde kapanmisti sanki. Ailem karsi ciksada bu duruma sonucta sen seviyorsan ne yapalim mutlu olacaksan boyle mutlu ol diyerek destek oldular hep. Ama gel gor ki "esim" de annemin babamin yuzune bakmazdi, hic kimsenin evimize gelmesini istemezdi. Yani cok kotuydu hersey. Rezil duruma dusurdum ailemi de, kendimi de. Hevesleri kursaklarinda kaldi hep. Normal bir evlilik degildi.
19 yasimda asik oldugum o adamla gorusmeye izin vermedikleri zaman evden kacip partiye giderdim onunla, hep yalanlar uydururdum evde, uzerdim. Evlilikten once birlikte oldum o adamla, hatta dusuk yaptim... annem bunu ogrendi ancak yine affetti beni. o kadar bana cani acirdi ki, bir keresinde kuzenimin hamileligini haber verdigi zaman "anne neden soyluyorsun, kotu oluyorum basima gelen olaydan sonra", "yuzume vurma hatirlatma bunu bana lutfen" dedigim zaman afedersin seni incitmek istememistim, bir daha soylemem demisti, dusunsenize.
Gizlice nikah kiydim ama paramiz olmadigi icin o adamla eve tasinmakta geciktim biraz. babam 8 ay bunu bilmesine ragmen sirf ben karsisinda utanmayayim, kotu olmayayim diye bana hissettirmemis bildigini... cok zalim bir durum. bir sabah evde anneme 'artik ev tuttuk ben gidiyorum' dedim, esyalarimi gozu karsisinda topladim o aglayarken. sabahin korunde gittigim zaman annem uyandi aglayarak vedalasti benimle, hic affetmem kendimi. mutlu ol dedi beni. babam sabah ogrendiginde banyoda dis fircami eline almis agliyormus.
Ben cocuklugumda hep iyi bir kiz oldum, derslerinde basarili, iyi universite kazanan, okuyan, akilli bir kiz. ama demekki cahilmisim, zayifmisim. Evli oldugum insani hep yuzustu birakamadigim ve guya sevdigim icin 3 yil devam ettim onun yaptigi kotuluklere. Bu sirada babamda vefat etti... Hem abimle annem yanimiza tasin artik o insana tahammul etme dedi, en son ihanete ugradiktan sonra evi terkettim ve bosandim.
Ondan sonra biriyle tanistim, o adamda manyak cikti, pesimi birakmadi, bende yine sans verdim. 2 yil sonra evli oldugu, beni kandirdigi malum oldu. Yine ailemi utandirdim. Cunku yalanci nisan yapmisti guya, yalanci insanlarla.
Boyle boyle iste, ucundan kulagindan...
Baya hata yapmışsın. Erkek seçimlerin çok kötü evlendiğin Kişiyi ailen neden istemedi ? Içkici miydi kumar mı Oynardı sebebi ne ?
Hayatına birini alma bence daha kendini dinle çok hatalar yapmışsın biraz kendini dinlemeye ihtiyacın var bence.
Kendini affetmen için de yardım al kendini geliştir oku çalış mutlaka
Allah kurtarmış seni ondan . Peki neden iş bulanıyordu ? Çalışmak mı istemiyordu ?Ailemin o kisiyi istememesi soylemek dogru olmaz, cunku sen istiyorsan seviyorsan bizde isteriz dusuncesindeydiler. Sadece dugun yapmak, boyle guzelce evlenmemizi istemistiler olmadi, onada bir sure sonra ok dediler. Sadece o kisi cok saygisiz, merhametsiz adam cikti, kimsenin evimize gelip gitmesini istemezdi, narsist biriydi, psikolojik bozuklugu vardi. Tabiki bunu yanisira calismaz, cunku "is bulamazdi", 3 yil boyunca birlikte hicbir yere gitmedik, birsey yapmadik, evde bana kotu davranmalar, siddet uygulamalar ve daha neler neler... hayvanin tekiydi ve hep timsah gozyaslari vardi. rezil bir insandi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?