Hatalarla dolu hayatım

Hepsonradangelir

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
259
101
23
Dünkü konumda kendimi tam anlatamadığım için hayatımı bütün olarak özet geçmek istedim lütfen kırıcı yorum yapmayın zaten kendimi hiç affedemiyorum öncelikle hasta annemden başka kimsem yok babam vefat etti benim ilk hatam göz doktoruna gittiğimde yazıları yanlış okuyarak gözlüğe bi ömür mahkum olmamla başladı sonra lisede telefonda tanımadığım bi adamla konuştum her konuda konuştuk nefret ediyorum kendimden saçmalık aptallık daha sonra üniversiteye başladım ilk defa aşık oldum ilk o açıldı ben yüzyüze olmadığı için ilk sensin dedim ve bu kişi beni telefonla aradı onun yanında sonrası geçmişim kirli diye terkedildim sonra üçüncü hatam sağlam iki dişime dolgu yaptırdım şimdi 5 dolgum var daha sonraki hatam telefonda konuştuğum kişiyle sırf çok iyi biri diye gurbete gittim evlendim hamile kaldım hamileyken kaşlarım döküldü arasını açtım sürekli cımbızla aldım şu an ayrık duruyo kilo aldım çirkinleştim yaşlandım aşk evliliği yapamadım ilk aşık olduğum adamın şu an gayet iyi bi işi var ve ben oğlum eşim ailesi çok iyi insanlar olduğu halde kendimi onlara layık hissetmiyorum ölmek için hep dua ediyorum çünkü kendimi hiç sevemiyorum

1. Gecmisin kirli filan degil bu ne bicim laf millet neler yasiyo onceliklle kendini sevmekle basla .
Hepimizin disinde dolgu var ne olacak ay :)
Bak artik evlisin bi esin var iyi biriymis herseye yeniden basla ve sende yuvana sahip cik .
Kaşinida boyayabilirsin guzel olur

Hatalar ders almak ve bunun sayesinde daha doğru kararlar vermek içindir. Pişman olmak hiiç gerekmiyor, herkes hata yapar. Başarıların hepsi hatalardan doğmuştur. Ve bahsettiğiniz şeyler öyle geri dönüşsüz, hayati olaylar değil. Psikiyatriste gidip ufak bir antidepresan desteği ile çözülebilir bu ruh haliniz.

Bende bilmiyorum sadece siyah çizgi var diye ağrı falan hiç olmadı

Her insanın geçmişte tonla hatası vardır. O hatalar olmasaydı bugünkü siz olamazdınız değil mi? Ailenize adayın kendinizi, geçmişe de perde çekin, olmadı sağlam bir destek alın. Yavrunuz en büyük desteğiniz olmalı bana göre.

Evliyim dr hiçbişey demedi

kendinizle ne zorunuz var?
tedavi olmalısınız.
saçma sapan ( gözlük, diş ) işler yapmışsınız.
diğer konuya değinmiyorum bile zira onu da kendinize eziyet etmek için mevzu yaptığınızı düşünüyorum.
kirli geçmiş falan arabeske bağlamaya gerek yok, görende pavyondan çıktınız sanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…